Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana...stai caacu mi-a picat fisa.De ce nu te dai tu cu bepanthen de bebelusi la popo?
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mishuta, din cate stiu, au si rezerve. Costa ceva, dar e o solutie. Sa fi fost ocupate toate?
Sabina, sar'na de info. De ciorbita mai bine da comanda, la temperaturile care le-au anuntat nu mai e de stat in bucatarie.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Sabina uite pentru tine si alt carucior care pare mai iftinut dar nu stiu cat mai costa si transportul, asta daca se poate http://www.baby-trader.eu intri pe » Strollers»Joolz»Bloom Strollers

Si poate ma lamuriti si pe mine cu carucioarele. Cat il folosesti pe cel normal, cand iti iei unul sport, daca iti trebuie amandoua?! Bine , e clar ca imi voi da si singura seama, cand va fi cazul dar...

Mih
36+

Mergi la inceput

Roxana, eu inca nu stiu cum o sa il scoatem din spital. La noi vine nasa sa ne aduca acasa si tot ea il imbraca. Oricum, trebuie sa treaca sa ia inainte scoica si o sa ii spun mamei sa ii dea si o paturica.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mishuta
Si poate ma lamuriti si pe mine cu carucioarele. Cat il folosesti pe cel normal, cand iti iei unul sport, daca iti trebuie amandoua?! Bine , e clar ca imi voi da si singura seama, cand va fi cazul dar...
Mih
36+

Eu am unul pe care o sa il folosesc de la nastere. O sa luam unul sport doar pentru excursii, in Bucuresti o sa il folosim pe cel de la Graco (daca vrei sa vezi cum arata, am poze cu el in album).

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, eu v-as sfatui din suflet sa nu le faceti baietilor nimic, indiferent de ce va vor sfatui pediatri. Am o groaza de articole pe tema, in strainatate nu se practica asta, numai ai nostri sunt nebuni. In fine, stiu deja ca multe va veti lasa convinse de pediatri, eu mi-am racit gura de pomana cu multe dintre prietenele mele si pana la urma aproape toate au decalotat, (ori ele ori sotii) si absolut toate au probleme cu baietii, au ajuns la dr, la spital dar macar stiu ca-mi fac datoria si va spun din experienta mea si a celor din jurul meu. Eu nu am umblat acolo absolut niciodata, locul se spala cu sapun la suprafata, ca pe maini. Si atat. Si nu avem absolut nici o problema, nu am avut niciodata, slava Domnului. Se intervine doar daca bb nu urineaza normal, nu in jet continuu, etc. La bebelusi fimoza este fiziologica, natura stie ce face. Totul este asa cu un scop, preputul special este strans pe gland pt. ca la aceasta varsta decalotarea nu are absolut nici un sens, iar secretia care se formeaza nu este "mizerie" ci smegma, cu rol de bariera antimicrobiana. Daca aveti chef sa cititi cate ceva pe tema, va trimit cu drag pe privat ce am strans eu in activitatea de documentare, macar sa am argumente in fata dementilor de pediatri. Sabina, pana si Culcer e de moda veche in privinta asta, recomanda decalotarea la 9 luni cu penseta...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam la fel dar nasa mea, cu 2 copii, mi-a spus ca dupa 6 luni il voi folsi numai pe cel sport chiar daca e frig si ca nu mi-ar trebui sa-mi pun prea mult bazele pe cel normal.
Eu una habar n-am!

Mih
36+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mishuta

Si eu ma gandeam la fel dar nasa mea, cu 2 copii, mi-a spus ca dupa 6 luni il voi folsi numai pe cel sport chiar daca e frig si ca nu mi-ar trebui sa-mi pun prea mult bazele pe cel normal.
Eu una habar n-am!

Mih
36+

Fiecare procedeaza cum i se pare mai bine. Stii vorba cu bordeiele si obiceiurile. Eu vreau sa il folosesc pe cel de la Graco.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, te rog spune-mi in ce corp ma duc la Hematologie. Eu merg maine si acolo si la Medsana.

Mandarinutza, acum am inteles treaba cu pudra.

Carmenita, stiu si eu de cazuri din astea, la diverse varste. Insa exact asta povesteam, chiar si despre finii nostri. Ei au fost decalotati cu sarguinta de mame, si undeva spre un an tot s-a prins si tot a fost nevoie de interventie. Adica tot usturimi, tot risc de infectie. Asadar nu vad beneficiul, daca tot acolo se ajunge. La unii poate sa fie nevoie de interventie, la altii nu. Insa parerea mea este ca natura a lasat asa dintr-un motiv, ce rost are sa umblam. Cum ar fi sa dezvirginam acum si fetitele pe motiv ca e mai sanatos? Sunt de acord cu operatiunea daca este o necesitate, insa altfel nu am de gand sa chinui un bebelus. Nu stiu daca ai vazut operatiunea, ii cam doare bietii de ei, si e asa greu sa apuci. Chiar si in cadita e un chin. Oricum e o chestiune de optiune.
Ma gandeam ce in voga era TT si acum chiar si la noi s-a trecut mai degraba pe dublul test, asa cum e si in vest. Lumea isi mai schimba parerea, iar prin alte tari chiar am auzit ca nu mai practica decalotarea.

Apropos, fetele din strainatate, va rugam veniti cu info de acolo despre cum se procedeaza cu decalotarea.

Carmenita, am incercat numai crema, ceai nu mai aveam. Dar nu prea ajuta. Acum parca m-a mai lasat. Ce o fi continut afurisitul ala de supozitor nu stiu. Daca ma vedeai cum stau pe scaun te apuca rasul.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Da, asa e cel mai bine, Sim!

Fetelor eu va pup pe toate si va urez o noapte buna si fara dureri

Mih
36+

Mergi la inceput