perdea tip"fagure"
Salut fetelor,am ajuns cu reamenajarea casei la perdele.Am vazut la niste prieteni perdele in dormitor care mi s-a zis ca se numesc tip"fagure".stie cineva de unde sa iau sina pentru acest tip de perdea .Sau daca stie pe cineva care are astfel de perdea , cum se monteaza .
Raspunsuri
liliana_28 spune:
Buna,
Te referi la rejansa tip fagure sau la perdea in sine?
Perdea tip fagure...nu stiu ce sa iti zic, ca nu stiu care este.
Rejansa tip fagure am si eu si se prinde pe o sina normala de perdea.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
lenca spune:
merci mult pentru raspuns liliana , eu cred ca este vorba de rejansa tip fagure,dar eu vreau ca perdea care este din voal organza cu firul ala de plumb la baza sa se poata "misca" ca la jaluzelele verticale,adica cu un fir lateral. nu vreau ca atunci cand trebuie data la o parte perdeaua sa pun mana pe ea sa se murdareasca fiind si de o culoare mai deschisa.
A.C spune:
Lenca,si perdeaua mea este cu rejansa tip fagure si sa stii ca de unde iti cumperi sina pentru perdea,poti sa cumperi si un betisor cu care sa tragi perdeaua,cand e nevoie.Se gaseste asa ceva,sa stii.Ca sa nu fii nevoita sa pui mana pe ea de fiecare data si in felul asta s-o murdaresti mai repede.Mie mi-era teama s-o spal,fiind din voal...mi s-a parut mai pretentioasa.Dar intr-o zi am indraznit.Am bagat-o in masina de spalat la programul de perdele,la 30 de grade si apoi am montat-o direct pe sina,fara s-o pun la uscat si apoi la calcat.(si la calcat e pretentioasa).Nu e sifonata mai deloc.
liliana_28 spune:
Draga lenca,
Sina pe care este montata perdeaua mea (care are rejansa stil fagure) are si un fir lateral de care tragi si muti perdeaua de colo colo.
Sunt si sine de genul asta si nu sunt scumpe deloc.
Gasesti in Obor de care culoare si model de sina vrei tu.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut