Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Sar'na,Ancutzo!
Se spune ca fetele seamana cu taticii si baietzeii cu mamicile...As vrea macar ca pustiul sa mosteneasca nuanta de albastru a ochilor mei,si nasul,fie,hai si gura...si daca se poate dantura...De la tati sa ia calmul,usurinta de a trece prin toate situatiile grele,curajul...eheheee,e mult de scris...Voi ce ati vrea sa mosteneasca bebeii de la fiecare dintre voi???

Pai eu as vrea sa ia dantura si parul negru si des de la tasu si de la mine culoarea ochilor-verzi...deci brunet cu ochii verzi...iar buzele de la oricine....Calmul...nu prea il avem nici unul din noi...si se pare ca nici el din ce imi zice oana...

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by oana_r

DANY,nu este prea docil si nu-i pasa de pedepse ,nici la gradinita se cearta cu mine,este mai agitat si cam zgarcit,nu-i da nici restul de ciorba cainelui.prefera sa-l manance el,chiar daca nu mai poate ,decat sa dea.si vorbeste, nu se mai opreste.

pussi , greutatea la 23 sptamani si 5 zile 635 gr si la 26 si 3 zile 1000 gr.

29+ Anya si Matei

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

si eu ce fac cu 2 scorpioance??

mersi de greutate!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Laura,La multi ani!!!!!Sa fii fericita si iubita!!!!!!

Am inceput cumparaturile!!!!!Am luat scaunel pt masina,cosulet,pe care pot sa-l port oriunde.De la Chicco.A fost la reducere,350,de la 470.N-am gasit pe rosu,dar si asta e bun.Il vedeti la poze!!!!!

Si m-au sunat cei cu caruciorul!!!!Maine vin la Cluj!!!!Si imi aduc caruciorul.E ca si cel din poze,de la expo.De abia astept.Trebuiau sa vina peste 2 saptamani!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Dany,depinde...Cea mai buna prietena a mea este Scorpion,e enervant de calma...Sefa-mea e tot Scorpion,dar f agitata...Fratele meu este Scorpion,exagerat de calm si el...Eu cred ca cel mai mult depinde de ascendentul zodiacal,stiu ca acesta pune mai mult accentul pe personalitate decat zodia in sine.

Mergi la inceput

creem mersi!
iulia felicitari pt.rezultatele de la eco!
dany, da .. au toate sansele sa iasa scopioance!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Pussi

Mergi la inceput

ramonella sa le stapaniti sanatosi!

iulia voi ce varsta de gravideala aveti?

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Am revenit si noi de la doctor.......col inchis...dar scurt(2,7)....nici o sansa de lungire........bebelina 1000 g-+50g.....placenta ok.......repauz la pat.....cat mai multa liniste....antispastice si gynipral in caz de contractii....
...........cat despre scorpioni.....eu sunt scorpion asa ca vedeti ce spuneti despre ei

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..acum ne-am intors si noi si na bagam la baica si la papa...
m-ati tot intrebat cat are bebe..pei nu stiu...astazi am avut doar control la eco sunt programata pe 1 septembrie...asa ca o sa fie o mare surpriza cat o sa aibe George

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

gill felicitari pt. primul kg. al Sarei Cu colul.. asta este, si eu sunt la pat, dar incepe sa-mi placadeci cum sunt scorpionii??

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput