Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
afibebe spune:
Luy iti multumesc.
Ce Dumnezeu sa fac ma durea rau spatele si burtica am fost la baie si la revedere somn.
E totusi emotia dinainte insa am curaj cu Dumnezeu si Maica Domnului inainte.
Inca nici nu stiu daca ma interneaza de astazi pentru maine sau nu.
Totul depinde de cand va fi pe tura.
Pentru mine e bine sa vina cat mai repede bebe pentru ca e ft dezvoltat 3800 grame si deja e prea mare tinand seama de problemele pe care le am cu spatele.
e asa cald sau am eu calduri ........
AFIBEBE38+
Cristian Nicolae
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
afibebe spune:
hai ca merg in patut poate poate mai fac nani macar o ora.sunt asa de chiauna.....
somn usor.
AFIBEBE38+
Cristian Nicolae
adimercedes spune:
afibebe, mult succes, tin pumnii !!!
O sa fie bine, o sa vezi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Piciulika, imi pare rau de starea ta. Se mai intampla sa ne simtim aiurea. Mai am si o momente de imi vine sa musc, nu alta. Dar partea buna e ca imi trece pana la urma . Cred ca hormonii nostri joaca tontoroiu...
Referitor la sot, s-a mai linistit si el, ca a vazut ca nu poate trage prea mult de el, dar tot a venit la magazin duminica ssingur, sa ma lase pe mine sa ma odihnesc . Oricum, saptamana asta e pe acasa, are de facut "professional development", deci invata, dar macar nu umbla pe afara, ca e ploaie si sunt 12-13 grade...
De joi are un contract la o firma la care va fi cam aiurea de ajuns, mai ales ca la noi urmeaza APEC si va fi mare tambalau prin City. Sper sa fie ok. Cred ca o sa conduca totusi, ca e mai ok.
Sa iti revii si tu, ca viata e totusi faina. De cele mai multe ori .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
amar spune:
Va pup si va salut fetele,impartasesc si eu alaturi de voi toate gandurile si emotiile , v-am citit din urma ,dar asa o moleseala nu m-a lasat sa scriu...
Sunt alaturi de Afibebe azi sa fie asa cum vrei tu si sa scapi cu bine , fara emotii, doar cele necesare..
Sim , la fel si tie sa vina Stefan usor si repede...
Rox...draguta , tu esti puternica si deja experientata, ai sa vezi ca o sa te descurci si cu doi copilasi...tu ai fost asa din umbra suportul meu,pt ca nu ai descris nasterea naturala asa de odioasa precum alte fete...si tind sa cred ca asa va fi...
Piciulika...asa sunt si zilele mele..cand una mai buna cand doua mai rele,aparent fara motiv , dar am intrat in linie dreapta deja si e normal..numai cand ma gandesc la coastele mele, cred ca sunt dislocate la cat ma dor...
eu cu arsurile a cam potolit-o sa nu vb intr-un ceas rau, dar picioarele ii sunt de elefant, si mii trebuie cam 2 zile de relaxare maxima ca sa le aduc la o forma cat de cat acceptabila...dorm chinuita...obosesc nuai cat sa ma ridic din pat si etc si samd...dar asta e..vor trece toate...
adimercedes,multa sanatate sotului tau, refacere copleta si rapida sa poata fi de ajutor la nevoie, si al meu s chinuie cu niste hemoroizi, vad ca e perseverent in tratamente, nici nu vrea sa auda de operatie, desi il vad ca de multe ori il dor...dar nik nu zice...
Bee, mai sunt si concedii din astea, cele care vor urma vor fi cu siguranta mai bune..
va pup pe toate celelalte si sa aveti o saptamana usoara si racoroasa
carmen 36s
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata. Fug la analize. O zi buna!
Luy, nu cafteam tastele dar asa e el sensibil.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
adimercedes spune:
Fetelor, noi am fost sambata prin magazine sa ne uitam de patut si carucior. Adica aveam pe lista exact ce vrem sa vedem. Patutul e relativ ok, ne-am hotarat la asta, varianta ciocolatie. A iesit pe piata anul asta, l-am vazut la Baby Expo si ni s-a parut foarte buna calitate. Putem lua la el si corp cu sertare si o lada pt jucarii - sotul vrea toata gama , ca arata superb. Si va trebui sa luam si saltea la el. Vom lua saltea cu arcuri, pt ca noi amandoi dormim pe saltea mai tare, nu ne plac alea moi sau alea de burete...
Insa la carut ne-am impotmolit. Alesesem noi un model in urma frunzaririi internetului si avea tot ce vroiam noi si arata si bine, insa cand am mers sa punem efectiv mana pe el ni s-a parut un material ieftin si cam flishti-flishti. Fash de proasta calitate si plastic nasol. Asa ca sambata iesim din nou la "vanatoare". Mai aveam un model similar pe care il vazusem si la ala nu ne-am uitat neaparat. Oricum, erau in magazine diferite si nu ne-am intors pt ca sotul nu se simtea in stare sa mai umble. Dar sambata mergem si ne hotaram. Carutul e asta - sper sa ne placa si dupa ce il "pipaim" si sa aiba si culoarea care vrem - si putem sa ii cumparam si basinet...
Eu sunt bine, dar cam obosita si mi s-au cam umflat picioarele si nu mai imi intra in balerini asa de usor ca inainte. Respir greu noaptea, parca m-as ineca si cred ca respir pe gura. Si, per total, fac ca o locomotiva si sotul tot ma compatimeste si imi zice "saracutza de tine" . Ce pot sa fac?!? La cat de mult mi-am dorit copilasul asta, e pacat sa ma plang acum, mai ales ca mai este asa de putin - efectiv mai putin decat varsta bebelusei cand am aflat de ea...
Hai ca va ma duc sa ma asez, ca v-am zapacit de tot.
Va tin la curent.
samburici
Gabriela77 spune:
Piciulika, Roxana, somnambulelor ia sa va treaca depresia…Ce sa zic, si mie mi s-a intamplat si chiar fara motiv…Cred ca e firesc sa ne punem tot felul de intrebari, noi cele la primul copil daca ne vom descurca, cele la al doilea bebe cum vor face fata acum, cum va reactiona bb 1….Important e ca am juns cu bine pana aici si sint convinsa ca DD ne va ajuta pe toate sa trecem cu bine peste aceasta etapa! Va pup k drag!
Afibebe, Doamne ajuta! Sa ne dai de veste!
Myral, eu sper ca esti bine!
Luy, draga de tine, si tu suferi noapea? Cu caldura? Dar ce mari sintetim, 38 de saptamani…..
Adimercedes, faine carucuciorul si patutul!
Roxana, success la analize!
Eu aseara asa ma simteam de aiurea, ma tot inghiontea aia mica taman in col, stiti voi, senzatia aia….ca iese si mai simteam tot felul de kestii. Si m-am gandit ca eu nici nu stiu cum sint contractiile, poate nici nu o sa stiu cand trebuie sa merg la spital. Radeti, asa-i?
Va pup, o zi frumoasa sa avem!
Gabriela 36+
Sara
rodicamaries spune:
buna dimineata burticilor...
vad ca azi noapte ati avut probleme cu caldura, asa a fost si la mine, am iesit pe balcon si era asa racoare, chiar a plouat, dar in camera o caldura, bineinteles ca geamu era deschis larg, dar tot nu se racorea, transpiram neica....asta e...
Afibebe fii tare si anunta-ne cand poti. eu pun majoretele la treaba: Afibebe
Afibebe
Afibebe
Afibebe
Afibebe
Afibebe
Afibebe
azi am control la ginecolog, sa speram ca vom primi vesti bune de la bebe.
O saptamana buna tuturor.
Pupici
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
poze la 8 luni
AMR 3 sapt
Terrapin spune:
Salutari si felicitari in primul rand proaspetelor mamici!!!, multa bafta fetelor care urmeaza sa nasca in curand!
Eu mai stau la coada inca, nu ma grabesc, abia intru in 35 sapt.
Oricum, emotiile au inceput sa creasca si la mine mai ales cand am vazut ca s-a dat startul si la noi( pana acum trageam cu ochiul la mamicile de iul-aug...)
Tot ma chinui sa citesc tot din urma dar la ce viteza aveti s-ar putea sa nasc si sa nu reusesc sa termin...
Noi suntem bine, sapt aceasta mergem sa facem examenul de secretie, iar la 32 de sapt bebe cantarea 2400g ceea ce cred ca e destul de ok.
Pupici si astept in continuare vesti bune! 34+
Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png