Cum ne mai batem joc de copii? ( Atentie! Oribil!)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

quote:
Originally posted by unboticutz
am primit raspuns de la autoritatea nationala pentru protectia drepturilor copilului; problema a fost inaintata politiei.---------------------------------------common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

PE BUNE ca am ramas MASCA!!!ce interpretare de mica "artista"!Ati vazut cum se stramba cand pronunta porcarii?Era de-a dreptul incantata de ce spune!Daca acolo erau parintii ei inseamna ca astia sunt niste idioti de rang mare!Daca nu,oricum sunt vinovati ca isi lasa copila pe mana golanilor care o fac de mica sa cunoasca asemenea lucruri si sa fie si mandra de ce zice!

Mi s-a facut greata...bleahhh....

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Nu inteleg. Cum de mai exista available acel clip?

Nu ma pricep dar nu exista "resurse" ca el sa fie sters, intr-un fel sau altul de pe situl ala? Hai sa platim un "heckar" ceva, daca nu se poate altfel...
Sa ne gindim si ca sint copii care pot accesa acest site, acest clip ( sau videoclip cum s-o mai chema, corect...) fiindca le-a spus cineva ca e funny si ca "merita" vazut.

Inteleg, e in limba romana si poate ca e mai greu de reperat ca fiind unavailable sub 18 ani ( a' naibii, au fost clipuri care in citeva ore au devenit unaivailable under 18een) dar chiar si asa...
Intimplator, dupa ce am vazut clipul asta pus aici, am auzit despre el, la vreo citeva zile, de la o fetita de 11 ani! Cica a auzit la scoala de el!

Oameni buni, traim vremuri in care pe clopotel.ro se fac funcluburi Monica si Irinel Columbeanu, azi am citit ca acesti copii de clasa a V-a, a VI-a, fac pagini de funclub pentru Irinel si Monica (picioare lungi, chiar asa era expresia, in sensul de frumusetea lumii), pagini in care lui Irinel i se spune Virinel The best! Vi se pare normal asa ceva?
Miine poa'sa se infiinteze fun club pentru mitza aia mica de pe youtube. Tot pe clopotel.ro.
Ca e cool.
Sper sa nu se considere reclama, am spus clopotel fiindca acest cuvint, clopotel, ar trebui sa clopoteasca multor parinti un semnal de alarma!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca1 spune:

Pacat de copil..... ca de parinti
Foarte grav ce se intampla........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doloris spune:

Nu se poate reclama acest video? poate la youtube.com ???
Ar trebui scos de pe net!!! Serios!
Cine o fi invatat-o o fi invatat-o dar cine o mai poate dezvata???? trist .....ii ramine in cap porcariile astea toata viata...si poate le mai da mai departe copiilor ei....pacat de acesti copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Am vazut si eu clipul,zau ca am ramas cu gura cascata.
Pacat de fetita,mi se parea tare isteata,dezghetata,are memorie buna si manifestari artistice bunisoare.Daca si-ar folosi calitatile la scoala...
Si eu cred ca stie ce spune majoritatea copiilor din colectivitati stiu ce inseamna una-alta,nu numai in romania,numai ca,de,copil,o aplauda careva si ii spune cat de isteata este..le zice si ea mai cu foc sa impresioneze.
Si fi-meu de 4 ani(care nu vorbeste bine,il duc la logoped de cel putin un an si mai are inca vreo 2 in fata)..ma crucesc ce-i iese pe gura(in germana auzita la gradi,desigur).
Nici nu stiu cum sa reactionez,daca ii spun cu frumosul ca nu e bine,e urat,nu vreau sa-l mai aud cu din astea.. nu inceteaza sub nici o forma,nici un efect...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Parinti anormali...NO COMMENT !!!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sunt socata. Nu-mi vine sa cred.....Sunt socata....

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nu stiu despre ce era vorba in acest subiect, deoarece filmul a fost sters de pe YouTube, dar uitati si aici niste parinti cretini http://www.click.ro/pe-glob/copii-de-patru-ani-pusi-sa-lupte-in-ring. Oare pt ce ii pregatesc pe saracii copii?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Parinti cu rotite sarite de pe fix.Asta mi se pare un abuz din prtea parintilor asupra copiilor si normal mi se pare sa se pedepseasca aspru.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput