Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca m-am tacanit... Nu saptamana viitoare, ca eu de maine incep 38... Saptamana viitoare nici nu mai e leut... Asa ca fetele cu zodii, bagati sex, sport, smotru, ceaiuri, tot ce trebe ca numai sunt decat cateva zile si gata...vin fecioarele!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by carpatina

adimercedes, pentru ce fel de hernie a fost operat sotul tau?

33+ cu Ioana

Carpatina, pt hernie inghinala in partea stanga. Maine merge la control la medic...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Adimercedes subscriu si eu la acelasi diagnostic iar dupa cateva luni mi-a aparut in dreapta...offff Nu stiam de ce imi spunea doctorul cand m-a externat ca 'data viitoare cand o sa mai vii o sa ai si televizor in salon',stia el ce stia...hernia e bilaterala.Noroc ca nu e o operatie grea.

Dana +33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Hai ca m-am tacanit... Nu saptamana viitoare, ca eu de maine incep 38... Saptamana viitoare nici nu mai e leut... Asa ca fetele cu zodii, bagati sex, sport, smotru, ceaiuri, tot ce trebe ca numai sunt decat cateva zile si gata...vin fecioarele!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mai femeie, m-ai bagat in ceata tare.
Pai tu maine implinesti 37 de sapt deci mai ai o sapt pana la 38. Eeeeee. Ai vrea tu sa fie sapt 38. Mai ai putintica rabdare.
Eu am zis ca vreau dupa ce trece sapt 38, deci mai am 2 saptamani. Sunt cu un pas in urma ta asa ca ai de grija ca sunt cu ochii pe tine.

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aaa, acuma vad ca ma tot compatimiti in legatura cu ordinea si curatenia. Dar azi nu fac nimic, adica pardon, dau indicatii menajerei si fac observatii.

Andries, sunt sigura ca sunt cazuri in care decalotarea este perfecta si nu e nevoie de itnerventie. Dar am auzit si reversul foarte frecvent. Eu am luat o decizie, o sa vedem daca e buna sau nu. Apropos, ceea ce auzisem eu este ca nu e suficient sa tragi o singura data pe zi, ci de 3 ori pe zi, si nu numai la baie. Asa e?

Rodica, pai BB e chiar bine, 3 kg la 36 saptamani este bine. Cred ca atat avea si al meu. Sa stii ca la mine la control nu a folosit nici o valva din aceea, numai mana, foarte rapid si finut.

Afibebe, odihna pana miercuri!

Mirela, bine ai revenit, sa va traiasca bebelina! Ai grija si odihneste-te, noi avem rabdare cu povestirile.

Gabi, sa stii ca inconstienta e mai buna la nastere.

Sim, ce e cu tine? Te sun!

Annisia, perfect de acord cu tine legat de decalotare, si eu am vazut. Insa sa stii ca nu se rezolva nimic la 2 luni, atunci abia se incepe. Asta e o operatiune care se face mult timp de atunci incolo. Cat despre zodie si eu voiam Leu, dar mama tocmai mi-a zis ca doar nu ii schimbam eu destinul daca fortam sa fie Leu. Si cam asa e...

Piciulika, sa stii ca telepatia nu tine la motivele mentionate de tine. Sigur imi fac griji vis-a-vis de modul in care voi fi vazuta ca femeie si dpdv al carierei, insa am mai trecut prin asta si stiu ca totul e posibil cu ceva mai mult efort.
Inteleg problema cu tehnica pentru masaj, apoi eu m-am chinuit azi sa recoltez pentru sumarul de urina, pe pipaite. Ca nu vedeam jetul de burta.

Andruzza, fizic ma tem de senzatia de imediat dupa nastere, insa psihic...cam aceeasi ganduri, ce ma fac cu Alex si cum ne descurcam cu cei 2. Cu alaptarea ai perfecta dreptate, de o fi bine, de o fi rau, asta este. Apropos de decalotare, asta o sa fac si eu, o sa merg cu el daca va fi cazul pentru interventie si asta este. Poze cu camera nu pui?

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai Nana, avuseram aici discutia asta saptamana trecuta doar... Daca tu ai 36+ inseamna ca ai implinit 36 de saptamani si ai inceput sa numeri zilele din saptamana 37. DEci, mataluta esti acu taman in saptamana 37... De saptamana aviatoare te bagi sa o implinesti pe 38, pentru ca ai 37 implinite deja.... Mai intreaba fetele. Bine, acum ma dau rotunda, da si eu eram talamba pana m-au corectat ele... DEci eu intru in saptamana 38 de maine. La semnatura mea ar trebui sa fie de maine 37 fix si de poimaine 37 plus... Te-ai prins?!? Eeeee!!!! Grea matematica stiu. Eu sunt in divort cu ea de prin clasa a 8-a... Un divort lung, urat si costisitor... Mama ei....

PS - Ia si numara saptamanile de la ultima menstruatie si o sa vezi ce iti da. Nici eu nu crezui pana nu verificai...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rox, pun si poze cu camera, dar s-o termin

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Deci eu am 36 de saptamani si 1 zi, as ma exprim ca asa mi se pare corect. AM 37 de sapt cand le-oi implini. Sunt eu mai Gigi contra, dar nu vreau sa ma induc in eroare si sa zic ca am 37 cand de fapt abia am implinit 36.

Edit: Oricum, daca ar fi sa calculam exact, ar fi asa: ultima zi de menstruatie + 10 zile si de acolo se numara ca sa stim exact in ce saptamana suntem, ca atunci se presupune ca a avut loc ovulatia. Poate ca de-aia unii bebei se nasc in sapt 41-42. Nu bag mana in foc.

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, help ca m-am pierdut si eu cu numaratoarea. Am vazut ca e diferenta de 13 zile intre UM la noi, deci aproape 2 saptamani. Eu am 38+ dupa calculele mele, este ok asa?

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Un nou capitol va asteapta aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna fetelor!

Mirela, bine ai revenit si felicitari pentru beblina.

Afibebe, punem majoretele la treaba miercuri atunci.

Adimercedes, dragut patutul.

Lavinia, ma bucur ca esti bine si bebe l-a asteptat si pe tati.

Eu am fost si eu la control. Suntem bine, col scurtut dar inchis, in pregatire, nu nastem saptamana asta, poate cea viitoare. Oricum mai e pana la DPN 6 sept. I-am zis doctoritei ca sambata ma duc la o nunta, si imi zicea ca poate nasc dupa nunta. Chiar ma bucur sa ma duc la nunta, se casatoresc doi prieteni de-ai nostri carepe urma pleaca in Germania, si nu o sa ii mai vedem asa des.

Cand asteptam la spital sa vina doctorita, tocmai venise o fata tanara cu soacra sa nasca, era cumintica, dar avea dureri saracuta, o astepta pe doctorita. Asa m-am emotionat, ma gandeam ca asa o sa fiu si eu peste1-2 saptamani.

Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput