Cum ne mai batem joc de copii? ( Atentie! Oribil!)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Am zis ca nu mai postez decat la ZZ, dar zau ca nu ma pot abtine. Am intrat acum cateva minute pe Youtube, am vazut porcaria si-am inlemnit. M-am enervat ingrozitor... am citit aproape toate comentariile postate acolo timp de UN AN!!! - O gramada de indignati. Firesc.
Dar ceea ce m-a enervat pe mine cel mai tare si mai tare este ca, timp de un an, nici unul dintre indignatii astia nu a gasit de cuviinta sa apese pe un buton: "This Video is Inappropriate".
Sigur, pentru a apasa pe buton, trebuie sa ai un cont pe Youtube. Dar si pentru a posta comentarii indignate. Deci? Mi-a luat mai putin de trei minute ca sa-mi creez un cont si sa apas naibii butonul ala. Si, daca Youtube nu ia masuri, am sa intru de 10 ori pe zi sa apas pe buton.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

he- si io mi-am facut azi cont pe youtube special ca sa "report inappropriate content" pt. filmuletul asta si m-a oripilat faptul ca de un an umbla linistit pe net

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

groaznic. sigur fetita nu stie ce recita, dar in ce priveste adultii de langa ea...no comment.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Asta este unul din motivele pentru care eu n-as permite oricui pe lumea asta sa devina parinte, ca datoria de parinte e dincolo de doar a da viata unui copil
Asta este motivul pentru care la 19 ani am facut un avort pentru ca nu eram pregatita, nu stiam si nu mi-am asumat responsabilitatea/iresponsabilitatea de a deveni parinte

Si stiti ce e mai trist? Ca asta nu e un caz singular. Ca multi adulti chiar daca nu incurajeaza vorbitul urat, se distreaza copios cu asta. Exemplu am in familie... Nepotelul unei verisoare care "aude la gradi" ( gradinita de fitze pe bani multi, deci copii de familii avute)si pe care familia , la chefuri si petreceri, il incurajeaza sa reproduca diverse cuvinte tocmai ca sa se distreze audienta. Cand am intrebat de ce fac asta mi s-a reprosat pe un ton taios ca e copil, ca oricum nu intelege si ca ce pot sa-i faca..
A.. si ce-mi place foarte tare e ca din lipsa de argumente mi se ofera replica "eh.. n-ai copii si nu stii cum e"

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu mi-am dat seama ce ar putea sa fie.Cand am dat sunet sa aud ce zice fetita aia am ramas uimita.

Daca s-ar infiinta la noi in tara ceva pt asa ceva ,m-as baga si iar lua.As taia in carne vie.Copii aia sunt viitorul nostru,cu ce sunt ajutati?

Vai de tara noastra.Conducatorii sunt ocupati cu alte treburi nu cu ce se intampla cu copii tarii,ce educatie primesc...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ba da, parintii pot fi actionati in judecata sau reclamati la vreo organizatie de protectie a copilului din ro.

Eu sunt convinsa ca acei parinti au un usor handicap mental sau au fost abuzati la randul lor in copilarie, dar cineva trebuie sa opreasca acest lant vicios la un mom. dat.

Ei pot fi f simplu reperati dupa IP, dupa timbrul vocal al mamei, dupa chipul si vocea copilului ori al tatalui, care apare pt. cateva secunde in imagine.

Sa-l dea de 3-4 ori pe ProTV si restul TV si o sa vedeti cum vor fi descoperiti in 3 secunde.

Unboticutz, un asemenea eveniment nu trebuie ascuns, pt. ca el poate degenera si se dezvolta si in altele mult mai grave. Nu asa se insanatosesc problemele mentale ale acelor oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Ira

Ba da, parintii pot fi actionati in judecata sau reclamati la vreo organizatie de protectie a copilului din ro.

Eu sunt convinsa ca acei parinti au un usor handicap mental sau au fost abuzati la randul lor in copilarie, dar cineva trebuie sa opreasca acest lant vicios la un mom. dat.

Ei pot fi f simplu reperati dupa IP, dupa timbrul vocal al mamei, dupa chipul si vocea copilului ori al tatalui, care apare pt. cateva secunde in imagine.

Sa-l dea de 3-4 ori pe ProTV si restul TV si o sa vedeti cum vor fi descoperiti in 3 secunde.

Unboticutz, un asemenea eveniment nu trebuie ascuns, pt. ca el poate degenera si se dezvolta si in altele mult mai grave. Nu asa se insanatosesc problemele mentale ale acelor oameni.

Ira, daca s-ar putea face intr-adevar ceva as fi cu totul de acord cu tine. Eu ma indoiesc ca pot fi parintii pedepsiti pentru ca odrasla lor vorbeste porcos. Pana una alta eu nu vad in toata povestea asta decat un trafic crescut si multe persoane oripilate.

Mi-am facut si eu cont ca sa semnalez continutul; in rest nu cred ca se poata face ceva..oricum si daca baneaza filmul imediat rasare in alta parte (daca n-o fi deja).

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Unboticutz, ce se intampla pe filmul acela se cheama abuz si violenta phihologica si verbala asupra unui minor, este imposibil sa nu existe asemenea legi in Ro, ca doar Romania e membru UE.

Apoi, daca se dovedeste ca parintii nu sunt in toate facultatile mintale, sau ca iau droguri, sau ca fac orgii prin casa (ce stim noi), mi s-ar parea normal ca copilul sa fie ridicat si sa fie crescut intr-u mediu inconjurat de valori familiale si sociale sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

am trimis mail la autoritatea nationala pentru drepturile copilului; am explicat situatia si am intrebat ce pot face ei si ce putem face noi, cei care constatam asemenea abuzuri.

va tin la curent!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Hey, bravo!!! Ma bucur sa aud asa veste buna, si eu sunt curioasa de rezultatul final..

Mergi la inceput