cum scapam de "colacei"?
In ultimul timp,desi fac sport aproape zilnic,(aerobic si alergat in parc 30 minute) m-am ales cu grasime laterala
Raspunsuri
kiwwy spune:
Imi cer scuze,nu am terminat subiectul,deoarece fiul meu a dat enter![]()
Deci,m-am ales cu grasime laterala,nu pe abdomen,ci pe solduri,as vrea foarte mult sa scap de ea,pt.ca e inestetica,si nu am mai avut asa ceva niciodata,nici macar dupa ce am nascut.
Stiti cumva niste exercitii pt. diminuarea lor?
credeti ca alergatul nu este eficient pt. a scapa de colacei?
Azi am venit de la sala,de la aerobic si fetele de acolo mi-au spus ca m-am cam ingrasat,ca am depus grasime in zona aceia.Am venit acasa si am facut 4 ture de parc(4 km.),as face orice sa nu mai am...slanina aia,mai ales ca urmeaza sa plecam in concediu la mare,si m-as simti aiurea.![]()
Annie80 spune:
Pilates ar ajuta, mai repede si usor daca sunt facute intocmai.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
XIO spune:
Abdomene nu , pt. ca va creste musculatura.
Pt. indepartarea tesutului adipos cel mai bine e s fugi , nu doar jumatatae de ora , sa fugi ![]()
Sii , mai sunt niste exercitii pt. talie care se fac si sunt bun si pt. partea aceea : stai in genunchi , cu genunchii apropiati , mainile in sold sau la ceafa si te lasi alternativ doar din trunchi , fara sa-ti misti partea picioarelor care sta pe sol , cand in stanga , cand in dreapta .
iti vei atinge astfel calcaiul drept cu fesa stanga si invers.
Pilatesul este iarasi extraordinar de bun pt. slabit si alungit .
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
Tonia Antonia spune:
Buna,
Ca tot vorbiti voi pe aici despre Pilates: am 2 filmulete, unul Basics Step by Step si unul Perfect Pilates The New Method 20. Pe care din programe l-ati incercat?
Va multumesc.
cami30 spune:
TAE BO cu miki. Tipa aia blonda care facea aerobicu dimineata pe B1. Eu sunt foarte sportiva de felul meu si am incercat toate tipurile de exercitii. N-am crezut vreodata ca TAe Bo poate sa antreneze chiar toate grupele de muschi si sa te ajute sa "slabesti" armonios.
DVD-urile pot fi comandate pe net... ramburs.In loc sa te chinui cu alergatul prin parc poti "tzopai" ca o capritza pe ritmuri faine in fata tv-ului
cami
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Tonia Antonia
Buna,
Ca tot vorbiti voi pe aici despre Pilates: am 2 filmulete, unul Basics Step by Step si unul Perfect Pilates The New Method 20. Pe care din programe l-ati incercat?
Va multumesc.
basicul, il gasesc mai generalizat pt tot corpul si cel pt picioare si posterior si din cand in cand cel pt abdomen (dar mi se pare dificil.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
kiwwy spune:
fetelor,va multumesc pt.raspunsuri.
Azi am discutat cu instructoarea mea de aerobic,si a spus ca este bun orice fel de exercitiu,insa numai daca ii ofer locului"gras"caldura,asta insemnand sa imi pun curea specifica pe talie,sau folie.Voi ce spuneti?
Intredevar taebo este foarte bun,am 3 cd. acasa cu Billy,insa ma cam plictisesc sa fac acasa singura.
Am incercat o singura data,si chiar e super,transpiri foarte tare,si te simti mai bine dupa ex.Cred ca ma voi apuca iar de maine dimineata,cand dorm copilasii.
Pilates,am incercat,dar mi se pare prea lent,chiar daca sunt rezultate foarte bune dupa practicarea lui.
Abdomenele nu imi plac,le urasc,desi pe vremuri faceam 200 fara oprire.
Cami,la ce ora este tae bo dimineata?te rog spune-mi pt.ca vreau sa ma uit si eu.