praline belgiene (shaptashpe)
Raspunsuri - Pagina 6
ardeiash spune:
fete sanatate multa, multa! sa va-nsanatoshitzi repejor.. ca acu ' trece vara ... si tre sa intrati in iarna cu bateriile-ncarcate!!!
miri: drum bun! si sa ne aduci mult aer de romanik... cate-o bukta la fiecare.... sa ne-ajunga!
bepii: nu mai sterge pozele te rog.... eu nici n-am apucat sa le copiez pe calculator!! am crezut ca vor fi vesnic acolo.. mai bine deschide un alt cont .... plizzz
imi permit sa copiez un mesaj ,,
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
sorry.... measaju; era din partea unui tatic , poate puteti sa-l ajutati pe bb"
"Buna ziua,povestea baietelului nostru,Matei,este aceasta:
S-a nascut pe data de 23.09.2005,iar la 11 zile era deja internat la Spitalul pentru copii"Emilia Irza"unde i s-a stabilit diagnosticul(dextrocardie,ventricul unic,hipertensiune pulmonara,transpozitie de vase mari) si s-a hotarat operarea lui de urgenta,urmand a i se face un banding de artera pulmonara pentru a reduce fluxul de sange spre plamani,dar,transferat fiind la Spitalul Militar,unde o echipa de medici italieni ar fi urmat sa-i faca operatia ,s-a intervenit numai in cazul celor cu relatii,Matei fiind lasat pe dinafara."
Dupa aceasta nedreptate sotia a plecat cu baietelul la Timisoara la un cardiolog care i-a gasit o echipa dispusa sa-l opereze la Targu Mures,unde i s-a facut acel banding,dar nereusit.
Dupa mai multe calatorii la Targu Mures,tot amanand interventia urmatoare starea de sanatate s-a agravat,evolutia bolii iesind din sfera de competenta a medicilor din tara noastra propunandu-ni-se sa incercam peste hotare rezolvarea chirurgicala urgent necesara.
Dupa ce am trimis la mai multe clinici din Franta si Belgia singura care ne-a acceptat a fost clinica Saint Luc din Bruxelles.
Interesandu-ne de aceasta am aflat ca este clinica cu cea mai mica mortalitate din Europa
ceea ce ne-a dat sperante,totusi costul operatiei este exorbitant pentru noi(50.000 euro).
De aceea apelam la solidaritatea dumnavoastra umana pentru a salva viata unui copil nevinovat,a unui suflet inocent.
Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra.
Daca doriti sa ne ajutati va dam contul nostru unde puteti dona euro(RO55RZBR
0000060009449046 Raiffeisen Bank Sucursala Vergului)
tel. 0040.726.142.167
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Danyelanaaaa,
Superbe pozele de la karaoke!!!
Mersi mult!
Fetele, uitati-va in contul nostru de poze si-o sa-mi dati dreptate.
Pupici
MadyG spune:
Morgane, scumpa si dulcea de tine,daca ai sti ca noi cand am auzit de BBQ la tine, am si facut planul ca venim , George zice " eu fac ciorba de burta pt toata lumea";dar dupa aia am realizat ca e 29 septembrie, asa ca din pacate nu cred ca vom putea veni;dar cu prima ocazie care se va ivi dupa ce redevin mobila ne vom intalni cu totii la niste bucate à la Georges , face cinste piticutza (si cu ta-su').
Miri , drum bun, aveti grija de bobica si de voi si sa ne vedem cu bine!
Fetitele bolnavioare,va doresc insanatosire grabnica si va pupic dulce ,ca sa va fie mai bine!
Eu dorm ziua ca o putoare , noaptea ma zvarcolesc si ma vait, intre ele ma ingrijorez ,chestii de-astea...Dar am fost la pregatirea pt nastere si cica toate astea sunt normale,asa ca sunt si eu o "ordinary pregnant freak".
Va pup si va imbratisez cu drag!
scumpi spune:
Superbe pozele intr-adevar!
Si noi si noi subscriem pt. 29 sept. la bbq.
Miri drum bun si sa ne revedem cu bine! Aveti grija de voi!
Vad ca raceala nu da semne sa treaca, offf, dar macar nu m-a bagat in pat, ma tin bine.
Mady de-abia astept, ciorba de burta, yummy...
Va pup duuulce, dulce si va doresc o zi frumoasa!
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
danyelana spune:
Salutare fete scumpe,
Miri, drum bun spre tara si sa reveniti cu bine.
Mady, e normal prin ce treci dar nu mai e mult si totul va fi bine. Aveti grija de voi.
Lucica eu as fi venit cu mare placere la bbq dar pe 29 sept ma intorc din vacanta si venim abia pe la 16.30. Asa ca voi fi cam obosita. Tare mult mi-ar fi placut sa ne vedem iar dar o lasam pt o alta ocazie.
Pupici la toata cutia.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am uitat sa va multumesc pt complimentele legate de poze. Ma bucur ca v-au placut.
Va pup.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
anamana123 spune:
unde sunt pozeleeeeeeeeee?
io le vad doar pe cele de la tania!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
MadyG spune:
Fetele, am pus si eu pozele facute de noi,au intrat langa cele puse de Danyelana.Imi pare rau ca nu sunt mai multe, dar exact cand ne distram mai bine si pozam mai cu foc s-au terminat bateriile.
Va pupic!