Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 5
mimi_dumy spune:
Hello, hello
La multi ani, Nokidutza! sa traiesti o mie de ani, sa fii fericita si iubita, sanatoasa si norocoasa.
Madutza, pt sot.
Alinush,nu cred ca sa existe taxiuri in Bucuresti care au scaun de masina. Eu una nu am vazut in nici un taxi pana acum.
Va pup.
Mimi & Daria (4 nov 2005)
bb_alinus spune:
Mey pe unde suntetiiii???
Mimi eu ma gandeam ca poate o fi posibil cand comanzi un taxi sa ceri sa aibe si scaun....prevad ca trebuie sa il iau in calcul pe al meu!
Chiar ce ma sfatuiti: ai mei parinti ar fi dispusi sa vina sa ne ia cu masina din Buc, insa mi-e o frica de circulatie ( pur si simplu nu mai suport depasirile astea stranse la fiecare km pe care le face taica-meu)mai ales cand vad la tv atatea accidente si nenorociri...Si de asta ma gandeam ca e mai ok in tren, si asa si missa poate sa mai umble prin compartiment. Sper ca la clasa I sa nu fie asa de aglomerat mai ales ca e in timpul saptamanii...Voi ce ziceti?
Asa si iar ma iau de programul missei: iar doarme multtttttttt rau!
A avut cateva zile cu sculat de dimineata insa i-a trecut.
Ieri a avut asa: sculat la 9, culcat de pranz la 12h3O pana la 17h si culcat seara de pa la 21h30 pana azi la 9h15!
Iar de la 13h si un pic iar le doarme....
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
miri__b spune:
Madau ma gandeam ca la mancarurile gatite sa faci un toping gros din iaurt. sunt destule care merg cu iaurt.
Alinus gasesti tu o mamica sa vina cu masina din dotare, cu scaunul implicit sa te duca de la aeroport acasa. taxi sigur nu gasesti.o sa sun eu ca tot am timp la cateva companii de taxi mai rasarite. a se citi scumpe.
Miri si David - 23.12.2005
xandra28 spune:
LA MULTI ANI, cea mai draga cuscra din lume!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
bb_alinus spune:
Olitza:
De cand ne-am intors din concediu, de 2 saptamani, miss cere ea singurica sa stea pe olitza. Asa stie ca are dreptul sa se uite in voie la Barbapapa , vorba vine ca oricum nu ii pun restrictii. Insa e ca un ritual, dupa ce mananca cere olitza si Barbapapa. O data din 5 face ceva efectiv in olitza ( pipi in nici un caz kk), 1 din 2 face pe covor in timp ce imi arata extaziata olitza goala zicand: am facut pipi....
Insa zic ca suntem pe drumul cel bun! Incerc sa ii fac un obicei de a se pune pe olitza dupace mananca, vad ca e cooperanta cu asezatul... si ea cere.
Cum de a inceput sa ceara sincer nu mai imi aduc aminte, cred ca a vazut la cresa....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
joy04 spune:
ALINUSH uite io-s pe aici..dar doar putin.
am baslotat juma de pepene si acum sunt la a treia farfurie de fasole cu afumatura...
scaune pt copil in taxi...no way. nu exista asa ceva. poate poate sa aibe compania FLY-TAXI, cei care opereaza in aeroport.
daca vrei pot suna sa intreb.
cu trenul este...bine daca "nimeresti" din acestea noi, au AC, scaune confortabile, compartiment mare.
cred ca la clasa I-a este si mai bine si nu cred sa fie aglomerat in cursul saptamanii.
doar c ate incumeti sa pleci atata drum pe tren??? Vlad nu a stat cuminte 40 minute cat a facut de la ploiesti la buc trenul.
lasa fata cu dormitul. daca crezi totusi ca este prea mult, vb cu dr.
vlad de ex la 1 an si 4 luni avea si 2 reprize de cate 2 ore de somn pe zi.
apoi i-am scos eu una ca sa putem iesi afara dimineata. si rezultatul a fost ca doarme ziua 3-4 ore. inca mi-a zis socrella ca au fost zile cand a dormit si 5 ore.
Joy 35+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
lavi02 spune:
Alinus ar fi mult mai comod pt voi sa va ia tatal tau, mai ales ca va ia de la aeroport si dusi sunteti! Nu te mai complici cu taxiuri, urcat in tren, etc.
Eu n-am vazut taxi-uri cu scaun de masina dar nici n-am mai umblat cu ele; le evit cat pot; pt ca atunci cand ai nevoie nu gasesti, apoi unii soferi fumeaza, altii pun manele, altii iti povestesc de-ale lor , samd.
In materie de trenuri, la intercity casa I este si aer conditionat, la clasa a 2-a nu. Dar e mai aiurea ce faci cu missa cand trebuie sa te duci la WC.
Apropo: in jur de ce data trebuie sa vii?
In jur de 10 eu duc fetele la Alba, cu trenul, ca plecam in Spania. Nu ne suprapunem cumva?
(A zis tata ca vine cu mine sa ma ajute)
miri__b spune:
Joy, Alinush la fly ma gandeam si eu . am sunat si nu au. nu cred ca exista.
Miri si David - 23.12.2005
bb_alinus spune:
Suzy: nu o mai vrem ziua! De la missa putere, io sa cadpe spate cand o vad ca vine la mine de dimineata, imi intinde suzy si imi arata sertarul unde am stocul cica sa o pun la pastrare!!!
Bine de cateva zile nu i-o mai dadeam ii tot ziceam ca e doar pt nani, si a fost tare intelegatoare....si cand ma gandesc ca in concediu devenise acro la suzi, cred ca o avea non stop la un moment dat!
No gata cu laudele, ma duc sa o scol ca trebuie sa plecam intr-un parc in alt oras!
Pup,
Madutza10 spune:
M-am ,,oparit '' toata ziua sa gatesc iar fi'miu nici n-a vrut sa puna gura ,urla de foame dar nu a vrut sub nici o forma ,a baut un bibe de apa ,apoi mi-a cerut ,,pate'' -paste ,asa ca dupa ce am asudat citev ore sa fac 2 feluri de micare ,m-am apucat la 16:00 de facut paste cu brinza ,a basculat un castron mare dar nu sint multumita deloc ,daca nu-i mamaliga sint paste ,nu stiu cum traieste doar cu ele :(((Sint disperata ,nu stiu ce sa-i mai fac ,dr. zice ca o sa-si revina eldar cind?Sper asta de la 5 luni cind am inceput diversificarea
Am pus citeva poze noi ..
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))