Doctori de care sa te feresti (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Leeloo, felicitari pentru sarcina, pentru bietel de fapt.
Despre Meclea acum.
Eu am facut morfologia la el cu prima sarcina si se pare ca in acea dimineata era morocanos. Insa trecand peste aceasta incapacitate a lui de a comunica cu pacientul nu pot spune ca am fost nemultumita de prestatia lui ca medic si nici nu vreau sa fiu rautacioasa si sa insinuez ca poate a nimerit-o.

Insa am fost acum cu sarcina asta la sanador la Eduard Danaila care a dat-o rau in bara cu ecografia spunandu-mi ca am o brida amniotica, un cotiledon si placenta jos inserata. Dupa aceasta morfologie fetala am mai facut inca 3 la 3 medici si centre diferite si nici unul nu a confirmat diagnosticul pus de Danaila.
Asa ca am de gand sa merg la Sanador si sa cer o explicatie.
Eu inteleg ca se si poate gresi dar daca a gresit sa plateasca, macar sa-mi returneze costul consultatiei.

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka29 spune:

Sunt din Hunedoara si as vrea sa va povestesc despre un doctor incompetent( cel putin in cazul meu) desi am auzit ca a mai facut greseli, dr. Lazar. Cei care sunt din loc il cunosc fosrte bine. Am facut un test de sarcina, care a iesti pozitiv, in conditile in care ne chinuiam de trei ani sa avem un copil. Asfel m-am grabit sa ajung la medic sa-mi confirme sarcina, desigur l-am ales pe cel mai bun dupa spusele unora. Mi-a facut ecografie si din prima mi-a spus ca nu-i place ce vede>aveam un chist pe ovar iar uterul era gol. Imi arata si mie pe acel ecran antic dar nu-mi dau seama ca nu se intelegea mai nimic. Imi spune direct ca ma suspecteaza de sarcina extrauterina. Va dati seama ca nici nu stu cum am ajuns acasa. M-a chemat peste cateva zile la control, timp in care eu nu aveam nici un simptom de extra, adica dureri sau altele. Peste doua zile se uita iar si imi spune ca totul este varza, nimic nu e bine la mine in burta si ma cheama a doua zi iar. Cred ca pana la urma ajungeam la operatie: cica este o moda in Hunedoara sa-ti spuna un diagnostic gresit ca sa ia banii pe operatii aiurea. Noroc ca parintii mei sunt din Alba si mama m-a progarmat acolo la un medic< dr. Frum care mi-a spus ca nici vorba de extrauterina si azi mi-a confiramt si sarcina care este cat se poate de intaruterina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna eu sunt din bucuresti si am patit exact acelasi lucru. Acum sunt in 20 de saptamani. Numele dr este Dumitrescu Silvia de la Hipocrat. Sarcina era prea mica aveam corp galben gestational adica acel chist pe ovarul stang si nimic in uter. Si gata SUSPICIUNE SARCINA EXTRAUTERINA . mI-A SPUS ca am 2 optiuni ori laparoscopie ori nu stiu ce medicament pentru cancer metrotrexat care opreste sarcina din evoloutie dar nu mi-a zis ca imi pot pierde trompa daca iau acest medicament.Si gata imi daduse nr de telefon si daca vreau pot sa ma operez la Spitalul Militar unde e ea si ..... Norocul meu a fost ca m-am dus si la alt medic in aceeasi zi si mi-a spus sa nu iau sub nici o forma medicamentul si sa mai asteptam o saptamana poate e sarcina normala si asa a fost!!! Acum sunt in 20 de saptamani si astept un baietel. FOARTE IMPORTANT PENTRU CEI CARE CITESC SI NU AU TRECUT PRIN CE-AM TRECUT NOI NEAPARAT SI NEAPARAT MERGI SI ALT MEDIC A DOUA ZI IN ACEEASI ZI NUMAI SA MAI AVETI O A DOUA PARERE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Leeloo, felicitari pentru sarcina, pentru bietel de fapt.
Despre Meclea acum.
Eu am facut morfologia la el cu prima sarcina si se pare ca in acea dimineata era morocanos. Insa trecand peste aceasta incapacitate a lui de a comunica cu pacientul nu pot spune ca am fost nemultumita de prestatia lui ca medic si nici nu vreau sa fiu rautacioasa si sa insinuez ca poate a nimerit-o.

Insa am fost acum cu sarcina asta la sanador la Eduard Danaila care a dat-o rau in bara cu ecografia spunandu-mi ca am o brida amniotica, un cotiledon si placenta jos inserata. Dupa aceasta morfologie fetala am mai facut inca 3 la 3 medici si centre diferite si nici unul nu a confirmat diagnosticul pus de Danaila.
Asa ca am de gand sa merg la Sanador si sa cer o explicatie.
Eu inteleg ca se si poate gresi dar daca a gresit sa plateasca, macar sa-mi returneze costul consultatiei.

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

multumesc frumos de urare, de asemenea si tie! nu o cunosc pe aceasta dna.dr, dar iti pot spune sa nu iti faci sperante prea mari in ceea ce priveste returnarea banilor de pe consultatie...pentru ca e foarte putin probabil sa se intample. am lucrat in sanador o perioada, si stiu destul de bine cum se prezinta lucrurile in astfel de situatii, pentru ca nu esti singurul pacient care s-a aratat nemultumit de prestatia sau concluziile unui medic. multa bafta in demersurile tale!

Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna

stie cinevca ceva bun sau rau despre dr alina ursuleanu de la cantacuzino?

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by sommer

buna dimineata burtici! e primul meu mesaj aici si as dori tare mult sa mi se raspunda:stie cineva ceva de dr Meclea Gh de la clinica Sanador?sunt programata la el pt eco 4 D....acum am 15 sapt si atunci voi avea 23 saptamani...multumesc pt eventualele raspunsuri

daniela

Eu am mai scris pe forum (nu am timp sa caut pe unde)experienta mea cu acest doctor. Eu una m-am simtit ca la piata in cabinetul lui, in sensul ca incerca sa-mi bage pe git filme, poze, 4D, desi eu aveam indicatie clara si programare pentru morfologie fetala. Pentru ca nu am vrut sa iau in calcul toate ofertele lui (din care are un procent, iti dai seama), dupa ce a mormait 5 minute ceva despre parametrii copilului, mi-a zis extrem de enervat "hai sa inchei, ca vad ca nu am cu cine discuta". Adica nu-si gasise gravida care sa cedeze si sa mai scoata niste bani din buzunar total aiurea! I-am explicat ca nici cu o femeie de serv nu avea dreptul sa vorbeasca asa si nu ii permit sa fie mitocan. Totul pe un ton politicos, dar raspicat, drept care s-a enervat si mai tare. Pentru ca atit il duce capul , ca sa faca si el ceva mi-a scris pe fisa ca astept o fetita (nu un baietetl, cum stiam din celelalte ecografii), dar asta sa fie paguba. Prin urmare, nu stiu daca o fi ceva de capul lui ca medic, dar s ecomporta ca o tirgoveata si nu mai are timp de actul medical!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna fetelor,

... daca este cineva din Arad, va spun sa va feriti de doamna doctor BUNESCU (de ea) ca este o PROASTA INFECTA.... la o ecografie mi-a spus ca sunt insarcinata in 6 saptamani si 3-4 zile... si embrionul este de 12,1 mm. Nu am fost multumita de ea si mi-a spus o asistenta din Spitalul Matern din Arad, ca BUNESCU CARMEN nu stie sa citeasca o ecografie si uite asa la insistentele cunostintei mele am mai incercat la un alt medic.... dar stiti bine cum e cu programarile...cel putin peste 2 saptamani prinzi un loc de consult....si Dr. BUNESCU SORIN mi-a dat medicamente de sustinere a sarcinii (DUPHASTON, VITAMINA E si ACID FOLIC)si eu copil cuminte am luat medicamenetele... La un interval de 2 saptamani merg la un control la un alt medic si imi spune ca nu sunt insarcinata ci am un chis de 2.8 cm....din ecografia care mi-a facut-o nu reiese nicicum sa fi fost insarcinata....
CONCLUZIA: PROASTA, BUNESCU CARMEN a vazut chistul, care probabil era de 12.1 mm si eu luand medicamenete de sustinere a sarcinii, in 2 saptamani chistul meu s-a dublat ca dimensiune....Va dati seama de ce sunt in stare doctorii astia??? Mi-a facut si analizele, mi-a luat sange si mi-a facut caiet de gravide pentru un chis, m-a tinut in concediu medical ca sa nu ma stresez la munca sa se dezvolte sarcina, adica chistul....sunt niste nenorociti....

FERITIVA DE DR. BUNESCU CARMEN CA NU STIE NICI CUM O CHEAMA....SPUN AICI SA STIE TOATE FEMEILE.... MERGETI LA DOCTORII CEI MAI TINERI CA STIU MAI MULTE.....FERITIVA DE DR. BUNESCU CARMEN, FERITIVA DE DR. BUNESCU CARMEN, FERITIVA DE DR. BUNESCU CARMEN, FERITIVA DE DR. BUNESCU CARMEN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATEL spune:

BUNA BURTICI!
AS VREA SA STIU DACA STITI CEVA DESPRE NASTERIILE LA SPITALUL ELIAS.
MULTUMESC! PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Eu sunt din Slatina si am avut o experienta extrem de neplacuta acum 4 ani. Vinovat este medicul care mi-a urmarit sarcina, doctorul Ghica, de altfel sef de sectie si un medic foarte bine cotat. Nu il mai intereseaza deloc pacientele, important este sa curga banii. Daca este vreo graviduta din Slatina sau din imprejurimi, sa ma contacteze, sa ii dau amanunte si despre alti ginecologi din Slatina de care sa se fereasca.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabella spune:

Buna gravidutelor,
Sunt insarcinata in 29 de saptamani si as vrea sa stiu parerea voastra despre dna dr.Dragu Teodora de la spitalul Polizu (mai lucreaza si in policlina Sf Andrei si Munposan 94).Astept raspunsul vostru .Multumesc

Mergi la inceput