Mamici de iulie-august 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
andutzy spune:
Luna, saru mana de informatii, dar din pacate i tara noastra minunata nu gasesti atatea tipuri de lapte, nici macar formula Easy Digest, d-apai din ala gata facut...EU incalzesc apa plata si sper sa nu fie asa o tragedie! In nici un caz nu as reusi sa ma tin de tot prgramul ala, mai ales ca la noi laptele se face in viteza dupa ce a papat tzitzi! Dar oricum, imi ploua in gura cat de fain se fac toate la voi!
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragele mele,
Vad ca au aparut noi stele in constelatia noastra, felicitari noilor mamici si puiutilor lor.
Iar celor care nu au nascut inca, bafta si rabdare!
Noi ne-am intors vineri din "vacanta". Am pus ghilimele pt ca atunci cand mergi ca noi, doi adulti la doi copii de varstele alor nostri, numai vacanta nu e. De fapt e ca acasa, dar in alta parte. Nu a fost rau, dar nici magnific. A fost un fel de antrenament pt data viitoare, sa stim ce ne trebuie si ce nu in bagaje, bineinteles ca am plecat cu juma de casa dupa noi.
Ieri am fost cu Sonia ma doctor, are 4800 gr si 57,5cm, examenul medical a fost f bun. Am facut si primul vaccin, ouch.
I-am zis dr ca Sonia are colici si plange f tare si in ultimele nopti s-a trezit f des.
Mi-a recomandat sa-i dam Probiotical, sunt niste capsule care ajuta la formarea florei intestinale (sau refacerea ei, dar la bebelusi e nevoie de formarea ei).
I-am dat ieri prima data si azi-noapte a dormit f bine, s-a trezit doar o data sa manance. Nu cred ca aceasta schimbare e de la o capsula din care oricum a scuipat mai mult de jumatate, dar oricum vom continua tratamentul ca nu are ce sa-i strice.
Personal cred ca e un pic turtita si de la vaccin.
In rest, vorba cantecului, "trece timpul ca nebunul", nu stiu cum trece ziua si se face miezul noptii. Sonia implineste azi doua luni, .
Imi pare f rau ca nu pot sa va citesc sau sa va scriu mai des, din septembrie Victor se intoarce la cresa si sper sa va "vad" mai des atunci.
Pupaturi la fete,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
violetan spune:
Fetele cu cezariana, v-a durut cand v-au scos firele? Ca pe mine ma doare si ma ustura operatia, sunt curioasa cum o sa-i las pe aia sa se apropie de mine sa faca vreo manevra. Pe mine ma deranjeaza rau si cand ma dau cu betadinaDeci, cum a fost? Pupici
Antoanela23 spune:
Luna, ti-am admirat zilele tredute printesa, e superba, sa-ti traiasca. Nici aici nu se gaseste lapte gata facut, numai praf. Iar apa fiarta si racita are ceva daca o pastrezi intr-un termos? Eu asa faceam pt Victor cand consuma noaptea. Recunosc insa ca nu fierb apa, o incalzesc la microunde. Pt piticuta inca nu e cazul, vom vedea mai incolo. Oricum, merci de informatie.
Cu oboseala...stam f bine, adica posedam cantitati industriale.
Laura Ioana, eu am facut recoltarea de celule stem, dar nu in Rom. Firma cu care am lucrat are site si in Rom, uita-te pe www.cryo-save.com .
Valen, , ce mai faci?
Ma gandesc des la tine si la celelalte mamici care se descurca singurele cu doi pitici mici, tot respectul, nu stiu cum reusiti, sunteti fermecate cred.
Eu ma bucur nespus ca s-a intors bona din concediu si am convocat-o zilnic pana reincepe Victor cresa.
Ioana, , ce mai fac fetele frumoase?
Brazuca, nu m-am vopsit inca, dar intentionez s-o fac cat de curand, sper sa reusesc sa ajung la coafor. Si cafea beau la fel ca in timul sarcinii, intr-o cana mare pun jumate lapte si jumate cafea la filtru pe care o prepar jumate cu cofeina si jumate fara.
Apropos de par, fetele la primul bb, sa nu va speriati ca la 2-3 luni dupa nastere o sa inceapa sa va cada parul, mai mult ca de obicei. E ceva temporar, de origine hormonala si se reface dupa aceea.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Anto, bine ai revenit. Ai descris 'concediul cu copii' exact cum as fi facut-o si eu. Bravo pentru curaj, si la multi ani Soniei! Felicitari pentru dimensiuni, a crescut bine.
Noi miine mergem si la pediatru si la ginecolog, sper ca amindoua sa iesim bine la control.
Luna, Adelise sa-i treaca ochiul.
Violeta, bona am gasit-o prin cunostinte. Iti recomand calduros sa incerci prin cunostinte. Am fost si la o agentie, nu mi-a placut ce mi-au aratat. O sa incerc sa caut fisierele despre bona, dar nu promit ca le gasesc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Laura Ioana spune:
Anto multumesc mult.
As dori sa stiu si de la alte fete care au facut recoltarea in Romania. Ma gandesc daca se pricep doctorii sa faca recoltarea...
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
violetan spune:
Violeta, bona am gasit-o prin cunostinte. Iti recomand calduros sa incerci prin cunostinte. Am fost si la o agentie, nu mi-a placut ce mi-au aratat. O sa incerc sa caut fisierele despre bona, dar nu promit ca le gasesc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
[/quote]
Multumesc f mult. Pupici
brazuca25 spune:
M-au avertizat cand am iesit din maternitate ca vaccinul pe care i l-au facut bebelinei o sa se umfle si o sa arate infectat la o luna(evident ca nu mai stiu denumirea, dar e "floricica" pe care o avem toti pe mana)...problema e ca arata cam foaaaaaaaaaaaarte urat si mi-e frica totusi sa nu fie ceva in neregula. La bebeii vostri cum arata??
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
Luna1 spune:
Anto bine ai revenit. Mersi pt complimente la adresa stelutei mele. Mersi ca mi-ai explicat si mie ce inseamna prebiotics ca asta scrie pe laptele Adelisei ca e bazat pe formula prebiotica.
Referitor la cel ready made uite un link www.ocado.com/webshop/getCategories.do?categoryId=102848" target="_blank">aici Ma gandesc ca poate nu le-ai vazut tu in magazine caci suntem doar un canal distanta. Nici eu nu le stiam, pana nu mi-a zis moasa ca exista. Eu asa faceam ca tine tineam apa in termos si mi-a zis moasa sa nu fac asa. Sincer la Cosmin asa am procedat si e sanatos dar acum am zis sa fac cum zic ei.
La multi ani Soniei si sa creasca asa frumos in continuare. Si noi vrem concediu dar nu avem curaj inca.
Ioana multumim pt pupici deja ochiul e mai bine, nu mai are secretii, e doar un pic rosu. Succes maine la pediatru si gine.
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!