Gradinita Kinds Club Floreasca
Buna ziua mamici, tatici si pitici!
Va scriu si eu, dupa ce am citit forumul pe temele gradi/bone, etc.. Vreau sa imi inscriu pitica la Kids Club, cel din strada Chopin, Floreasca , si m-ar ajuta enorm sa imi spuineti daca stiti ceva despre ea, cum este personalul, etc...am vizionat-o, mi s-a parut cat de cat ok, are o curte mica, dupa parerea mea, dar sa zicem ca e suficienta pentru cei 30 copii pe care i-ar avea in total...
Va intreb, daca aveti cunostiinta, daca ati auzit a fi probleme cu mancarea, boli altfel decat raceli, varicela, cum evouleaza copiii..
De asemenea, daca aveti recomandari de gradi din zona Floreasca- Aviatiei, ar fi super... incerc sa aleg una pe langa servici...
Va multumesc din suflet pentru raspuns, il astept cu nerabdare!
Cu drag, Oana, mama Marei ( 1,9 ani)
Raspunsuri
anemona spune:
wana_adriana, vad ca nu-ti raspunde nimeni, asa pot sa spun ca doar am vizitat acea gradinita si este in topul celor mai dezorganizate si murdare gradinite din cate am vazut (am vizitat vreo 15). Ce-i drept, am fost anul trecut.
Stiu ca am fugit cat am putut de acolo. O harmalaie si o debandada mai ceva ca acolo nu am vazut. In cabinetul directoarei trona o scrumiera plina cu mucuri de tigara si cateva cesti de cafea, fum gros de tutun, iar usa dadea in holul prin care se plimbau copiii. In fine, daca vei da o cautare o sa gasesti mai multe pareri de genul asta pe aici, mie mi s-a parut jalnica gradinita aia.
Daca s-o fi mai schimbat nu stiu. Oricum, mare atentie in alegerea facuta!!
Bafta multa iti urez !
Noki_Lara spune:
Subscriu cu totul la ce a zis Anemona...jeg, putoare, dezorganizare si educatoare care tipa la copii.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
nature spune:
Buna, a mai fost cineva pe acolo, la Kids club? O ma duc si eu sa vad ce si cum....m-ar interesa si alte pareri
ankalaura spune:
Eu am vrut, da'cred ca sunt foarte subiectiva... Directoarea nu m-a asteptat sfertul academic - e drept, nu a fost frumos din partea mea sa nu ajung la fix, da' stiti cum e, fuga de la birou, trafic, nebunii.... Cred ca oricine putea pati ca mine... Cred ca venise special pentru mine, ca asa mi-a zis la telefon, ca la 6 ajunge si ea.. Eu am ajuns la 6 si un sfert (poate si 20?
)
Deci, nu m-a asteptat, insa am dat peste o tanti care tinea de coada unui mop si care ne-a plimbat putin prin gradinita (pe mine si pe hazbandul), dar mai intai a terminat de dat cu mopul la parter - timp in care niste zbanghii de vreo 5 ani alergau in sus si in jos pe scara aia... Erau doar vreo 2. Nu m-am prins daca mai era cineva in gradinita, in afara de tanti cu mopul... Dar nu va luati dupa mine, sunt cu certitudine rea si subiectiva! In fond, daca tot am intarziat, puteam sa dau un telefon nu?
nature spune:
Multumesc de raspunsuri, am fost si eu acolo, nu mi-a placut. Cea cu care am discutat ( am inteles ca era una dintre asociate) era destul de batoasa si intepata, parca deranjata ca pun atatea intrebari.Era 9 fara ceva si nu erau organizati, toti copiii stateau in aceasi sala, pe motiv ca inca nu au venit toti....Curticica e draguta, retrasa de la strada, gradi are 3 camere micute, overall nu m-au convins sa las copilul la ei.
Mai caut, azi ma duc la Mica Academie de Arte, langa Parcul Ioanid,sa vedem......