Doctori de care sa te feresti (3)
Raspunsuri - Pagina 6

MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
GABDYD,cat costa recoltarea de celulu stem?
multumesc anticipat!6+
MIKYCRIS

ela03 spune:
Trebuie neaparat sa-l pomenesc si pe SPATARIU IONEL-CONSTANTIN care a incercat sa-mi aline durerile in timp ce eram cusuta spunandu-mi "Vrei sa nu-i mai placa la barbatu-tau p..a ta? Sa spuna ca parca a trecut tunul prin ea?" si "Ce bine arati, ce ti-as fi facut eu tie daca te cunosteam inainte..." (am avut parte de asemenea remarci pt ca sunt mica de statura si paream a fi o adolescenta, insa eram o femeie de 25 de ani, casatorita de 4 ani, care venise acolo sa nasca primul copil - nici unei prostituate nu i-ar fi vb astfel, daca ar fi fost un medic care se respecta). Din pacate n-am avut martori ca sa-l dau pe acest ticalos in judecata, pt ca nu ar fi depus marturie colegii lui... insa trebuie tinut minte: SPATARIU IONEL - CONSTANTIN din Timisoara... Sa va feriti cat puteti de asemenea jigodii.

irinouka spune:
buna, fetelor!
in primul rand, multi pentru acelea dintre voi care au trecut prin experiente pe care nici dusmanii nu le merita. venirea pe lume a copiilor trebuie sa fie momente de care sa ne amintim cu bucurie si cu cu nodul in gat si lacrimi de furie si frustrare. sa va fereasca dumnezeu de "reeditari" si sa va cerasca micutii frumosi, isteti si norocosi!
tocmai am incehiat luna a saptea, "momentul" se apropie repejor si, citindu-va, ma infurii teribil si ma gandesc la ce as putea face daca m-as trezi in situatii asemanatoare: un medic care sa nu apara la anstere sau ma jigneasca, asistente care sa ceara de la obraz plata sau infirmiere care sa ma lase plina de sange pt ca nu am cotizat. sunt f impulsiva de fel si mi-e teama ca sunt sanse sa sar la bataie sau ca rastorn spitalul si le fac o reclama in presa de nu se vad.
uffffff!!! prefer sa nu ma gandesc dar n-am incotro, mai e putin si as vera sa stiu cam la ce sa ma astept la spitalul filantropia si de la doctorul marian iliescu, daca are vreuna dintre voi informatii ins ensul asta.
va multumesc si, inca o data, pupici si multa sanatate voua si alor vostri!
numai bine!
irina 32
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

IrinaL spune:
Irinouka, nu-l cunosc pe dr. tau, dar pot sa-ti spun ca de spitalul Filantropia eu am fost destul de multumita in 2006. Moasele au fost super ok, inainte sa le dau vreun ban, medicul neonatolog a fost f. draguta si profesionista si m-a ajutat mult, pt. ca baietelul meu a avut niste probleme de respiratie, iarasi fara sa se puna problema de vreun stimulent. Asistentele de la bebelusi erau f. amabile si intelegatoare. Nu m-a facut nici una sa ma simt prost, cu toate ca nu cred ca am cotizat la toate.N-am auzit nici o vorba mai dura sau vreo jignire cat am stat acolo.
Conditiile din spital nu erau cine stie ce, dar nici nu era mizerie. Eu zic ca e de bine. Sper sa ai si tu o experienta placuta. A propos, cred ca ne vom intalni prin spital si eu sunt tot in sapt. 32 si tot acolo nasc.

irinouka spune:
irina, multumesc pt lamuriri! sanse mari sa ne nimerim in spital in aceeasi perioada. pana atunci, te invit in clubul mamicilor de ianuarie-februarie 2008, e un grup f fain unde sunt sanse mari sa te simti bine si sa treaca mai usor saptamanile ramase pana la "intalnire".
inca ceva! daca iti poti activa optiunea MESAJE PRIVATE, as mai avea cateva lucruri sa te intreb legat de filantropia si nu vreau sa deviez complet de la subiectul discutat aici...
pupam
irina 31
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

psj spune:
Am vazut la stiri azi dimineata un copilas de 3 luni care din cauza ca avea circulara de cordon acum are handicap permanent sever(nu misca, nu vorbeste). Sper ca de data asta parintii sa aiba mai mult succes in lupta cu sistemul sanitar. Din cate am inteles mamica a fost lasata nesupravegheata la nastere vreo 45 de minute, timp in care s-a nascut si copilul. Nu trebuia cezariana? Deocamdata medicul (Radoi de la municipal) si asistenta sunt suspendati de la garzi.

ellej spune:
quote:
Originally posted by psj
Am vazut la stiri azi dimineata un copilas de 3 luni care din cauza ca avea circulara de cordon acum are handicap permanent sever(nu misca, nu vorbeste). Sper ca de data asta parintii sa aiba mai mult succes in lupta cu sistemul sanitar. Din cate am inteles mamica a fost lasata nesupravegheata la nastere vreo 45 de minute, timp in care s-a nascut si copilul. Nu trebuia cezariana? Deocamdata medicul (Radoi de la municipal) si asistenta sunt suspendati de la garzi.
Da, din pacate cine stie daca se va face dreptate. Stirea e aici
http://www.realitatea.net/115462_Nascut-aproape-mort--din-cauza-neglijentei-medicilor-.html
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

ela03 spune:
Am cunoscut indeaproape o studenta la medicina. Mi-a povestit cum isi cumpara notele la examene, la preturi intre 50-100 de euro. Dupa cate am auzit si posturile se cumpara, nu conteaza cat de competent e respectivul. Pe mana astora nimerim noi. Eu imi duc copilul in strainatate pentru o banala operatie de polipi.
Nu conteaza cati oameni distrug respectivii, se scuza spunand ca "si noi suntem oameni, orice om greseste... noi trebuie sa trecem peste asta si sa ne vedem de treaba mai departe" (asa mi-a spus individul care m-a asistat pe mne la nastere - multi isi gresesc cariera, dupa parerea mea).
Pot sa spun ca eu ma consider o fericita, nici nu ma mai plang, pentru ca am copilul sanatos. Le doresc mamelor carora li s-au intamplat asemenea nenorociri sa aiba puterea sa lupte, mai ales cu sentimentele de furie si frustrare din sufletele lor. Poate s-o mai schimba ceva si pe la noi...

ela03 spune:
Vreau sa mai adaug pe lista neagra pe dr. D. GRIGORAS din Timisoara. O fosta colega de liceu a nascut cu el acum 6 ani, i-au pus in plic 400 de marci (pe vremea aceea era f. mult). Din cauza ca i-a lasat in uter o bucata de placenta care a putrezit si n-a observat la timp, fata a fost la un pas de moarte. A scapat cu viata, insa i-au facut histerectomie, la numai 21 de ani. DR. nu s-a sinchisit sa-i dea macar banii inapoi - o fi considerat ca si histerectomia aia trebuia platita, nu?...