praline belgiene (shaptashpe)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si... "fete" http://fetesdewallonie.andenne.be/ ... vad multe concerte.. nu recunosc pe nimeni. paote cunoasteti voi?

pentru copii ( mi se pare extrem de dragut ): http://www.defi-nature.be/

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ma scuzati ca ma bag si eu in topicul vostru.Am o intrebare:are cineva digi tv?Si daca da,ca fel de recever aveti?
Multumesc!

Mergi la inceput

si un bal gratuit http://www.burgemeestervanantwerpen.be/artikel/antwerpen/bal-van-de-burgemeester-2007/

poate imi dati si mie explicatiuni ca-i in limba,,,, aia draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by jenn

Ma scuzati ca ma bag si eu in topicul vostru.Am o intrebare:are cineva digi tv?Si daca da,ca fel de recever aveti?
Multumesc!

da, am io! receiver-u' e tot digi!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, e vorba de "balul primarului" la care este toata suflarea invitata sa petreaca gratuit. E pe 15 sept. Primarul Antwerp-ului se numeste Patrick Janssens, de aceea mascota este acel tricou cu Patrick pe el ...
Pralinute, intre 28 si 30 sept. este HOBBYBEURS in Flanders Expo, Gent. Mergem si noi, nu? Miri si Despe cred ca abia asteapta.

Pupici,

Mergi la inceput

Bepii, cam cata carne de mici trebuie pt 18-20 persoane?
Despe, vrei sa te scoli tu cu noaptea-n cap sa iei carne proaspata de mici de la Jorj? Pliiiiiz!
De restul ma ocup eu si apoi impartim cheltuiala la x persoane. Ok?
Adunarea e intre 12.00 si 14.00, pe 29 sept.
Cam asta ar fi, daca mai imi casuna ceva prin cap va scriu.

Pupici,

Mergi la inceput

ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

mi-au bushit masinaaaaaaaa! noroc ca au fost vecinii pe faza, ca io n-am auzit nik. asa ca, l-au prins pe infractor, care o tirase de la locul faptei- cica sa parcheze masina lui mai incolo, o hardughie de camioneta- si m-a sunat police la usa; io tocmai hraneam copchilu'.
deci facut actele, da' acuma n-am inteles prea bine procedura. merg la asigurare, astia-mi baga banii in banca si io dc vreau o repar dc nu, nu?!
fug ca urlaaaaaaaaaaa
se ineaca

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Anamana, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Tu trebuie sa-ti anunti asigurarea urgent si sa le dai nr de PV intocmit de politie. Asigurarea va trimite un expert care sa estimeze daunele si apoi va cere daune asigurarii parti vinovate.
Masina ta va fi reparata, vei primi factura de la service-ul ales, dar astepti cu plata pana asigurarea partii vinovate transfera bani in contul tau.
Asculta-ma ca su t patita!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua,va deranjez cu doua intrebari.Stiti cumva, exista vreo sansa sa-mi fie recunoscute studiile in Belgia,am terminat Filologie,sectie franceza-engleza?Iar daca as vrea sa-mi inscriu baietelul la o scoala in limba franceza,presupun ca ar trebui sa dea un test de limba inainte,nu?Ardeiash,cred ca tu ai un baietel la scoala,poate stii mai multe,desi daca-mi aduc bine aminte baietelul tau a intrat acolo din clasa intai,deci presupun ca a fost mai simplu.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput