Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 27
Gabriela77 spune:
Nana, chiar ca mai avem putin…Si intepaturile alea, DA, s-a pozitionat de start Razvanel!
Carpatina, eu tare te admir cum rezisti tu cu dieta! Lasa ca dupa te destrabalezi cu prajituri si cioco!
Rodica, felicitari pt vestile bune!
Mirela, bine ai revenit acasa! Refacere usoara si bebe mancacios!
Afibebe, deci miercuri e ziua cea mare!
Te-ai trezit, Annisia?
Roxana, ce bine prind povestile si sfaturile despre nastere, de la voi cele care ati mai trecut prin asta! Cred ca la voi e putin mai greu ca stiti exact ce va asteapta, noi astea la prima nastere sintem mai inconstiente. Eu una…am asa un moral bun, da’ sa ma vezi la al doilea copil…
Sim?
Ma duc sa fac ceva de papa si ma bag la somn!
Gabriela 36+ Sara
Annisia spune:
In alta ordine de idei..eu sunt pentru FIMOZA!!!!! Am vazut si la cumnata mea ce presupune curatirea zoneai si mi s-a facut o .... Am vazut si la prietenul lui B ce ii facea baiatului lui, de urla saracutul numai cand stia ce il asteapta.... Am zis car ca eu asa ceva nu fac frate. Pai cum sa i-o asa eu lu fi-miu? No, no, no... Exclus! Il duc cand are doua luni si nu stie de viata lui si scapam de problema. Am inteles ca ustura apoi doua zile la urinat, dar trece si uita!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Piciulika spune:
Dragelor, am trecut "testul" - cred pe pilotul automat! - cu bine.
Am apucat sa-mi revad slidurile si in rest... show-time! Oricum, daca-mi intru in stare, in general iese bine. Convinsa de subiect sunt, exper'entza am - iese! mi-a facut un step pe vezica inainte sa incep, dar am uitat in focul actziunii. Intrebari, interactziune, coada in pauza la intrebari speciale etc. Deci: MERCI DE PUMNII STRANSI! Au functionat. Gabi, Toma, Luy, Rox, Rodica, - U very much!
Acuma am venit sa ma relaxez langa voi, am citit din urma.
Roxana, ramanem amandoua pe emisie-receptzie telepatica!
Luy curajoaso - ce mai, te-ai scos cu 38 sapt! Si eu vreau sa ajung acolo!
Luy, Adimercedes, Amar, Gabriela Merci de imbarbatari.
Ma smiorcai si eu ca Snoopi - stiti, asa dramatic!
Nu de nastere mi-e frica, ci, cum zice Rox, ce e dupa!
Relatzia reconfigurata (miorlaiam ca nu ma vrea ca pe o femeie, ca e prea grijuliu/patern deja - bietul de el, pai daca eu icnesc si ma incoarda mereu pe undeva, cum sa ma ia cu asalt?! ... dar lasa ca mi-am primit portzia very nicely ); ca responsabilitate, repozitzionare la job & privat, ca dizgratzioasa ... ca vreau la festivalul in orasul x, dar nu fac fatza la atatea ore/logistica pana acolo... eh, nu va enumar pentru cate am dat ieri la soricei!
(Vezi, draga de Afibebe nu mai are timp de prostiile astea! Succes! )
Noroc ca m-a scuturat ziua de luni.
Si oricum, vorba lui Admimercedes: "La cat de mult mi-am dorit copilasul asta, e pacat sa ma plang acum, mai ales ca mai este asa de putin."
Piciulika 33+ Michael
Gabriela77 spune:
Annisia, acu vazushi...ti-a disparut avertismentul. Facem chef?????
Gabriela 36+ Sara
Annisia spune:
M-am trezit Gabitza, cu un mare dor de duca... Plec la curte, ca vad ca iar se face cald si ma apuca toti dracii pe aci... Fac la dusuri de zici ca am ranit la porci si tot aiurea ma simt... Am ajuns sa stau in curent ca sa simt si eu putin aer si sa pot respira...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Baaaaiiiii, dati-mi avertismentul inapoiiiii!!!!! Hai, pe care va injur? Nu de alta, da acu vreau unul cu rosu!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Gabriela77 spune:
Fugi la curte ca-i mai bine...
Si eu m-am ocosit sa merg pe jos dupa paine si oua, nu e departe, dar am crezit ca mor de cald dus-intors...
Gabriela 36+ Sara
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Roxali
[brNana tu ai cumparat uleiul ptr perineu??...il folosesti dupa sau inainte de nastere??
Ali29si Enrico 7ani
poze
Eu n-am cumparat nimic. Nu stiu despre ce vorbesti. Adica, parca Danielle zicea ceva de un ulei si masat nu stiu unde. Sau ma insel?
Despre ce ulei e vorba, ca mi-ai starnit curiozitatea?
Pupicei.
Fetelor, marturisesc, eu l-am luat, de la Weleda (am de burtica/vergeturi, de alpatare si de pregatire perineu) - http://www.weleda.fr/fr/les-produits/la-maternite/index.html.
Va scrisesem discret, sa intreb daca mai sunt si alte curajoase si cum se descurca (dar raspunsul a ramas in neant... apoi a aparut Danielle dar tot a ramas in aer povestea...)
Eu am incercat faza cu masajul, cu tjehnika de rigoare descrisa de moase, singurica, si drept sa va spun, nu prea merge! Burta e prea mare in fatza, din spate nu ajung in pct strategic...
Eu il rog pe sotz, dar nu stiu in ce va degenera asa un masaj...
Cica de 2 ori pe sapt, vreo 5 min... inca mai am timp sa pitrocesc un plan de aplicare, ca din sapt, 35 se face!
(Va dau detalii daca vretzi, ce si cum. Dar deocamdata doar tehnice/teoretice! )
Piciulika 33+ Michael
Happiness_4_us spune:
Gabriela, se face ca n-aude!
Annisico, maica, dai sau nud e baut sau esti suparata ca ti-a disparut steaua din frunte?
Sa stii ca si eu transpir la greu. Eu care eram o friguroasa, nu ma ia somnul decat cu geamul deschis iar afara nu sunt mai mult de 8-9 grade seara, iar peste noapte transpir si imi schimb camasa de noapte de 2-3 ori. O sa le rup naibii de la atata spalat, ca mai mult le spal decat sa le port.
Ieri am terminat sie u de calcat ultimele hainutze de bebe. Chiar intreba cineva, scuze ca nu am retinut cine, daca trebuie neaparat spalate hainutele de bub. Eu spun clar si raspicat ca DA.
Sambata am cumparat pentru cosul de masina, un fel de sac de dormit in care se baga bub pentru cand e vanturat pe afara. Tot de la Maxi Cosi, si stateam in dubii daca sa il bag la spalat sau nu, desi e nou nout si era sigilata punga in care era si desi nu o sa il bag pe bub in el in pielicica goala. Deci sigur il voi spala. MAi bine sa fiu eu cu inima impacata.
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Annisia spune:
Offff, maine incep si eu saptamana 38... 39....40 si gataaaaa!!!!!! Am invins!!!! Sper sa nu mai am decat trei saptamani de asteptat, ca daca se naste Yannis la 42 de saptamani, il mammanc cu fulgi cu tot!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare