Am pus punct. Gata !
Raspunsuri - Pagina 3
oana1177 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Da parca tu ai stat in spania....esti la o scoala de vara sau cum?
face facultatea la "fara sa-nvete" ;
ptiu-ptiu, la 20 de ani sa fii independent? dupa ce stii n limbi straine la perfectie? important e sa freci pe jos, sa gatesti non-stop si sa-l gadili intre degete pe EL, el sa-ti spuna cat de proasta era fosta iar tu sa fii in culmea fericirii... atat de fericita ca nu-ti mai functioneaza neuronii sa te prinzi ca-ti vine randul;
da' tu da-i inainte Anca; caci daca nu e un EL sa te intretina iar tu sa fii presulet va fi mama sa te sustina, cand nu va mai fi mama urmeaza altcineva si tot asa, tu ramai fata desteapta si profita
inainte vreme ti-era teama sa nu mearga el in Rom caci va cadea iarasi in limba dupa fosta; mmmm... care o fi adevarul? m-ai ametit
Annnca spune:
Oana,eu am scris f clar ca nu mai sunt cu EL !
S-a dus relatia ...gata,caput..intelegi ?
Ori iti place sa o faci pe interesanta,ori nu ai citit nimic din ce am scris..Cert este ca,ai scris mult si prost.
Mersi !
oana1177 spune:
Dragutza, nu stiu care dintre noi n-a inteles ideea
in opinia mea, la 20 de ani cu dorinte de libertate, ar trebui sa-ti dai seama ca ar fi cazul sa ai si responsabilitati: vrei libertate? fa-ti-o mama da' pe spinarea ta, nu pe a altora;
iti place sa locuiesti in Italia, Spania sau nu conteaza unde? pune mana si fa ceva constructiv in sensul asta, nu mai astepta de la mamica si dup-aia de la iubi sau de la cin' s-o nimeri
imi amintesc f bine postarile tale anterioare; singurul tau ideal era sa faci smotru si mancare, ca sa-l multumesti pe el; si ce fericire cand iti spunea cat de nula era fosta...
so, care sunt planurile de viitor?
noi2 spune:
Annnca,
ma bucur mult ca ai reusit sa pleci, ca ai ajuns la mama ta, si mai ales ma bucur daca ai inteles ca tipul nu te merita: acum banuiesc ca mama ta este sprijinul tau, in masura in care si dansa poate. Spui ca este posesiva.. poate ma hazardez, dar stiind ca micuta ai plecat in Sp pentru el , ca acolo ai suferit, ca ai trecut prin atatea, crede-ma ca o inteleg...Nu cred ca are alta intentie decat aceea de a te proteja, mai ales acum la 20 de ani, cred ca esti bulversata de evenimente si ai nevoie de cineva care sa te ajute. Bineinteles,ca in timp, cand vei trece peste acest hop, va veni momentul sa-ti iei viata in propriile maini, sa fii libera, dar crede-ma.. in acest moment ai nevoie de sprijinul moral al dansei.Si incetul cu incetul se vor rezolva toate.Imi permit sa-ti dau un sfat, si scuza-ma daca gresesc.. cunosti situatia mea si iti spun ca eu evit orice fel de contact de exul, vb la telefon maxim ldata pe saptamana, si atunci probleme legate de acte sau de avocati, nimic mai personal, pentru ca am observat ca vb cu el la telefon, doar imi redeschideam ranile, iar odata plecata pe acest drum, am inchis acest capitol ... as vrea sa cred ca este bine si pentru tine sa eviti discutiile cu tipul.. chiar daca ti se pare ca nu faci nici o greseala, numai ascultandu-l si acordandu-i atentie, acum, cand tu vrei sa fii libera, retraiesti clipe trecute.... si asta nu te beneficiaza in nici un fel.
Incearca prin fapte sa arati mamei tale ca te-ai maturizat, o va observa cu siguranta, spune-i cat de mult o iubesti, este foarte important sa fie alaturi de tine...ai grija de scoala,cauta un serviciu si in timp te asigur ca vei obtine si independenta de care ai nevoie.. cu intelepciune si rabdare.
Toate cele bune Annnca si scuza-mi cicaleala... dar crede-ma.. acum vad totul cu alti ochi..
..shi te iubesc...
Annnca spune:
noi2,ma bucur enorm ca ai reusit si tu.
Nu ai fost deloc cicalitoare,ba mai mult ai f mare dreptate.
Pe viitor o sa fiu mai prevazatoare.Deocamdata insa,prefer sa nu ma mai implic in alta relatie si sa intru in alte belele.
Legatura cu el intr-adevar o mentin,dar f rece din partea mea si f normala din partea lui.
Insa n-am de gand sa mai vb mult timp cu el.Trebuie sa pun punct si vorbitului,pt ca..s-ar putea sa-mi faca mai mult rau pe viitor chestia asta.
nuschu spune:
Anca, tu trebuie sa ai incredere in tine si alegerile tale. Mama ta, daca e langa tine, e langa tine pentru ca esti copilul ei si te iubeste neconditionat, nu pentru ca ii respecti cuvantul sau faci asa cum spune ea.
Asculta-i sfaturile, cumpaneste-le, vezi daca are dreptate, insa pune linistit punct atunci cand te simti 'agresata' de cuvintele ei: 'Da, mama, asta e parerea ta. Eu am gandit/ gandesc altfel'. Daca te ajuta, nu inseamna ca trebuie sa te supui asteptarilor ei, esti o fiinta distincta, cu dorinte diferite, cu experiente diferite. E adevarat ca incearca sa te protejeze, insa traind in limitele prescrise, traiesti o alta viata, nu pe a ta.
Nu se intampla nimic, sa stii, daca esti independenta si, in ciuda parerii ei, iti traiesti viata asa cum crezi. Gresind sau nu, inveti mereu cate ceva nou in viata. Important e sa nu persisti in greseala si sa nu faci aceeasi greseala de doua ori.
Ai incredere in tine si bafta la examene!
Annnca spune:
nuschu iti multumesc pt mesaj.Mi-a mers direct la inima.
E adevarat! Mama e singura persoana care indiferent de situatie,imi vrea doar binele.Poate a fost prea posesiva,exagerata,dar totul ca sa-mi fie mie mai bine.E normal sa nu accepte ca el sa ma faca sa sufar si sa se impuna.
Intre timp am intrerupt si legatura cu el.Eram f nervoasa cand vorbeam cu el.Imi strica toata ziua.
Si in urma unei dispute avute,i-am spus sa incheiem a mai tine legatura.S-a conformat-mai bine !
otilica74 spune:
Ancutza draga esti tanara, fff tanara nici nu sti ce viata minunata te asteapta, toate am avut momente d-astea, dragoste neimpartasita sau mai stiu eu ce, alte fete rele se iau de tine findca au uitat...du-te la mama ta, mai mult ca ea nu o sa te iubeasca nici un barbat crede-ma, sangele apa nu se face si poate...totusi...de data asta o s-o asculti ca e mai in varsta, a trecut prin mai multe, si poti discuta cu ea sa iti impui si tu punctul de vedere daca va vedea ceva interesant venind si din partea ta nu cred ca veti mai avea discutii, nu trebuie sa te deranjeze ca vrea ea sa te tina sub papuc, ea te vede tot fetita ei,asa vei fii toata viata, TE IUBESTE, si nu face nimic cu rautate sunt sigura fiindca sunt mama si am mama,pretuieste-o cat o mai ai!!!