Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 25
Luna1 spune:
Simo te-am luat,am dormit pana la 11.Fata mea daca doarme langa mine nu se trezeste cate 4-5 ore. Adica a mancat la 12, apoi la 3 apoi la 7 a hranit-o tac-su ca picam din picioare si am luat-o in pat ca asa e obiceiul si ne-am mai trezit la 11.
Lia si rasturnica mea a auzit ca am facut-o de ras si aseara a mai mieunat doar putin. Insa tot face kk des si foarte mirositor. Dar ce mai conteaza, bine ca isi revine. Pupam si noi Minunea frumoasa.
Cristina26 am incercat metoda zisa de tine si merge doar cand nu are dureri. Daca o doare saracuta nu o calmezi orice ar fi.
Aylin bine ai revenit, sa te bucuri de Alma si nu-mi vine sa cred ce usor ai nascut. Felicitari. Sa ai parte numai de bucurii de acum inainte si sa uiti de toate necazurile.
Mamii esti tare cu alergatul. Mi te imaginez si ma bufneste rasul. Avem ceva petitori dar mai primim sa avem de unde alege
Alexi bine ai revenit. Te asteptam cu drag si aici la o cafea daca nu te-ai razgandit, sa plimbam gagicutele la o cura de shopping.
Bebelusha eu i-am dat la a mea suzeta pt ca ea e la biberon si are des nevoie de comforting vrea sa suga si nu ii pot da bibe asa des. Daca alaptezi insa nu i-as da doar ca-si mananca pumnii. Da-i daca isi suge degetul sau te ia pe tine pe post de suzi.
Va pup
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
mamii ti-a venit CM? Ca stiam ca daca alaptezi scapi cateva luni. Eu il astept ca sa pot sa ma apuc de anticonceptionale.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
mamii spune:
luna da mi.a venit.Nu trebuia???Si eu vreau sa ma duc sa iau Anti Bebi...dar astept sa vina gine din vacanta
Luna daca alta metoda nu am gasit ...cred ca deaia am si slabit..el greu alergam... adica alerg...dansez..si se potoleshte...ii cant.. ce sa fac daca alte solutii nu exista..!DAR SUNT COCOSHATA EFECTIV!
BBlushaMe spune:
Draga mea Luna, si a mea pitica e tot la bibe. Nu stiu ce sa fac pentru ca de multe ori plange si nu o pot linisti in nici un fel, nici leganat, nici cantat, nici plimbat, nimic. Azi, de exemplu, s-a trzit racnind. M-am si speriat ca nu stiam ce s-a intamplat. Singurul mod in care s-a linistit a fost suzeta.
Pe de alta parte la noi e foarte cald. Sunt 30 de grade in casa iar Ac nu avem si cam de doua zile e maraita rau. Ziua nu doarme aproape deloc. Mai am putin si o iau pe carare. Mai ales ca-s singura ( al meu e apa de ploaie, cand o aude pe fie-sa plangand pleaca, nu suporta).
Ah! Tu zicea zilele trecute ca umbli ca maimuta prin casa cu puiul dupa tine. Eh afla ca suntem doua. A mea cum o lasi parca zici ca o pui in maracini. Trebuie plimbata domnisoara, alfel nu vrea.
Iarta-ma daca sunt incoerenta, dar deja intru intr-o chestie care nu imi place. Trebuie sama ridic cumva.
Mersi ca m-ai ascultat!
Pupici!
Anda si Luana Nicole
loredana_76 spune:
Buna.Felicitari mamicilor care au nascutsi incurajari mamicilor care trebuie sa nasca.Noi raportam ca din bebe cuminte care am fost in primele saptamini ne-am transformat in bebe scirtietor care dorme fff putin,vrem numai in brate,dar in brate pozitia vertical nu asa oricum si eventual sa alergam,vorba lui mamii,ca altfel e jale.Singurele ore cind doarme ca lumea sint intre 22 si 4 dimineata.De atunci incepe concertul.Deocamdata sint calma dar ma gindesc oare cit o sa-l tina asa? Sau ma mai gindesc oare are ceva copilul meu sau e normal sa fie asa?
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
mamii spune:
loredana parca vorbeshti de bebitzoiul meu!Ziua e jale nu vrea sa doarma deloc in nici o parte si cu greu reushesc sa il las jos!asta in caz de reusesc...Sta jos doar knd are chef de joaca si vorba!Am obs ca alui meu ii place caldura si atunci azi de dim am reushit sa il culc o juma de ora la soare in cula pe balcon :D a dormit pana am intrat in casa:) as fi stat mai mult dar eram in pijamale :))
p.s acum am reushit sa il adorm si l.am pus pe burtica in pat si vad ca functioneaza!Sper sa nu il culc si noaptea asa ca stau cu sufletu ca pe ace!
loredana_76 spune:
Mamii si al meu doarme acum si ma rog sa doarma cit mai mult ca e treaz de la 4 dimineata.Bine a mai dormit el cite 10 minutre pe sarite,dar cred ca si oboseala asta ii face rau ca nu ii mai intru in voie.Dar oare cit o tine perioada asta?
mamii spune:
habar nu am dar eu sunt extenuata.Si al meu are cam acelasi programadica dupa ce ii fac baita de pe la 10 11... doarme pana la 3.juma 4 mananca se culca si dupa aia la o ora o ora juma trezirea de tot!si doarme asha kte 10 minute pe umar!Azi mi.a tras si o portie de plans...sanatoasa.Dar durerea mea este ca ma doare spatele ingrozitor(in legatura cu mine:) )
loredana_76 spune:
Si eu de abia ma mai misc ,zici ca m-a batut cineva,ma doare spatele de mor,chiar ma gindeam ce bine ar fi sa-mi fac un masaj,dar cind? ca nu mai am timp de nimic.ma mai linistesc cind spui ca si bebe al tau e la fel cu somnul.Banuiesc ca au si ei o perioada mai agitata.Sa gindim pozitiv si sa ne gindim ca o sa treaca.Eu vreau sa-i cumpar un leagan cu baterii ca poate sta mai cumintel daca e leganat.
mamii spune:
si eu i.ash cumpara orice numai ca nu sta:) banuiesc ca e normal al meu e in perioada asta asa de 2 sapt sper sa nu mai tina mult sunt extenuata!ufff brb sa trag un fum :)