Fetele vopsite blonde, cum va intretineti parul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by Amnesty

quote:
Originally posted by ralucutza77

quote:
Originally posted by Amnesty

ralucutza77, Daca nu vrei sa devina si mai rau, ai grija la apa de piscina...clorul ii da parului blond o tenta verzuie Spala-l imediat si foloseste balsam de par cu sunscreen; scruge-ti bine parul inainte sa aplici balsamul, ca sa patrunda mai bine.

Multumesc mult pentru sfaturi, masca cu banana si ou o sa o incerc la urmatoarea spalare. De balsam cu sunscreen nu stiam, sunt curioasa daca gasesc asa ceva pe la noi. O sa intreb prin magazinele mai mari. Fetele din Romania, stiti de asa ceva?

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

ralucutza77 uite ca exista in gama REF
http://www.tertia.ro/REF/ref.html
SAMPON pentru PAR VOPSIT 434/BALSAM pentru PAR VOPSIT 434

Ar fi interesant de aflat cat costa... (am o vaga banuiala ca sunt mai scumpute, e tratament profesional)

Ba chiar si in gama Nivea, pretul e mai accesibil (8,95 lei)

Sampon pt par vopsit blond cu filtru UV
http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Sampoane/Sampon-par-blond-620

Balsam pt par vopsit blond cu filtru UV
http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Balsam/Balsam-par-blond-619

Mai exista chiar si masca pt parul vopsit blond cu filtru UV:
http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Masti-de-par/Tratament-par-blond-621

Concediu placut!

If all pulled in one direction, the world would keel over.

Chiar acum vin de afara si mi-am luat si eu o masca de la nivea, pt. par blond, acum ramane doar sa o incerc sa vedem cat este de buna.
Eu pana acum foloseam o masca de par de la Kalois, pe baza de placenta..., dar nu era pt. par vopsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1408 spune:

Eu sunt blonda de vreo 8-9 ani,si folosesc de la avon produsele pt par vopsit si pt par degradat si o data pe saptamana masca de par hidratanta cu extract de masline din gama spa-tot de la avon-e super faina.Acum incerc si un sampon si un balsam de la life care-sunt faine ambele dar balsamul are un singur defect -miroase un pic a sapun de casa-in rest e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu ma vopsesc blonda de 9 ani , fara nici o decoloare si tot cee fac este sa iau niste pastile pentru par , masca cu argila din an in paste si cel mai bun sampon pe care l-am gasit pentru par blond John Frieda.In rest ma tund o data la 3-4 luni cand ma si vopsesc dar am grija sa nu mi-l filize pentru ca asta distruge firul de par si se despica la varfuri mai repede.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Fetelor care va vopsiti blond gri, cu ce vopsele va faceti la par pt. a iesi nuanta exacta( blond gri)?

Mergi la inceput

Aaa, si inca ceva, cum faceti sa iesiti aceeasi culoare pe toata lungimea parului, ca mie de fiecare data imi iese mult mai deschis la radacina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

doris eu ma fac gri cu londa color 89 cutie rosie plus ca la 2,3 spalari dau cu sampon nuantator de la kallos

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Pentru intretinerea parului blond folosesc masca de la Nivea, Kallos sau L'oreal.
Daca ma vopsesc singura, culoarea nu este uniforma, asa ca merg la coafor. A trecut o luna de la ultimul vopsit si deja se vede destul de bine parul crescut la radacina. Voi la cat timp va vopsiti?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

L'oreal gama cu nutriceramide: sampon , balsam si tratament

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput