Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 28
Happiness_4_us spune:
Piciuliko, nu merge linkul. Vreau si eu sa vad cum arata ala pentru alaptare. EU si vesnica mea obsesie, alaptarea.
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Nano, nu dau fata de baut, ca mi-s suparata amu... Pai ma pierd in multime.... Asa aveam si eu ceva numai al meu, de nu mai avea nimeni ca mine... Da mai am ceva timp sa fac alta si mai si... Sa inceapa petrecerea!!!!! Yuhuuuuu!!!! Sunt sexy si rea, la, la, la, la, la, la..... Asa ii cant eu lui B, de rade asta de se prapadeste cand ma vede ca o elefanta mancata de celulita si vergeturi.... Ii mai dau si cu burtoiul peste nas, ca sa stie de ce am ajuns eu in halul asta de sexy... Noroc ca are simtul umorului si il upa pe bebe de zor... Numa ca eu imi inchipui saracul de el ce priveliste trebuie sa indure, intrucat eu nu suport haine pe moa cand stau in casa... Deci sunt ca un bebelus, de 200 de kile si 60 de ani... Ptiu drace!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Scuzati scrisul in reprize, dar intre timp am primit 3 telefoane, cineva a adus niste chei, am hranit fata, mi-am pus si eu de mancare, si acum scriu mestecand.
Carpatina, sigur ca as avea nevoie de ajutor zi de zi, insa nu am timp acum sa caut bona. Am o varianta, o tipa care lucreaza si locuieste aici in complex, si o sa o testez. Insa o sa caut din timp. Cat despre intoarcerea la munca, sigur va fi la 6 luni, nu e vorba ca nu mai pot sta (desi si asta e adevarat ca ma plictisesc), ci as dori sa nu am probleme la birou lipsind si am si nevoie de bani.
Nana, lasa mai expresiile, ca sunt vorbe. Asa si de la o masea cariata "iti crapa capul" si nu am vazut vreun cap crapat inca din acest motiv.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
cecilia L spune:
Buna, mi-ati dat ceva de lucru, ati scri jumatate de capitol de aseara, mai dormiti mai fetelor,.....cine vb? eu care adorm la 3-4 dimineata, normal ca ma trezesc la 12.Daca si bebe o fi tot asa, am pusoooooooooooo.
Felicitari fetelor care au fost la dr, ma bucur ca sunteti bine.
Afibebe, acum macar sti cand o sa fie marele eveniment, mai ai putin.
Sim.....nimic, mai dormi? sau............
Mandarinuta sa te intorci cu vesti bune de la dr, parca mergi mai tarziu, in jur de 6?
Piciulika, felicitari.
Lia, tu nu mai spui nimic?
Mirela bine ati revenit, sa fiti sanatosi si papaciosi, fara colici.Refacere rapida. Te asteptam cu povestea cand poti.
Mai fetelor, ce parere aveti de prenumele nostru Cristian Matei, ieri ne-am hotarat sa-i punem al doilea prenume Matei, asa ca va rugam treceti-ne si pe noi in listuta,o sa natem la Giulesti cu dr. Bechir Melihan
cecilia,37+ Cristian
Happiness_4_us spune:
Annisio, lasa ca redevii tu nimfa cum ai fost. Asa zic si eu: ce-am fost si ce-am ajuns? Eram si eu piesa de piesa si mi se parea ca sunt grasa. Pai acum nene constientizez ca eram tocmai bine, dar a fost nevoie sa ma fac mare maree ca sa realizez asta. Una peste alta, pentru Razvanelul lui mami, orice. Imi revin eu dupa.
Cat despre nascut, eu tot sper sa se intample asta imediat dupa ce trec de sapt 38. Ar fi misto, nu? Sincer ma misc cam greoi si tare as mai vrea sa scap de pietroiul de burtoi. Pe urma ma descurc eu, mai in cos, mai in carut, vad eu cum il car pe bub,insa atunci o sa fiu usoara ca un fulg.Yuhuuuuuu.
Rox, mare dreptate mai ai!
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
andrruzza spune:
Rox, sa stii ca si eu am asha o teama, exact cum descrii tu. La prima nastere parca nu stiam ce ma asteapta si n-am incercat starile astea. Acum parca imi fac o mie de griji. Si cel mai tare ma gandesc cum o va accepta Rares pe Stefi!
Cat despre alaptat, nu-ti mai fa atatea ganduri. Daca n-a mers prima oara, merge de data asta, fii sigura! Iar daca nu merge, nu-i sfarsitul pamantului!
Subscriu la ce a scris tomasa despre decalotare! Eu n-am umblat la putza deloc, doar spalat si atat. N-am avut noroc sa scapam de decalotare, s-a inflamat dintr-o data si am ajuns la urgenta. Avea Rares 11 luni. L-a decalotat in 5 minute cu o pensa.
Nici una din cele doua pediatre care-l vedeau nu m-a sfatuit sa umblu la putza. Dar inca mai sunt destui dr.pediatrii care o recomanda!
Totul e sa fim convinse ca facem cea mai buna alegere pentru ai nostrii pui. Sa ne gandim de zece ori inainte de a lua o decizie si s-o luam pe cea mai buna.
Am zugravit camera copiilor, a venit si mobila, dar mai am o gramada de facut. Perdea, draperie, covorash, asternut pentru pat, lustra. Plus ca m-a apucat nebunia sa zugravim la inceputul lui septembrie si sufrageria si sa schimbam tot! Am noroc cu dna de-mi vine la curatenie ca se pricepe si la zugravit. Noi plecam la Campulung cateva zile si ea isi face treaba. Gasim ordine si curatenie, nu ne doare capu'. Voi avea o luna plina, picioarele sa ma tina sa umblu prin magazine. Plus hainute pentru Stefi ca n-are nimic nimic.
tuturor
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Piciuliko, nu merge linkul. Vreau si eu sa vad cum arata ala pentru alaptare. EU si vesnica mea obsesie, alaptarea.
Scuze! Cred ca-i de la punctul din capat, pus in graba - asta merge?
http://www.weleda.fr/fr/les-produits/la-maternite/index.html
Vezi ca la francezi nu e cel de alaptat... am mai cautat - uite:
http://www.weleda.de/Koerperpflege/PflegeMutterKind/SchwangerschaftStillzeit
Cica din sapt. 38 poti demara pregatirea si apoi continui. Parca era cu ulei de chimen...
Oricum, eu vreau masaj perineal, cica ajuta realmente, dar... cum?!
Va zic eu, si singura e cam ... tulburator ... cu sotzul se ajunge 100% la - si cine stie, nu am timp sa finalizez seria de masaje cu asa "tratament" sturlubatek...
Vreo idee?
Piciulika 33+ Michael
Happiness_4_us spune:
Piciuliko, te referi la ceaiul Stilltee, ceaiul sau stillöl? Daca e stillöl asta cum oare se foloseste si la ce ajuta mai exact?
Ori sunt eu dusa cu pluta. Oricum germana nu inteleg ioc asa ca please, lumineaa-ma si pe moi!
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Annisia spune:
Nana 38? Adicatelea saptamana viitoare? Haide ma! Lasa ca nu-i graba... Hihihihi... MI-ar fi placut doar ca sa iasa leut... Da am zis gata, nu mai ma gandesc la nimic... Cand pohteste domidorul meu sa iasa, pai atunci si nu mai devreme sau mai tarziu sa fie!!!! Ha, cacaiosul, nici nu se nascu si deja imi dicteaza viata!!!! Bravo ma baghibontule!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare