Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Ellis nu esti singura. tocmai mi-am savurat cafeluta. cu calciul asa este. medicii de familie dau in luna 7 ,doar 5 zile + vit D pt absorbtie, pt ca atunci BB ia cel mai mult de la noi. in rest calciul creste contractilitatea uterina.

ENI 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Da,ai dreptate,Roxano...
Eu abia ieri am terminat varzuca aia minunata,de aceea astept idei,ca deocamdata nu mi se arata de nimic...Eventual de niste fidea cu lapte,da' nu ne saturam cu atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Eu am gatit supa de fasole cu afumatura, varza calita cu afumatura si carnaciori si niste fripturici la gratar. Am mancare cam gazoasa, de parca nu ne ajungeau gazele de gravida pe care le am...scuze.

Ellis26+

Mergi la inceput

ROXANA, IA SA VEZI CE REPEDE REZOLVI PROBLEMA CU SUPOZITOARELE...

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fasole cu afumatura suna tare bine...
Fetelor,nu deschide nimeni capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna dimineata

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..eu imi fac niste mar ras cu biscuiti
..as manca si eu o ciorbica de fasole...cumnata'mea a fost in Ardeal saptamana trecuta si frigiderul ei e plin cu sunca si palinca
......ea e gravida in 4 luni....si mi-a zis sa trec pe la ea ..dar mi-e frica ca daca ma bag in frigiderul ei si-mi mai da si o ceapa iese MACEL

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Fasole cu afumatura suna tare bine...
Fetelor,nu deschide nimeni capitol nou?

si ca sa nu fierbi mult la fasole, poti sa o iei deja fiarta de la bonduelle;

ENI, eu am avut mereu probleme cu calciul, in sarcina am mancat multe lactate pt bebe, cel mai bine se asimileaza din iaurt si branza de vaci, sa vad cum imi ies acum analizele si ce mai avem de urmat...
...hai ca m-am pus pe scris azi, mi-a si amortit fundul pe foltoliu...

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80
In al doilea rand vroiam sa fac in ciuda: ati ratat o super partida de cumparaturi d ehainute de bebe. Am avut o intalnire f f f placuta cu Dany 26. Sper ca data viitoare sa iesim mai multe burtici. Pentru mine a fost o ora agreabila petrecuta cu Dany. O las si pe ea sa va povesteasca maine.

Roxxy 25+ Rares Matei

Intradevar a fost super intalnirea de ieri...dar si "periculoasa"...ca daca se intalnesc gravidutze intre ele vai de conturile sotilor-sau ale noastre....au tendinta f f mare de scadereNe-a fost tare greu sa ne abtinem sa nu facem prea multe cumparaturinoroc ca inca nu aveau colectia de toamna -iarna....ca data viitoare cand o aduc.....

Deci fetelor sa vedem cine mai urmatorul da start la intalniri....????!!!

Ancadragoman...Pana la urma eu am luat un halatzel de baie si un body iar Roxxy a luat un compleu cu de toate...f f dragutz!!!

Gill, BB si iuli-ana FELICITARI pt bebeii sanatosi !!!!!!!!!!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si eu vreau la shopping!!!!!

Mergi la inceput