Dr. Parvu - Spitalul Elias, pareri pro/contra?

Dr. Parvu - Spitalul Elias, pareri pro/contra? | Autor: Steluta

Link direct la acest mesaj

Buna,

As dori sa aflu cateva pareri despre dr. Parvu, de la spitalul Elias. Cat de bun este, raspunde la telefon, cat de atent supravegheaza o gravidutza, etc...

Am inteles ca are ore de consultatii si la Medsana. Ecografiile tot acolo iti recomanda sa le faci?

Orice parere buna sau rea este binevenita.

Multumesc tare mult!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

are consultatii la medsana si inca 2 clinici.
in general raspunde la telefon. daca e telefonul inchis ii dai sms si iti raspunde.
iti inspira mare incredere.
e un bun profesionist. (cel putin pentru mine asa a fost)
problema ar fi ca este foarte aglomerat si de multe ori nu mai are timp pentru detalii.
deci ca profesionist eu am mare incredere in el dar am auzit si lucruri mai putin bune tot aici pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si eu la fel ca Irinabobe, am auzit si bune si rele. In ultimul timp din pacate mai mult rele...A fost si medicul meu, dar acum m-am hotarat sa-l schimb caci mi-a scazut putin increderea in el si nu am vrut sa risc.
Dar stiu sigur ca este un doctor foarte bun, dar la fel de ocupat...

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Poti sa citesti mai multe despre el la Odiseea sarcinii la subictul Doctori de care sa te feresti cap 2 pe la ultimile pagini. Stai sa vad daca pot sa pun eu link-ul aici.
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=61703&whichpage=29 ( sa citesti pana la sfarsit, sunt vreo 2 pagini parca )

CLAU 12+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Si mie mi s-a parut un dr bun, dar speram sa fie ceva mai liber. Inca ma mai gandesc ce dr sa aleg pe mai departe.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput