Ma simt singura
Ma simt foarte singura,
nu ma simt desprimata dar ma simt foarte singura,
mai ales noaptea si imi vine sa plang
Ziua sunt ocupata cu diverse
Raspunsuri
MissParker spune:
Tii un jurnal? Poate ca ti-ar face bine.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
acina spune:
Hai mai cum sa fii singura .Noi suntem aici cu tine.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
alessia105 spune:
Ophelya aici esti binevenita oricand ai nevoie ..aici nimeni nu e singur ...incearca pe langa cotidianul tau sa te implici si in alte activitati ...orice iti face tie placere ..un hobby ..un voluntariat ..orice si cum bine a spus MissParker fa-ti un jurnal in care sa iti scrii tot ce ai pe suflet te vor ajuta muuuuult sa treci peste senzatia de singuratate,dar si sa ai o viziune asupra situatiilor de viata traite de tine .
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
carissma spune:
Ophelia prietenii sunt cel mai bun mijloc de a scapa de singuratate!
Daca nu ai energia necesara si nici timpul fizic sa intretii aceste prietenii eu iti recomand un catelus (indiferent de rasa) care dupa ce sta o zi intreaga singur (cat timp esti tu la lucru)o sa te faca in mod cert sa uiti de singuratate seara cand va intalniti.
Eu sper sa fie doar o pasa proasta care sa-ti treaca cat mai repede posibil!
Tzuni spune:
Ia-ti un animalutz! O pisicutza... Iti umple sufletul, timpul si patul noaptea!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Geghi spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Ia-ti un animalutz! O pisicutza... Iti umple sufletul, timpul si patul noaptea!
Si daca te hotarasti la o pisicuta, vezi ca are Freia o pisi birmaneza de dat.
SEASOUL spune:
Petrece cat mai mult timnp pe DC,odata "intrat"virusul in sange nu o sa mai fii singura.
Locuiesti singura?Incearca sa iei pe cineva sa locuiasca cu tine.Sau macar un animalut ceva.
de la mine,poate te ajuta
Ophelya spune:
multumesc!
am multe flori in casa dar animalut nu am cum sa iau ca sunt singura si plecata mult timp de acasa din cauza serviciului.
marci spune:
Eu cand ma simteam singura imi consultam agenda si incepeam cu telefoanele. Cum prindeam o prietena libera ii faceam o vizita. Acolo mai discutam despre una, alta, mai o barfa, mai un banc si uitam de singuratate.
Nu stiu ce varsta ai, dar nu iti neglija nici prietenele maritate. Nici nu stii ce bucurie le-ai face daca le-ai mai scoate din rutina zilnica.
Ultima data am iesit cu prietena mea, care este necasatorita, in parc si ne-am distrat copios. Urmaream cuplurile si ne dadeam cu parerea care sunt amanti, care sunt casatoriti si multe, multe comentarii hazlii pe tema asta. Am mers si la o terasa sa mancam o pitza si uite asa a trecut ziua intr-un mod relaxant, atat pt. mine, cat si pt. ea.
Eu inteleg ca serviciul iti ocupa toata ziua, dar tb. sa mai faci ceva si pt sufletul tau, nu iti cauta refugiul in munca. Este bine sa faci asa ceva pe termen scurt, cand nu ai solutii la problemele tale, dar pe termen lung face mult rau.
Multa bafta si nu uita ca suntem singuri pt. ca asa vrem sa fim, chiar daca nu ne dam seama.