Cuba, unde?
![](images/user_woman.png)
Acum cativa ani, cand totul era alb si negru pe lumea asta si eu eram tanara si idealista am zis ca eu in Cuba nu calc nici taiata sa-i subventionez regimul lui Castro. Ei, pe principiul "never say never", acum e pe invers. Trebuie sa ma duc cat inca traieste Castro, sa vizitez si Havana, ca dup-aia probabil se schimba treburile, probabil...
Asadar, ma uit la poarta noua si nu stiu de unde s-o incep. Nu cunosc pe nimeni care a fost in Cuba sa cer referinte, iar noi, in sud, am fost doar in Dominicana. Aveti ceva idei/impresii de impartit? Holguin sau Varaderro? Puerto Plata? Cayo Coco? Sau altceva? 4+ stele ar trebui sa fie?
Si alte multe intrebari pe tzeava...
mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)
Raspunsuri
khristin spune:
Hey mQQm ,
Noi am fost in Cuba acum doi ani, in Varadero la Melia Varadero, unde ne-am simtit foarte bine si bineinteles n-am ratat Havana, casa lui Hemingway, care e un pic mai departe. Iti poti lua un pachet de o zi sau doua pt. Havana. Plaja din Varadero este frumoasa, apa turcoaz, serviciile bune, insa totul in afara resortului este acoperit de o saracie lucie. Nu ti-as recomanda un hotel sub 4.5 stele, deoarece n-ai vrea sa ai surprize dpdv al curateniei sau mancarii. M-au frapat asemanarile dintre sistemul lor comunist si cel al Romaniei, cu scoli si servicii medicale gratuite, cu bacsisurile ce fac parte din normalitate si reprezinta un mijloc de rotunjire a veniturilor tuturor cubanezilor...sa nu ratezi cuba libre, mojito, pinacolada, sangria
, trabucele si Havana Club
...am si poze de acolo la semnatura daca vrei; daca ai alte intrebari, cu placere...
Cristina
noi si poze mai noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CriPOD spune:
Kristin, mersi! M-am uitat la semnatura, sa-ti frmusica papusica. Dar n-am vazut decat poze din Dominicana.
De ce ati ales Varadero?
Ai idee de serviciile medicale in caz de urgenta? Prietenii nostrii au mentionat Holguin. Stii cumva ceva prin comparatie?
Iar aduc subiectul pe prima pagina la 12 noaptea... pana se trezesc oamenii aici peste balta va fi invizibil iar...
mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)
khristin spune:
mQQm, no problem ... io inca-s in vacanta ,
Am ales Varadero pt. ca e numai la 2 ore de Havana, care e clar un must see, si cum fiimea avea numai 2 ani pe atunci a trebuit sa ne mulam alegerea si dupa ea. Din ce am inteles eu de la alte cunostinte e ca in Cayo Coco e un pic cam izolat fiind pe insula si e cam boring (acum depinde de gusturi si preferinte probabil ), de Holguin n-am auzit prea multe. Cabinete medicale cu un doctor cel putin sint in fiecare resort, pt. interventii minore, bine ar fi sa nu ajungi sa ai nevoie de ele. Uite pozele aici: http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/khristin107/my_photos
Vacanta placuta sa ai oriunde ai merge, pana la urma e vacanta
Cristina
noi si poze mai noi
blackpanterro spune:
Eu nu m-as teme de sistemul medical din Cuba...din cate am citit(World Health Organization) este cel mai bun din America Latina si tarile din Marea Caraibelor.
Distractie placuta oriunde alegi sa mergi.Cuba e o destinatie extraordinara indiferent ce locuri vizitezi.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Ramona J spune:
Numai la Guantanamo nu...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CriPOD spune:
Am vazut pozele Khristin, foarte frumos! In postarea cealalta am vrut sa zic "sa-ti traiasca frumusica papusica", nu-mi explic nicicum de ce am luat-o pe ulei chiar asa.
Blackpanterro, am auzit si eu numai lucruri bune despre medicii cubanezi, dar pe mine ma interesa doar ceea ce mi-a spus Khristin: ca este oferit in resorturi pt ca asa foarte probabil personalul medical vorbeste engleza. Dar cum e consensul: sa nu avem nevoie deloc!
Mersi de urari, sper sa fie bine! Inca nu m-am decis nimic. Pana la urma a fost un detaliu super-important asta... ca nu pot ajunge decat cu avion sa vizitez Havana din Holguin, de ex... asa ca ma orientez doar spre o juma' de insula acum.
E atat de complicat, dom'ne sa fac toate sapaturile astea... cauta data, vezi detalii, du-te pe tripadvisor, cauta harta, unde in Cuba... Cred ca-mi va lua o vreme ca bat pasul pe loc...
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Numai la Guantanamo nu...
![](radtare.gif)
Ba, daca imi cumpar o curea cu ceva fire sau ma joc cu tocul cizmei nu-i exclus: sejur nelimitat si gratuit! De fapt pe banii vostrii, hihi...
Ramona J spune:
Da, n-am vazut Sicko dar s-ar putea sa aiba asigurare medicala mai buna decit voi (din spusele lui Michael Moore). Si cred ca-i aproape de plaja...