TRIBURILE (6)
Raspunsuri - Pagina 19
catutza spune:
Xandrutza , multumesc pentru , sa stii ca tare buna a fost , am luat satul pana la urma
Lilina , nu joc pe L1, ca te ajutam cu placere
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lilina spune:
kali, aici nu e vorba de puncte sau ca as pierde ceva, ca nu pierd
dar ma enerveaza sa vad zilnic 18 atacuri de la 2 idioti
mai nou m-a atacat fantasticu, dusmanu meu de pe L1 si si=a rupt armata in 2....aliatii mei din trib TITANS m=au ajutat si gagiul s-a calmat
s-au oprit si atacurile celelate, semn ca erau coordonate tot de fantasticu, pt.a ma enerva
mai nou mi-am facut un cont si am intrat in tribul in care e fantasticu (DIVIN) si am aflat ca e un dobitoc si ca le e frica de noi
hi hi hi
stiu, sunt tare nebuna si psihopata cu jocul asta
CARE MAI DORESTE, in seara asta apare lumea CLASICA
intram la 20.20 ora serverului in NV
facem iar PIZBUIN, ca ne-am distrat bine pe L3 si ne-am inteles la fel
hai v-am tzucat si va asteptam cu drag in noua lume
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
xandrutza_76 spune:
Va merg triburile?
Eu pe clasica sunt in tribul PHOENIX, pe k 55, sud est.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
misulescum spune:
dragele mele n-am mai scris de mult
sunt floririna
am 6 sate pe lumea 1
2 sate pe lumea 2
2sate pe lumea 3
pe lumea clasica nu m-am incumetat inca:)
nu stiu ce-as face daca s-ar termina jocul asta!!!!
sunt dusa rau
codruta_grg spune:
vaiii, l-am atact pe unu care a fost in wrath, pe cismi, ne-a rupt armata mie si lui alinutza....si nobil.....offff acuma ne asteptam sa ne atace.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
kali spune:
quote:
Originally posted by lilina
mai nou mi-am facut un cont si am intrat in tribul in care e fantasticu (DIVIN) si am aflat ca e un dobitoc si ca le e frica de noi
Hai ca asta nu mi-a trecut prin cap! Asta da pasiune pentru joc! Bine macar ca s-au terminat atacurile si-ti poti vedea linistita de sate.
Noi ne pregatim de razboi si deja incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca asta mi-ar putea fi sfarsitul. Cu amaratele mele de puncte nu as avea nicio sansa daca-mi pun aia gand rau.
Da' poate trece...
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
codruta_grg spune:
am vrut si eu un razboi, sa alea, alea...dar n-am avut cu cine in zona mea. Le-am dat un sat de 3400 puncte, golit de armata si nici unul n-a fost in stare sa puna mana pe el (eu n-am mai avut cu ce, ca eram in c...u gol)......si erau o gramada in zona. Eu cred ca multi joaca numa asa....dau comanda, farmez si plec....razboi???? nici vorba!!!
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
lilina spune:
eu m-am plictisit rau de jocul asta
IAR
cred ca voi renunta....dar mi-e mila de toata munca depusa :)))
madau spune:
cum sa renunti soro? Tocmai acum cand am ajuns pe locul 8 cu tribul nostru de balamutzi? Nici sa nu te gandesti
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilina spune:
n-am plecat INCA
ajutati-ma si pe mine pe contul Gianny pe Lumea 2...ma ataca un dobitoc in continuu si distruge tot ce fac, in special cazarma
se numeste christian thorr