Descrieti-va copilul
Raspunsuri - Pagina 4
mina spune:
Matei Costin. 4 ani in septembrie ce vine.
inger si demon, 2 in 1
vizigot vizibil vitezoman
poate fi ordonat ca un tipicar si dezordonat ca un taifun
cineva i-a zis "cu cercei in coltu gurii"...asta fiindca numai cu mare noroc il prinzi serios si cu gura inchisa...vorbeste si in somn....
e nascut din iubire, crescut cu iubire, se hraneste cu iubirea si atentia noastra si ne-a ajutat sa intelegem de ce traiesc oamenii pe lume
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
alexas spune:
am si eu doi ingerasii gemenii o fetita si un baietel de sapte luni,miruna este o mangacioasa si toata ziua zice tata iar andrei e un baietel fara stare ii iubim la nebunie si toata ziua mi-o dedic lor
Tethys spune:
Hmhhh, hmhhh... al meu baietel (face trei ani in august) a fost deja "caracterizat" de lumea cu care a intrat in contact, pe afara, drept "argint viu"!!! Si... cam asa e ... .
Ar mai fi de spus despre el... dar mai pastrez si pentru mine ...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
tnicoleta spune:
Frumos subiect
Bianca, 4 ani si 2 luni: timida priceputa la toate, domnisoara stie tot si... mamica in devenire.
Toate activitatile ei sunt legata cumva de faptul ca va face si ea copiii cand va fii mare. Cate unul pentru fiecare, ca sa nu fie cu suparare, si ultimul pentru ea ca sa poata fi mamica
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)