Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 19

pussi spune:
si eu vreau sa stiu greutatea, daca mai tine cineva minte la 23 de sapt.?
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele

pussi spune:
quote:
Originally posted by catus76_ro
Multumesc pt felicitari!
Aici scrie ca are 538 grame +/- 80 grame
Cele 80 grame nu stiu ce reprezinta
e marja de eroare a ecografului... toate au la fel! sa-ti traiasca!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele

darleena spune:
Dany cu glicemia e periculos daca e mica. Pentru ca se poate da in criza de hipoglicemie care stiu ca e foarte periculoasa pentru un adult, pentru ca in acele momente nu se mai oxigeneaza creierul(in crizele grave).
Partea buna e ca daca stii ca ai glicemia mica, poti sa mananci din cand in cand ceva dulce, si asta duce rapid la o crestere semnificativa a glicemiei.28+ si
baby Kara

creem spune:
DAny...e prea mica glicemia...ai grija! mergi la medic poate iti da ceva, sa ai mereu ceva dulce la tine!
Pussi, bbelina mea avea la 23spat+4 zile 570 gr.

oana_r spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by oana_r
Jasmin012, bine ar fi sa fentezi scorpionul,am un scorpion mic acasa si cred ca mai vine una tot scorpion,desi a-si vrea o balanta,dar asta e,sanatosi sa fie![]()
29+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Oana...bebe meu va fi scorpion sigur...si chiar nu stiu nimic despre zodia asta....imi zici si mie cate 1-2 "calitati"/caracteristici bune si proaste26+
ANDREI
dany,calitati?EL ESTE SEFUL,EL ARE DREPTATE SI TOTUL TRE SA FIE ASA CUM VREA EL.

bebe Anya

creem spune:
quote:
Originally posted by dany26
Fetelor stiti cumva ce inseamna glicemie mica?adica 49? e grav....26+
ANDREI
mi-am adus aminte ca eu am lesinat odata pe scari

Si atunci mi-a zis dr. sa mai mananc dulciuri (eu oricum aveam pofta de dulceata) si sa beau ceai indulcit cu miere. Si asa am facut, dar inca nu mi-am refacut analizele..cred ca la inceputul lunii sept.

dany26 spune:
Creem si Darleena mersi de raspuns...adev e ca si dr a zis ca poate nu au iesit bine analizele....of si doar ce ma vaitam ca mananc prea mult dulce de vreo 3 saptamani....nu mai inteleg nimic
Oana....uau deci asa greu e cu un scorpion...hmmmmm 26+
ANDREI

dany26 spune:
of si mi-am adus aminte ca era sa lesin de 3 ori pana acum ...dimineatza...dar ma asezam jos si imi trecea...deci o avea legatura cu asta cred.... 26+
ANDREI

oana_r spune:
DANY,nu este prea docil si nu-i pasa de pedepse ,nici la gradinita se cearta cu mine,este mai agitat si cam zgarcit,nu-i da nici restul de ciorba cainelui.prefera sa-l manance el,chiar daca nu mai poate ,decat sa dea.si vorbeste, nu se mai opreste.
pussi , greutatea la 23 sptamani si 5 zile 635 gr si la 26 si 3 zile 1000 gr.
29+ Anya si Matei
bebe Anya