despre ejaculare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kateline spune:

Amyarabella, esti foarte draguta. Cu explicatia de la final legata de cum suntem noi, femeile, mai ales... Am intrebat pentru ca voiam sa fiu sigura ca nu s-a intamplat nimic. Si ma gandeam ca daca s-ar fi intamplat as fi simtit sperma sau as fi vazut-o pe coapse or sth. atata tot. si voiiam sa stiu daca am dreptate presupunand astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Iubita eu zic totusi ca sa fi sigura si sa nu te trezesti cand e prea tarziu fa un test de sarcina nu costa mare lucru si poti sa dormi linistita ,dupaia ...I se poate intampla oricui
Oricum pe data viitoare PROTEJEAZATE fie ca el vrea sau nu "caciulta" sunt multe metode care iti sunt la indemana ,prezervative pt femei,foite...ai grija u de tine pt ca nimeni nu te ajuta atunci cand dai de greu
Te pupacesc si multa bafta

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Kateline draga,
mai e o chestiune de mentionat: daca respectivul partener, in momentul ejacularii, se "retrage" si ejaculeaza in afara, sau nu....
In plus, stiu ca exista o categorie de persoane, fara sa numesc, care conserva sperma si nu ejaculeaza, considerand in acest fel conservarea energiei pozitive.

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kateline spune:

Pusi, nu prea avea de unde sa se retraga, ca nu fusese decat un inceput de act si ramasese la inrearea in vagin. De aceea ma gandeam ca daca ar fi ejaculat ar fi trebuit sa vad ceva.

Mergi la inceput