Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 7
meems spune:
Maria-Alexia, multa sanatate piticului!
Alinush, eu in RO am circulat mult cu taxiurile si pe Rianna am tinut-o langa mine pe bacheta. N-a avut nici o treaba si nu m-am gandit nici o secunda ca mi-a lipsit scaunul de masina...
xandra28 spune:
anda, imi amintesc cu zambetul pe buze mesajele tale din vremea gravizeniei legate de mancare, ma tavaleam pe jos de ras.... mai ales unul anume intitulat jurnalul unui porc... remember?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
anda77 spune:
ref. la pretul caruciorului, cam e cum spune mdt. ii fac 2 poze (preferabil nu in pivnita unde e acum, deci trebuie sa-l car in casa:)) si-l anunt la 100 euro. dk nu-l ia nimeni il dau pe strada la o femeie saraca, jur, ca am obosit deja cu pregatirea caruciorului de vanzare...
am scris jurnalul unu porc, dar nu mai tin minte ce mancasem in ziua aia... poate il gaseste mdt sa ne amuzam, ca ea e cautatoare sefa-priceputa. pt cele care au intrat pe forum ulterior, mentionez ca am luat cca 23 kg in sarcina.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
xandra28 spune:
anda, nu cred ca vrei sa ne luam la intrecere... nu o sa ma laud acum cate kile am luat eu!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Hildegard spune:
Anda, nu dispera cu caruciorul...eu m-am chinuit ceva vreme:cu anunturi locale, pe DC, pe alte site-ri de copii, chic bebe, muc cel mic...si uite sapt trecuta vineri m-a sunat cineva din oras ca vine sa-l vada. eu am dat pe el 8 mil, tot chicco a fost 6 WD tech, si l-am dat cu 350 ron. Sa vezi cand l-a vazut cumparatorul, a intrebat daca e folosit normal ca era folosit dat foarte bine intretinut.
I-am facut poze: echipat cu tot ce avea si apoi sport.....
Nu renunta la vandut si vezi tu cu pretul cum faci, depinde de tine, dar prea mult nu, 5 mil e mult, 4 merge.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
lavi02 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=48507&whichpage=6&SearchTerms=jurnalul,unui,porc
Ina869 spune:
Lavi, vorba lui Noki "esti de belea!"
cind vreau sa ma binedispun, merg la vechile noastre postari si asa ma ung la suflet...
Monetule , nu ne-ai spus nimic despre ultimele tale proiecte cu scoala..
Eu cred ca scaunelele de masina sint foarte importante, mai ales la stilul in care se conduce prin bucuresti...
pup fetele!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
lavi02 spune:
Inuta si eu ce crezi ca fac? Citeam de zor capitolul, ce ne mai bateam capul cu triplul test! La pagina 9 sau 10 a aparut pischi
Chestia cu jurnalul unui porc a fost cu atat mai cu cat venea dupa o serie de mesaje ale Andei, ingrijorate ca mananca prea mult si o serie de masuri propuse si luate...
Cititi mesajele Andei de la inceputul capitolului.