TRIBURILE (6)
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
Ne scuzati ptr coiala, tribul PZBN este in NORD-EST. Va asteptam :)
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
codruta_grg spune:
si eu pe lumea 2 mai am un sat, Olandezul Zburator (446|383) K34
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Lorelai spune:
dragele mele, eu din pacate nu mai am timp de joaca. asa ca nu intru pe lumea 3 si vreau sa scap de satul din lumea 2. il vrea cineva? cum pot sa il donez? mai precis, sa scap de el. nu as vrea sa il parasesc. satul e Barrhaven (511|691) in K65.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
catrinik spune:
quote:
Originally posted by Lorelai
dragele mele, eu din pacate nu mai am timp de joaca. asa ca nu intru pe lumea 3 si vreau sa scap de satul din lumea 2. il vrea cineva? cum pot sa il donez? mai precis, sa scap de el. nu as vrea sa il parasesc. satul e Barrhaven (511|691) in K65.
Vorbeste si tu cu un vecin sa te "cucereasca".
Trimiti armata undeva intr-un sat parasit si el poate sa te cucereasca linistit.
Lorelai spune:
quote:s-a rezolvat. am pus un sitter din trib si se hotarasc sefii de trib cine il ia si cind. eu nu am timp acum de el.
Vorbeste si tu cu un vecin sa te "cucereasca".
Trimiti armata undeva intr-un sat parasit si el poate sa te cucereasca linistit.
lilina spune:
fetele care au renuntat...v-am si scos din lista...ca si-asa se lungise prea mult
sorry for you....asta e...si eu am renuntat la un moment dat...dar am revenit....in anumite limite
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
cine mai doreste sa intre in PizBuin pe Lumea 3 e bine venit
suntem in NV
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"