Mamici de iulie-august 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by violetan

Fetele cu cezariana, v-a durut cand v-au scos firele? Ca pe mine ma doare si ma ustura operatia, sunt curioasa cum o sa-i las pe aia sa se apropie de mine sa faca vreo manevra. Pe mine ma deranjeaza rau si cand ma dau cu betadinaDeci, cum a fost? Pupici

Pe mine nu m-a durut cand mi-a scos firele. Am simtit ca niste mici intepaturi daca le pot spune asa. Dar senzatia de durere e cu mult mai mare cand ma epilez, daca pot face comparatia asta.
Voua vi se intampla sa vomite bebe ? Ca azi dupa masa a mancat pe la 6 portia obisnuita, apoi l-am pus in carucior afara pe terasa sa doarma. S-a foit 2 ore neam sa adoarma, apoi pe la 8 l-am vazut ca-si sugea pumnisorii si i-am facut jumatate portia de lapte. A mancat (lacom ca de obicei) si apoi a vomat. Dupa care s-a culcat. Oare de ce ? Nu l-am fortat sa manance, dar se vedea ca mananca cu pofta.
O noapte linistita mamicilor nenascute, si o noapte de somn mamicilor cu bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

!
Ma gandeam azi ca se vede ca au aparut bebeii, s_au dus zilele cand terminam un capitol, doua pe zi...
Anto bine ai revenit! M_ai cam speriat cu vacantele de parinti! La multi ani Soniei, si felicitari pentru vestile bune!
Luna un pupic pentru steluta ta! Sa ii treca repede ochisorul!

Eu sunt ok, am inceput parca sa ma mai refac! Si eu am chef de nebunii , si am inceput sa incercam marea cu degetul!
Alaptatul merge mai bine, ieri nu am avut nevoie de completare si cu putin noroc poate nici noaptea asta! Apropo de noapte, si voi va schimbati bebei de pampersi noaptea nu? Eu o schimb pe fie-mea la alaptatul de la ora 3 si am observat ca are o placere nebuna sa ma improste cu kk la ora aia de ma trezesc de tot! Si asta se intampla fie ca o schimb eu fie ca o schimba taica-su!
In rest am intrat in panica cu cresele astea, nu de alta dar daca nu am loc in decembrie/ianuarie am sanse sa ma pricopsesc cu soacra_mea pe post de dadaca si nu pot sa suport asta! Trebuie neaparat sa gasesc o solutie! Maine o sa ma interesez de o dadaca, e mai scump dar linistea mea merita!
Ieri am fost cu Emily la pediatru mi_a spus sa e ok cu luatul in greutate are 3.280 fata de 2.890 cat avea la iesirea din maternitate acum 2 saptamani!
Va pupic pe toate!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

JENI-baieteii nostri sunt naskuti in aceeashi zi .
Si Keita mai da putin laptik inapoi asa cat sa ii curga in coltul gurii.De varsat,asa in jet,nu a varsat pana akum.
Mai iese laptikul la noi cand il apuca sughitul sau cand ne doare burtika de la treaba mare.

Noi dormim cam asa noaptea:de la 11 la 3,apoi de la 3 juma la 7.
Deci io nu-s prea flescaita......dar ma flescaie ala mare,cu cata joaca vrea si cu cate tre sa ii fac.
Deh...asa e cu doi plozi.

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata mamici si viitoare mamici!
Azi pot sa dau eu cafeaua? Sunt treaza de o ora si ceva asa ca e gata si aburinda!
Miki, Ghinetz la mine lohiile s-au gandit sa se termine la 4 saptamani, dar am citit ca pot dura pana la 6-7.
Antonela, cat avea minunea cand ati plecat in vacanta? Ma bate gandul si pe mine pentru un week-end, dar mi-au sarit in cap bunicile! Esti nebuna, unde vrei sa pleci cu copil de o luna, nebotezat? Eu simt ca nu mai pot sa stau intre 4 pereti, ca ma urc pe ei! Dar parca stau si ma gandesc, daca au dreptate si is nebuna?
Brazuca, nu e obligatoriu sa se umfle vaccinul. La Liana nu s-a umflat, nu a copt. Am intrebat pediatra, pentru ca asa stiam si eu si mi-a spus ca la unii copii da, la unii nu. Si ca inainte vreme, daca nu cocea, se facea din nou. Acum nu se mai face si sa stau linistita. Revin cu un raspuns pentru tine, cu colicele! Incearca in loc de debridat, Sanzyme.
Va pup si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata si multumim de cafea!

si la mine s-au terminat lohiile, dar mai am o mica zona care ma tine... saptamana viitoare merg la medic sa vad ce zice

vaccinelul de la mana bebelui nu arata grozav nici la noi, a fost si umflat si a copt, dar l-am ignorat - acum pare sa se retraga

luna sper sa treaca repede ochisorul!

hai fetele, cine mai naste azi? ce vesti bune ne mai dati?

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

jeni71 si samurai-lady[b/] - si eu am fata nascuta in aceeasi zi cu baietii vostri! o primiti in club?

[b]july_g
- si noi vrem sa plecam macar un we la mare prin septembrie, ca si eu simt ca nu mai pot sa stau doar acasa! Ilinca o sa aiba o luna si ceva p-atunci. de fapt, noi deja am fost week-end-ul trecut la tara - Ilinca avea 3 saptamani.
bunicele mi-au facut si mie capul mare cu superstitiile astea, mai ales soacra-mea, dar la prima fata, acum s-a potolit, daca a vazut ca n-o ascult.

Anca
mamica Roxanei Maria (26 august 2005) si a Ilincai Teodora (29 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna dimineata fetelor,

Cred ca azi e ziua cea mare. M-am trezit pe la 3.30 cu dureri ca la ciclu, credeam ca visez la inceput.
Dupa aia am fost la toaleta si am vazut cateva pete de sange rosu- rozaliu.
Am inceput sa cronometrez contractiile si pana acum sunt la interval de max. 15 min. dar inca nu sunt regulare.
Sper ca e semn ca a inceput nasterea.
Astept pana se regleaza si ori ma duc la moasa ori la spital direct.
Sper sa imi tin minunea in brate azi.

Pupici multi mari pt toate

stefania sapt.41 + 2 Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by stefania_97

Buna dimineata fetelor,

Cred ca azi e ziua cea mare. M-am trezit pe la 3.30 cu dureri ca la ciclu, credeam ca visez la inceput.
Dupa aia am fost la toaleta si am vazut cateva pete de sange rosu- rozaliu.
Am inceput sa cronometrez contractiile si pana acum sunt la interval de max. 15 min. dar inca nu sunt regulare.
Sper ca e semn ca a inceput nasterea.
Astept pana se regleaza si ori ma duc la moasa ori la spital direct.
Sper sa imi tin minunea in brate azi.

Pupici multi mari pt toate

stefania sapt.41 + 2 Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Bafta multa, stefania, e clar ca asta e inceputul!!
Nastere usoara si bb sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

...va fost dor?

Felicitari fetelor care au nascut cat eu am fost in epoca de piatra!

Anto sa-ti fie de bine "vacanta de parinti".

Luna pup ochisorul rasturnicii mici sa-i treaca si felicitari ca nu va mai doare burtica. Matei are niste episoade scurte ziua cand plange de ma doare sufletul...si are un stil ...ca il tin in brate si isi da capusorul pe spate si se uita in ochii mei, ma ia cu manutele de fata parca imi cere ajutorul......Da i-am promis ca o sa cresca mare si nu o sa-l mai doara . Nu i-am zis ca o sa-l doara gingiile ca o sa cresca dintii atunci

Stefania te asteptam cu bebelush

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

JENI-baieteii nostri sunt naskuti in aceeashi zi .
Si Keita mai da putin laptik inapoi asa cat sa ii curga in coltul gurii.De varsat,asa in jet,nu a varsat pana akum.
Mai iese laptikul la noi cand il apuca sughitul sau cand ne doare burtika de la treaba mare.

Noi dormim cam asa noaptea:de la 11 la 3,apoi de la 3 juma la 7.
Deci io nu-s prea flescaita......dar ma flescaie ala mare,cu cata joaca vrea si cu cate tre sa ii fac.
Deh...asa e cu doi plozi.

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

Dragii de ei, sa ne traiasca sa fie norocosi, si sanatosi !
Ca de altfel toti bebii de aici de pe DC !
Al meu ieri a varsat efectiv, ca asa lapte ne mai curge si noua din gurita cand papam. Asta stiu, dar uneori cand mananc lacom sau prea mult vomita. Nu foarte des, dar s-a mai intamplat.
Ieri am fost la doctor cu el si l-a cantarit, iesisem din maternitate cu 3.400 si acum avem 4.300. A zis dna docotor ca e f bine!

Mergi la inceput