Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
danuta36 spune:
Luy,Roxana merci de raspunsuri,eram in 'ceata'
Apropo de scos bebe din spital,sotul imi zice ca ar trebui sa luam un port-bebe,ca nu-l scoti de la inceput cu caruciorul...
Sim tare dragute lucrusoarele pe care le-ai luat pt. bebe Stefan.Eu aici n-am gasit body in 6 capse...
Dana 33s
Mada28 spune:
Tomasa poti sa-mi timiti si mie materialele referitoare la decalotare.Vreau sa-mi fac singura o parere si nu prea am citi suficient. Plus ca nu sunt de acord cu metodele vechi.Adresa mea este maca_magda@yahoo.com
Sau poate le pui pe emailul comun.
Te pup si multumesc
+35 Luca Mihai
Bee spune:
Buna fetele.
FELICITARI proaspetelor mamicutze! Sa fiti sanatoase si sa va traiasca micutii. EU fac urarea mai tarzior, ca am fost in preumblari.
Afibebe, bafta multa maine. Si sa fie totul bine cum iti doresti!
Vad ca bebeii, nu s-au foarte grabit in lipsa mea. Si ma bucur, fiindca stiu ca e important sa ajunga cat mai aproape de cele 40 de saptamani "regulamentare".
Tomasa, sa-ti traiasca finutul!
Sabina, cu OZN-ul de carucior m-ai omorat. Uffff, de-ash avea si eu timp sa ma uit pe net dupa cele mai noi cuceriri in materie! Cred ca ash ramane interzisa. Pe mine asa m-ar interesa un carucior care sa aiba o platforma in spate pentru copilul cel mare (care sa stea in picioare). Am vazut eu prin Suedia asa ceva. MEreu imi pun problema cum voi scoate copiii in parc. Pana pe la 2 luni va fi problematic, mai ales ca fac cezariana. Apoi pe cel mic il pun in wrap sau marsupiu, iar fata tot in carucior. Asa ma bate pe mine gandul sa rezolv problema caruciorului: nu-l mai cumpar, ma consolez cu ideea de a-mi purta bebele. Ana a avut carucior sport cu 3 pozitii pana dupa un an, iar apoi unul usor. Problema a fost intre 3-4 luni si un an, cand nu a vrut in carutz. A fost o mica " marsupiala", fiindca asa s-a simtit ea bine.
Cam atat pentru azi. AM venit si noi de la mare si singurul cuvant care poate caracteriza "distractia" este obositor. Cum se gasesc caninii astia sa iasa fix la mare? Si de ce sa mai mergi si cu socrii, daca 5 minute n-am putut manca si noi linistiti, ca Ana se speria de bunici ca de "bau bau". Nu mai spun ca Ana mea nu sta in scaunul de masina, asa ca m-a calarit la greu, pana sa adoarma intr-un final cu capul pe "bebe" din burtika.
fetele si Noapte Buna!
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
tomasa spune:
Gabriella, esti o frumoasa. Si pari atat de vesela!
Rox,
Mada, iti trimit acum.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria
laviniaN spune:
Bunaseara fetelor,
in primul rand vreau sa le FELICIT pe fetele care au nascut,le doresc multa sanatate ,iar cei mici sa le aduca nu mai bucurii.
eu sunt bine acum am intrat in saptamana 38,a ajuns si sotul acasa vineri noaptea asa ca suntem pregatiti,ne asteptam foarte emotionati printesa.
joi am avut ceva contractii,m-am speriat ca o sa nasc inaintea de venirea lui tati,Dar uite ca totul este ok.
in legatura cu nasterea sunt putin stresata,dar cred ca e normal ce mi se intampla.
sa ne ajute DD pe toate sa nastem usor si sa avem bebelasi sanatosi.
Va pup pe toate
LAVINIA38+Miruna Antonia
Sabina spune:
http://www.babybabyshop.co.uk/cat--Buggy-Boards--buggy_boards
ia uite aici, Bee:)
si asta e ceva interesant: http://www.baby-wise.com/images/images_big/10-0561-01.jpg
nici Sofia nu a prea stat in carut....
iar Sofia la un an si 11 luni, cand a fost prima data la mare, a avut exact eruptia caninilor.Sinistru a fost!!!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Sunt nauca...fug la somn ca nu se mai poate. Si nici macar n-am reusit sa citesc tot din urma.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Apropos, fetele din strainatate, va rugam veniti cu info de acolo despre cum se procedeaza cu decalotarea.
Revine tema... parca mai avusesem o runda, acuma cateva luni?!
Cand aparam preputzul lui BB ca o leoaica...
Pai aici e exact cum zice Tomasa: NU SE FACE NIMIC! Toate cartzuliile scriu: spalat ca pe maini, neinsistat, ne-nimic!
Eu sigur asa voi face!
(Ce naiba, nu au innebunit natziuni intregi, sa isi lase masculii "prada fimozelor"...?! Numa' noi romanashii le salvam putzulicile...?! Sa fim seriosi! Si mie chestia imi suna a: "hai sa dezvirginam fetitzele, ca sigur fac infectzii de la mucusul ala si nu se curatza bine..." Asa or fi zicand si popoarele africane care le mutileaza pe fetitze...)
Piciulika 33+ Michael