Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..HELLOOO...back de la doctor..col lung, inchis, bla, bla, bla...supozitoare cu glicerina..sunt in cea mai mare fuga din viata mea nici cand am spus da nu m-am grabit asa tare...mi-e foame , tre sa intind rufele si la 2 trebuia sa o iau din loc sa ajung la gimnastica si masaj....dar sunt pe fuga pt ca m-am mai oprit si am mai luat una alta pt mine si pt fi'miu .....va pup !!
CAMI, BB va multumesc din suflet..nu stiu daca am reusit sa fac ceva colorat..

ROXANA 31+ "ursuletz" [blue]GEORGE IONUTZ[/blue ]
AMR 9 saptamani
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

multumesc ,multumesc ...am avut o foame de parca am .

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vreau si eu pizza de la Cuptorul cu lemne. Sincer, mi se pare mai buna cand o mananci acolo. Aia comandata parca nu este asa de buna. Am si eu o pizza Ristorante in congelator. O sa o savurez diseara. Acum mananc nectarine.
oare unde au disparut toate fetele? Cred ca dorm. Eu merg sa mai fac putin curat ca de dimineata nu fac altceva decat sa stau pe net .
Dany, daca nu primesc mesaj de la tine si nici tu de la mine,ramane sa-ti dau un apel cand ma aflu in fata la mag Victoria. Nu cred ca mai intru pe net pana plec, ca tb sa ma fac frumoasa.

Roxxy 25+ Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Salutare burtici!!!!
Ne-am intors si noi acasa......mi-a fost tare dor de voi
.....am citit tot...harnicute.....3 capitole!!!!!....am vazut si pozele......SUNTETI SUPERBE!!!!....
Pussiacea listutza este cea de cumparaturi pentru printese????...uauuuuu
BB YASMI.....ce sperietura mi-a tras cand am citit......ma bucur ca acum sunteti bine.....!!!
Despre mine........eu am mai avut 2 episoade de contractii dureroase...asa ca am trecut pe injectii.....no spa +scobutil.....vai de meu.......azi la 15 30 mergem la dr...sa vedem cum mai stam ....ca printesa mea danseaza zorba grecu' pe colul meu
.....am pus niste poze cu burticile pe mail-ul comun......

.........trebuie sa schimb si semnatura la 28+.......

GILL
26+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

quote:
Originally posted by anacami

Buna dimineata!

Roxana, nu se stie inca cine va fi prima - exista si probabilitatea ca bebe George sa nu se grabeasca si sa vina altii tare din urma...Cu Euroclinic este bine deci, eu am auzit numai si numai cazuri de cezariana (ce-i drept, doar aici pe DC).

Laura, eu stiam de Premaman- imediat dupa intersectia Dorob. cu Stefan cel Mare - spre Romana. Din pacate, aici nu prea erau cine stie ce haine pt. mamici (este adevarat, era si sfarsit de sezon), iar care erau aveau niste preturi astronomice (in sensul ca nu as da 3 mil pe un pantalon destul de banal ca material si model- doar cu talie speciala). O sa caut si mag. de care zici tu

Eu am luat TEAPA de teapa: v-am zis ca am eco saptamana asta si consultatie sapt. viitoare- eu bine, consultatia este, dar eco nu luna asta- ci luna viitoare pe 21!!! asa ca, bine ca nu am renuntat inca la programarea de peste o saptamana de la dr. POp-nici nu a fost solicitata de nimeni. Astazi ma gandesc daca o voi urma sau nu- teoretic nu as avea mari semne de ingrijorare, dar mi s-a pus pata ca o sa o vad zilele acestea si cred ca nu voi mai avea rabdare inca o luna (Anca, macar tu mai aveai cateva zile de asteptat)

Anca, te asteptam cu vesti bune de la eco, bafta!

BB_yasmi, si la mine varsta ecografica a fost intotdeauana mai mare cu o saptamana decat cea data de UM (pe care o consider totusi cea de referinta); cum la mine a fost inca din primele saptamani (inainte de 10), consider ca probabil am ovulat mai devreme.
Se spune ca varsta ecografica din primul trimestru ar indica cat de cat adevarata varsta gestationala, cele din saptamanile mai avansate nu-tin mai mult de ritmul de crestere al copilului- ex. unul poate fi mai micut pt. ca si pe viitor va avea o statura mai mica, unul mai maricel pt. ca va fi un adult mai inalt,etc..)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Ancami, magazinul e deschi de o saptamana, e la Polona colt cu Stefan cel Mare si chiar sunt dragutze. Si mi-a placut ca sunt haine cu croiala moderna si rochite pe care le poti purta si dupa ce-l faci pe bebe si am vazut si o rochie de seara super frumoasa dar nu ma incapea

21+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

v-am pupacit..o zi buna!!

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxana, spor la gimnastica!
BB - vreau sa iti spun ca azi noapte am visat numai aripioare, iar azi dimineata fugutza la carrefour ca nu mai puteam de pofta
Foarte frumoase pozele si burticutza...si masinutza!

Nu mai stiu cum sa dorm, in ce pozitie...daca stau pe o parte si da bb din picioare am impresia ca nu ii convine ceva si ma intorc, si tot asa de pe o parte pe alte si pe spate pana adoarme ea. Voi stati intr-o parte in continuare daca il simtiti pe BB?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by creem

Roxana, spor la gimnastica!
BB - vreau sa iti spun ca azi noapte am visat numai aripioare, iar azi dimineata fugutza la carrefour ca nu mai puteam de pofta
Foarte frumoase pozele si burticutza...si masinutza!

Nu mai stiu cum sa dorm, in ce pozitie...daca stau pe o parte si da bb din picioare am impresia ca nu ii convine ceva si ma intorc, si tot asa de pe o parte pe alte si pe spate pana adoarme ea. Voi stati intr-o parte in continuare daca il simtiti pe BB?

27+

Creem si eu patesc la fel...de fapt ma gandesc la fel ca tine...si cateodata ma ridic in fund dar seara la culcare...raman asa pe o parte....ca nu cred ca ii e mai bine daca stau pe spate...zic si eu...

26+ ANDREI

Mergi la inceput

RGE felicitari pt vestile bune!!!!!!!!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

LAURA10 ]La multi aniiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

26+ ANDREI

Mergi la inceput