Leoaicele DC (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Phiu, am ajuns si eu acasa si pe net! Dovlecei se rumenesc in cuptor si miros dumnezeiesc! Mi-a luat ceva de munca, eu ziceam ca e mai simplu dar tot am bibilit!
Voi ce faceti? Pe unde sunteti?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
La ceai, cafea?
Catalina, cum a iesit mancarea? da-mi si mie detalii te rog, ca am niste dovlecei si nu stiu ce sa fac cu ei.
Mie mi-e pofta de niste ardei copti si buni. POate execut azi

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, vin io la cafeluta ca pic de somn, cu cat dorm mai mult, cu atat ma trezesc mai greu sau deloc :-)))
Chiar asa, Katy, cum sunt dovleceii ?
Ce papaica faceti in we ? Mai ales la felul I sunt in pana de idei ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

La felul I cred ca o sa fac o ciorba: sau de perisoare sau "bors cu varza moldovenesc"
In rest ma mai gandesc, dar tr sa execut ceva mai serios, ca strumfita mea nu e la cresa, deci tr sa am ceva divers pentru amandoua zilele.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

La noi fiind cantina cu meniuri fixe, eu am meniuri impartite / zile: adica sambata fac mamaliguta, pregatesc ciorba/supa, duminica arunc la cuptor pulpe sau fac alte mancaruri bazate pe carnita, sau la cucta, care tin de obicei pana marti, apoi prestez o alta supica/ciorbita si miercuri se papa paste, joi e zi de oo iar vineri e dezmat curat cu cremvusti. Astea fiind mancaricile de baza, in fiecare we prestez salata de vinete/conopida sau alte chestii leguminoase si cate o prajiturica sau dulcegarie. Am noroc ca don`soara papa orice.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Buna!!!!
Lilia, cine crezi ca a mancat, ca am oprit focul pe la 10.45 seara? Cine mai manca atunci? eu doar am gustat sa vad daca e carnea gata, si mi-a placut cum a iesit. Azi, maine, papam cu iaurt. Nu a fost prea complicat, dar am bibilit ca unul din dovlecei avea semintele cam mari si m-am gandit sa le scot abia dupa ce l-am taiat rondele. Reteta am luat-o din cartea de bucate de aici de pe DC.
Deci, am curatat dovleceii, i-am taiat rondele, i-am presarat cu sare.
Am tocat carnea la robot (am avut doar de porc slaba, daca aveam si de vita amestecam), am amestecat cu o ceapa mai mare tocata, verdeata tocata, si o cana de orez (ca pentru umplut), sare, piper daca pui eu nu am pus etc. Am uns o tava cu ulei, am pus dovlecei, carne, dovlecei, carne, dovlecei, si deasupra am taiat rondele 2 rosii si le-am pus, am pus o cana de apa cu un pic de vegeta, si am batut un ou, am dat la cuptor, unde am tinut cam o ora si jumatate! Pe la sfarsit am pus deasupra si 2 linguri de bulion diluat cu un pic de apa. Dupa gust si daca iti place poti presara cimbru!
Daria, si la noi mancarurile de baza sunt mamaligute, macaroane, cremwursti, salate, dar mai exista si perioade in care gatesc! Vara nu prea gatesc!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Hello! Pe unde sunteti dragi leoaice?
Pe la distractie, banuiesc!
Ce faceti in we? Pe aici vremea a fost azi de tot plansul, a plouat de a rupt! Noi maine ne-am propus sa mergem la Ikea, sa vedem daca e vremea ok, ca am mai fost o data si ne-a prins ploaia pe acolo!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Imi beau si eu mixtura de we :-))) Lapte + nesquick + ness
si ma relax cititnd DC-ul.
Noi ieri nu prea am iesit , nu m-am simtit eu foarte bine si pana nu avem masina e mai greu.
Dar azi dam o fuga pana in baile Felix, desi nu e deloc vreme de balaceala, macar vedem lacul :-)

Katty - ce cumperi de la Ikea ? (ce curioasa sunt)

Un we insorit va doresc, ne vedem la dimineata

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Salutare
Si eu mi-am baut ceaiul cu niste rulada de biscuiti.
Catalina, am ft tentata sa fac musaca de dovlecei, dar m-am razgandit brusc cand mi-am amintit ca seamana cu dovlecei umpluti si stiu ca familionul meu nu agreaza. Dar tot o sa fac intr-o zi mai putin, asa, ca sa vedem cum iese.
Ce ti-ai luat de la Ikea? Ce mai au pe-acolo interesant si ieftin?
Noi si ieri si azi avem cate o zi de nastere. Masina mica e la bunicii care au plecat intr-o mica vacanta. Asa ca ne puteti vedea toti trei frumosi, in papuc Dacia prin Bucuresti. Ieri am fost asa la restaurant la o zi de natere..
Azi e acasa ziua de nastere, mai bine... abia astept sa ne aduca masina, ca nu imi place deloc.
Daria, de ce nu te-ai simtit bine?

Sa aveti o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Neata!
Daria, imi pare rau ca nu te-ai simtit ieri prea bine!
De la Ikea vreau sa iau tot felul de lucruri marunte, plecam vineri la tara si vreau sa iau tot felul de chestii care sa le faca placere! Vreau sa ma uit de un pat pentru camera lui Andrei ca vrem sa-i scoatem canapeaua pe care doarme acum, si sa-i luam un pat care se poate modifica ca lungime pe masura ce creste copilul. L-am vazut in catalogul precedent, dar de ieri s-a schimbat catalogul si vreau sa vad daca au ceva nou!
Lilia, ce ai gatit pana la urma? Dovleceii mei au iesit foarte buni. Distractie placuta la cele doua zile de nastere!
De la IKEA mi-am luat tot felul de maruntisuri (tigaie misto de teflon, vaza, flori, oglinda, paie ptr. sucuri, pahare si farfurii colorate, servetele, perne ptr. copii, cos de jucarii etc), mai mult decoratiuni, am vrut pantofar, dar am luat pana la urma ieri unul misto din Cora!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput