Puisorii de mai 2003
Raspunsuri - Pagina 5
adita spune:
ma vaitam ca nu scrieti si acum ati scris atat incat sper sa nu uit pe nimeni.
si noi ne tot gandim cum o fi cu scoala, dar pt Antim, Elena e abia la grupa mijlocie. la gradi nu au prea multe optionale, si la alea pe care le au nu invata prea mare lucru, asa ca i-am inscris la mai multe activitati la palatul copiilor. Elena e tare incantata ca am inscris-o la balet, sa vedem cum s-o descurca la preselectie. ii place foarte mult sa danseze, cred ca as putea s-o dau si la gimnastica, ar avea succese la sport, e foarte mobila si are ritm, simte muzica. la invatat, in schimb, stam cam prost. nu reuseste sa tina minte cati ani are, trebuie intai sa stea putin sa numere.poezii nu stie decat una (si doua rugaciuni), dar aici nu-mi fac probleme, ea nu le invata pe ale altora, creeaza ea altele:).
Dana, mi-au placut pozele din concediu, anul asta nu ne-am plimbat destul, parca ma apuca dorul. nici mie nu mi-ai spus cu plecarea in Ungaria
AAlina, parca te-as ajuta si eu la batut doctori. cum mai sa dea un diagnostic si sa indoape un copil cu medicamente aiurea, ca asa li se pare lor
Daiopri, succes cu bebe 2. e intr-adevar frumos cu mai multi. eu parca tot nu m-am saturat, cu cat am mai multi, cu atat as mai vrea
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
dana d spune:
Daiopri, dar ce crezi ca mie mi-a fost usor? Nici la mine nu era asa clar dar cand am ramas a fost clar si am reusit figura. Tu stai la panda si urmareste nu renunta. Auziti, astia or iesi matematicieni sau au inclinatii spre stiintele exacte?
Ilinca are memori foarte buna, prinde repede poezii, cantecele, expresii noi auzite pe aiurea. Ma amuza teribil cand aud din gurita ei vorbe ca de oameni mari pe care le rosteste cu seriozitate dar de multe ori nu prea le pricepe.
Adriana pai nu prea am mai vorbit in ultimul timp asa in voie ca alta data, dar lasa ce de azi intru si eu in normal, dimineata au pleca.. Simona cu Eric si ne-au lasat tristi dar ne-am intors la trebile noastre de toate zilele.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
Aaa, si ce mi-au mai lasat Simona si Eric: 5 cd cu poze si 3 cu filme sa retraim toata vacanta si se ne amintim oricand vrem.
Fetele mele
parpalak spune:
Aalina, sa stii ca m-am trezit si eu cu un soi de cos sub brat, care pina la urma a trecut de la sine, ca timp de dus la doctor n-am avut. Si bine-am facut, ca acuma s-au trezit sa ne trimita forme de inscris la o asigurare pt evenimente care cica nu-s acoperite de cardul de sanatate, si ma enerveaza foarte tare de cite ori mai inventeaza cineva o forma de cerut bani.. Si nu pricep de unde-i moda asta in Romania, una-doua astm.. S-au cam demodat rinitele, sau ce?
Daiopri, mierea i-o dau in limonada si usturoiul in iaurt. Si nu-i dau in fiecare zi, dar cred ca trebuie sa incep ca iar are nasul cam infundat.
Noi am primit deja teme, o gramada de cintecele despre regulile de pronuntie in engleza, dar sper sa facem progrese cu romana, care-i fonetica, altfel cred ca o sa ne confuzam rau de tot..
Noi simbata am fost la inscriere la scoala romaneasca cu Josh si DanaMario, dupa care am facut cumparaturi de decoratiuni pentru Haloween si ne-am uitat si dupa pantofi (la Walmart). De unde am plecat cu o pereche de pestisori aurii (si un acvariu mic). Si da-i si lupta si da-i si lupta sa tinem pestisorii in viata... nu ne-a reusit... Paul nu prea s-a sinchisit, insa eu mi-am adus aminte de pestisorii pe care i-am avut in studentie, asa ca m-am echipat cu acvariu adevarat si sintem in plin proces de amenajare. De data asta ne profilam pe familia Xipho, macar de aia stiu sa am grija si mai si nasc pui vii cind le merge bine..
alycia, pai ne-am bagat in apa cu vestele pe noi si dresorul de delfini ne dadea indicatii cum sa stam (in linie, cind venea sa ne "pupe" pe fiecare, sau sa-o mingiiem pe burtica sau sa incercam s-o ridicam din apa) si noi ne executam, si delfina la fel. In grupul de dinaintea noastra ii placuse de una si-o tot stropea, pe dinafara de indicatiile dresorului. (sau poate ii dadea ala indicatii pe care nu le vedeam/auzeam noi..)
Mai scrieti din perlute, ma topesc dupa ele. Scoate si Paul citeva pe zi, asa le intoarce si le coteste mai ceva ca la Ploiesti, nu-mi vine acuma nici una..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
Aalina spune:
Nu va iau pe rand ca nu apuc.
Doina nici poze nu am apucat sa pun, scuze, da la noi toamna e de lucru la greu.
Doar va zic ca is aspiranta :)) catre bb2 ca am reusit la inaltimea de 2509 sa imi conving barbatu'. Daca stiam ma cocotam mai devreme pe Peleaga :)))
Pupici
dana d spune:
Felicitari Alina, asteptam vesti.
Eu am pus poze noi in album, de ieri pe drum spre gradinita si la gradi. O dimineata frumoasa de toamna...
Fetele mele
dana d spune:
Felicitari Alina, asteptam vesti.
Eu am pus poze noi in album, de ieri pe drum spre gradinita si la gradi. O dimineata frumoasa de toamna...
Va pup si va urez un we placut, noi maine suntem la Baby expo... o sa fac iar poze
Fetele mele
dana d spune:
mai, eu doar am dat "enter" sa trec pe randul urmator, acum m-am trezit cu doua mesaje.... ma rog, acum 3
Fetele mele
parpalak spune:
Voiam (scurt) sa va spun ca de simbata sint mindra mamica a 6 pui noi-nouti de Molly, care au supravietuit in pofida agitarii mele frantice de a face totul ca sa le mearga bine
De la prima ora de gradi in romaneste nu ne-am ales cu prea multe, doar cu repetatul dupa mine de numere (1-10) si culori. Dar nu prea voluntariaza si nici ultra-entuziast nu e. Cel mai important mi s-a parut ca n-a plins dupa mine si nici dupa clasa n-a plins disperat ca nu intelege.. Asa ca om mai merge si om vedea ce progrese facem..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
Daiopri spune:
Aalina spor la lucru:)))
Parpa, sa iti traiasca piticutii. Acuma sa te vad cum ii negociezi.
Pai ce ai fi vrut sa spuna dupa lectie? Gata totul in ro? El nu intelege in ro? Cum vorbiti voi cu el?
Eu nu inteleg cum de al meu scoate toate cuvintele in romana pocite iar pe alea in eng mult mai bine. Ca doar tururim numai in ro pe langa el. In plus nu si le aminteste. Acuma ii zic ceva in ro, repeta si in 5 minute nu mai stie sa zica singur. Asta ca sa vaz cat il intereseaza romana:))
Noi mai avem sapt asta de inot si as vrea sa-l inscriu din nou, da nu stiu cum o scot la capat cu racelile. Sper sa scapam mai ieftin iarna asta.
In rest nici o alta noutate:(
Numai bine tuturor