cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Inca nu ni s-a pus nici un diagnostic... insa bebelu` se lasa asteptat.

O sa mergem si al bai... Sa vad... luna asta va fi bebe.

De ce ai stat pe scaun toata noaptea? Decit sa stau pe scaun, mai bine plec sa dorm

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pai am avut cateva tentative sa iesim la dans, dar ringul era monopolizati de cativa apropiati ai mirilor.
totusi ne-am distrat, ca avem noi asa, un fel, de ne amuzam de prostie ... adica facem haz de necaz, decat sa ne enervam.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

rebiana deci dantuirati.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Pai cum altfel? Eu am practicat dansuri populare cativa ani... am fost la un ansamblu fain. Am mers si in Portugalia cu un spectacol!

A fost un mic maraton de nunti! Am mers la toate trei Ina ca ne cunosteam cu mirii si nu puteam sa nu mergem!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mai las un pic de cafea in ceasca virtuala... o beai un picutz mai tarziu ca profit de faptul ca s-a culcat "Pavarotti" (care a tinut un "concert" de m-a tampit ) si merg sa fac ceva de mancare ca mi-e teama ca nu mai apuc sa fac daca se trezeste! Pupici! Pe mai tarziu!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Uite cine stie sa danseze?

Eu n-m habar, dar imi place tare. Nu stau aproape delpoc la masa, desi nu sint o dansatoare inascuta. Singurul lucru pe care l-am ami facut a fost sa invatam anumiti pasi amindoi si ... se mai leaga putin.

Vai, la cum am doare capul acum... un mic Pavaroti cred ca m-ar termina... Dar atunci as fi calita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna gagici,

Azi am avut zi de treaba,frecat mult,curatenie multa.A facut si sotul aseara dar mai era de facut.Ce barbat am.

Si eu stiu sa dansez,am facut dansuri moderne,populare,orientale,mi-a placut.Imi place si acum sa dansez la nabunie dar nu mai aeste loc.O sa imi invat puiutul cand se face mai mare sa danseze..

Cand eram micuta,pe la 3,4 anisori,imi povestea mama ca fugeam de acasa ca sa ma duc la petreceri sau nunti ca sa dansez.Deci mi-a placut de mica.La 4 si ceva dansam lambada ca in vidioclip.Lui mama ii placea la nebunie sa ma vada cum dansez,imi facu-se chiar si o fustita ca alea pe care le purtau dansatoarele alea.Am fost un copil ne-astamparat,plina de energie tot timpul,parca eram baietel.

Si deci va distrati,aai?
Ce bine e de voi.POate merg si eu in weekendul asta la mare.Dar nu stiu sigur,poate la munte.Vedem.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Va invidiez... eu sint singura care da cu stingul in dreptu`

Macar sint dansatoare... nu stau la masa (glumesc Ioana)

Daca si we urmator stau acasa intru in greva. Toata lumea se plimba si noi lucram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Moama da este iesita din calea afara Diana aia.
Ne-a facut ascorpii mama dolores.Ea este cea mai tare gospodina de pe forumul asta restul sunt niste gaste,tzatze,scorpii si nu mai stiu ce ai zis.
M-am lamurit cu ea.Nu stie ce vrea de la viata.

Maine poimaine deschide ALT SUBIECT IN CARE SE PLANGE CA II FACE BARBASU NU STIU CE.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna seara,frumoaselor!Nu va-ntreb ce mai faceti,ca am citit.Azi m-a carat sora-mea la Metro sa ia asternut de pat.Aluat o tzeapa mare:pe eticheta scria ca-i oferta,adica 2 ast. la 70 lei,si la casa i-a luat 150 lei.M-am burzuluit la tipa,da' sora-mea a zis s-o las balta si l-a luat.Mari porci!Sa fiti atente!Pe la Diana,obsedata,n-am mai trecut sa vad cum ne face albie de porci. Face si ea ce poate.
L-am vazut pe Matei cel urias.Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Moama da este iesita din calea afara Diana aia.
Ne-a facut ascorpii mama dolores.Ea este cea mai tare gospodina de pe forumul asta restul sunt niste gaste,tzatze,scorpii si nu mai stiu ce ai zis.
M-am lamurit cu ea.Nu stie ce vrea de la viata.

Maine poimaine deschide ALT SUBIECT IN CARE SE PLANGE CA II FACE BARBASU NU STIU CE.

poze

buuuun de citit la cafea, dimineata

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput