* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (23) *

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

'neatsa!...

nu-i buna deloc, bat-o vina! ma ustura gatul de parca as fi facut chef toata noaptea si-as fi racnit cu patos... nici macar! ba mai mult, am dormit cu intreruperi, dar fara vizite la baie! maaaaaaaaaaaare minune! da io zic ca mi se trage de acupunctura de ieri:) mah, ma credeti ca nici foame nu imi mai e? io nush ce o atins, pe unde... da... acu in loc sa tanjesc la vreun supliment caloric ma gandesc ca ce bine o sa ma trantesc in pat. ca o mama nedemna am trimis copilul la servici, cu picaturile dupa el, ca eu sa ma pot destrabala in pat

pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Spuneau fetele de gingivita ... am si eu !!! De trei zile ma chinuie rau , am dat cu apa de gura si cu sare grunjoasa si ma mai lasa . Dar mi s-a umflat si ganglionul submaxilar din cauza inflamatiei si ala ma deranjeaza mai tare .

Mai fetelor , eu am fotbalist , Hagi il cheama ! Imi da niste suturi de ma curata , cum nu-i convine ceva POC ! In burta . Daca m-am oprit in mijlocul strazii ca nu mai puteam sa merg de durere , va cam inchipuiti ce oase are asta ...

Mi-am luat pantaloni de gravide , cica masura 34 XS - imi venea sa rad ca imi sunt ... mari ! Dar nu-i bai , ca poate ma ingras si eu , totusi , sarcina asta , ca n-am pus un gram , frate . Iar bebe papa la greu tot ce prinde .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gugu felicitari pt baietel. Pana la urma ti-a implinit DD dorinta. Si eu ma astept la surprize in privinta sexului mai ales ca mie mi-a spus la 12 saptamani, asa ca vedem noi maine sau luni. Inca nu stiu cand ajung la dr. Tu la ce dr ai fost in Iasi, de ai zis ca e cel mai bun?
Eu am alta problema, neuronul meu nu mai tine minte daca v-am mai spus de ea sau nu: nu pot sa dorm noaptea. Dorma maxim 4-5 ore pe noapte in reprize, nu stiu ce sa mai fac...O vreme a functionat cu ceai de musetel seara dar acum nici asta nu mai merge...Nu stiu ce sa mai fac, ca la servici parca sunt zombie...
Va pe toate.

16+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

hello fetelor, ma bucur ca sunteti bine, nu am apucat sa citesc tot ca am o carca de treaba.
Gatta am vazut mesajul tau cu baby expo, am intrat pe google sa caut am gasit saitul si aia la program scriu
Bucuresti - Septembrie

27-28-29-30 Septembrie
Editia 9 de Toamna
Zilnic intre 10.00 si 19.00
Sala Polivalenta
Acum nu stiu ce sa mai zic, dar sper sa fie mediatizat sa nu-l rata

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

fetelor!!!!!!!!!! unde v-ati ascuns?din cate vad eu ati deschis subiect nou si n-ati lasat nici o urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

sau mi se pare mie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

iulia ori este prea cald, ori multa treaba

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Fetelor vedeti ca am inceput alt capitol. Aveti de recuperat nu gluma

16+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

intru si eu in randul vostru,sunt si eu o graviduta care va deveni mamica la inceputul lui februarie,anul viitor..sper ca alaturi de voi sa am parte de subiecte interesante, sa impartasim experiente,pareri...de exemplu,v-as intreba,de la inceputul sarcinii ce modificari au aparut in greutatea corporala a voastra?si daca luati vitamine,cum le luati> Pentru ca eu iau elevit de la 9 saptamani la indicatia medicului si ma ingras enorm de mult...la inceput aveam 47-48kg, iar azi dimineata aveam 56!!!!!e prea mult...m-as opri din luat vitamine,dar nu stiu daca e bine....medicul care ma supravegheaza este in concediu,ca i-as cere parerea...nu stiu ce sa fac...astept si parerile voastre

Adriana S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

as mai vrea sa stiu ce viitoare mamici sunt din constanta,ce medici ii supravegheaza si cat de multumite sunt de ei..

Adriana S.

Mergi la inceput