Jurnal de gradinita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Atat de frumos scrii, si emotionant...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Ma si vad pe la 75 de ani, cu mainile inclestate pe gardul azilului si Irina fluturandu-si manuta si zicand: pa mami, acu tre sa plec eu la serviciu.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu

M-a bufnit un rasu'-plansu'.........offfff!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madizza spune:

tare simpatica irinuca !
vroiam sa intreb in romania nu se face acomodarea copiilor la gradinita sau camin?
noi de exemplu am facut asa: in primele 3 zile a fost sotul cu ea si a stat acolo cu ea 1 ora in a 4 si a 5 zi a lasat-o 20 min singura apoi s-a dus sa o ia . dupa o saptamana am ajuns sa o lasam cate 2-3 ore in care era introdus si pranzul asa ca incet incet sa obisnuit cu educatoarea cu copii nu a fost o despartire brusca de cateva ore si vad ca nu a plans chiar ii place mai face mofturi mici dar in general este bine. Cu totul a durat 3 saptamani.Acomodarea a facut-o sotul pentru ca eu am un program de lucru care nu ii permitea sa lipsesc.

madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

madizza, imi cer scuze ca n-am raspuns pana acum.
Se face acomodare si in Romania, in special in gradinitele particulare. Irina a facut cateva vizite impreuna cu mine si cu bona, am stat dimineata cu ea cate 20-30 de minute dar pe urma a trebuit sa inoate singura. Doua saptamani a stat doar pana la 12.30, apoi de la 1 septembrie a ramas la program lung. Acum plecam dimineata la 8.30 si se intoarce acasa la 18 cu "autobuzul de copii"
In acele prime zile cand scriam pe aci cu jale eram la 5 minute reale distanta de dansa si in caz de orice, puteam tasni pe usa afara. Dar sa stau trei zile la rand cu ea, era un lux nepermis si de neimaginat.
Ma rog, am supravietuit, acum ne pregatim de serbare si ghici cine face deschiderea? Cine e motz in fruntea batalionului de pitici? Cine nu vrea sa vina seara acasa, ca mai are ceva de facut prin gradi? Exact, Irina:)

Mergi la inceput