Fata de povesti

Fata de povesti | Autor: denialma

Link direct la acest mesaj

eram cu Andra la . Ii spalam eu parul lung care ii ajunge pana la fund si ea imi zice: Mami eu sunt o fata de povesti! EU:de ce? ea: mai tii minte povestea care mi-ai zis-o acum 2 saptamani? (eu habar nu aveam ce ii spusesem nici aseara,dar acum 2 sapt. eu:nu ea:lasa ca o inventez eu iar si o scriu pe o foaie eu:da' nu sti sa scrii ea: pe foaia din capul meu! cata imaginatie ai ptr vasta de 4 ani... ea:si o sa creez multe povesti.....iar eu o sa fiu personajul principal ''fata de povesti'' eu nu ascultam nimic din ce spunea ea...in fine...am scos-o din si am uscat-o la par...deschid euu calculatorul...nu imi vine sa cred!!!!!!! vad un video cu fimea pe desktop...il deschid..imaginea cam stramba ca se filmase singura...balbaia pe acolo o poveste lunga de vreo juma de ora... se imbracase intr-o rochie frumusicaa,isi piaptanase paru... ea se credea Bella( fata de povesti)...cand ai filmat tu asta? eeeeee...cand faceai mancare... i-am promis din acel moment ca actrita o fac si radeam amandoua...nu va mai zic ca seara inainte de culcare ea imi canta RBD ca sa adorm...e o fana RBD imi zice mereu sai citesc ce zic aia pe acolo prin film...stie toate melodiile..figura mare cu fimea....ce ziceti de ea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Initial creeata de denialma

....ce ziceti de ea?

foarte simpatica!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput