gradinite si after school in Brasov

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Stiu cum e cu sambetele si duminicile.Nu stii pe ce sa pui mana.
Pai, grozavii de genul celor expuse de tine..ca nu se ocupa de ei,copiii mici sunt pusi la un loc cu cei mari si se mai lasa si cu scatoalce(nu mereu, banuiesc)intre copii,nu dorm la pranz.
Pentru mine toate astea au fost de ajuns.Am auzit lucrurile astea de la o invatatoare care a fost rugata sa supravegheze copiii la un after-school.
Aaaa si ce-am mai citit aici pe site,parca, ca la un astfel de after-school, invatatoarele le dictau temele copiilor.

Oricum, parerea mea este, ca mai ales in clasele mici, e bine copilul sa vina acasa sa manance si sa se odihneasca la pranz linistit,in mediul lui.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Tu te referi la after school din cadrul scolii. Asa este . Copiii sunt pusi intr-o singura clasa si invatatoarea ii supravegheaza si uneori le dicteaza temele ptr ca nu este timp. La scoala programul dureaza pana la ora 16, dar la particular este pana la ora 18, sunt max 10 copii in grupa, este cu totul altceva. Nu se compara. eSi pretul nu dufera cu mult de cel practicat de scoli. Si unde nu mai pui faptul ca piciul ramane la scoala imbracat in aceleasi hainute, nu se schuimba, nu are un program si o atmosfera " de acasa " . Daca merge la un after school particular lucrurile se schimba. Aici isi schimba hainutele cu unele comode , de casa, au spatiu amenajat pentru odihna ( cu toate ca de la 6 ani psihologii spun ca acesti copii nu mai au nevoie de somn dupa-amiaza), este altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Da,Flexi la after school-ul din cadru scolii ma refeream.Nu neaparat al scolii 2.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

acum aveti experienta cu afterschool-urile, ma ajutati si pe mine?

Blanca a inceput clasa 0 la scoala 19 si vreu afterschool pentru ea. initial am spus ca o las la afterschoolul de la scoala. s-au organizat destul de greu (scoala a inceput de 2 saptamani - afterschoolul NU). Ieri au spus si preturile si mi se pare ca-i cam putin ce pot ei oferi pentru banii care ii vor si am zis ca poate chiar merita un afterschool particular - asta daca gasesac unul mai ieftinut.

Cine stie, cunoaste, imi povesteste si mie?

Mergi la inceput