cum spalati hainele din 2 culori
Imi plac tare hainele din 2 culori, maneci o culoare spate si fatza alta.... imi place contrastul mare la ele... asa ca am si luat pt copil... acuma sunt in mare impas...
Cum le spal? Pe eticheta scrie ca o ok sa le speli cu haine de aceeas culoare, pe dus, ciclu gentil, apa rece...
La ce culoare le incadrez, rosu? gri deschis... blomaren... nu vreau sa iese din bluza rosu si sa intre in manecile crem sa le pateze... voi cum procedati? Cum le spalati?
uite una din bluze sa vedeti despre ce vb ... www.kohls.com/products/product_page_vanilla2.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=439179609&FOLDER%3C%3Efolder_id=2874501&bmUID=1187401002718" target="_blank">rosu si crem sau www.kohls.com/products/product_page_vanilla2.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=439179601&FOLDER%3C%3Efolder_id=404894353&bmUID=1187401357975" target="_blank">maro si crem
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Raspunsuri
Veve spune:
Daca le speli la "delicat",nu-ti fa probleme,ca nu iese culoare din ele.Eu tricourile albe in combinatie cu alte culori le pun la ciclul pentru rufe albe si tot is ok;nu mi s-a-ntamplat niciodata sa iasa culoarea sau sa se pateze.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Gabbriela spune:
thank you Veve
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
andacos spune:
Cu spalatul intr-adevar nu este nicio problema,chiar si la temperaturi mai inalte!
Dar cum procedam atunci cind minecile albesunt atit de patate,pete care nu ies la spalat?Cum a reusit al meu copil sa le aduca in halul asta sa nu ma intrebatzi,dar problema mea este ca nu stiu cum sa le fac albe din nou!
Dana
GeorgetaR spune:
Incearca cu o solutie de scos pete pentru rufe colorate, gen Vanish, eventual pudra pe care o aplici direct pe pata.
Ramona J spune:
Eu le spal la Tap Cold, dar ciclu obisnuit. Asta pentru ca de multe ori Alexandru le pateaza cu una-alta si altfel nu se curata bine. Daca e nevoie pun chiar la Heavy cycle. Cind se strica le arunc si gata! De aia cumpar la reduceri .
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Gabbriela spune:
Acuma am ras cu pofta, si eu mergeam pe ideea asta... dar imi plac asa de mult cele luate din tura asta, ca am decis sa le lungesc viata, ca nu e deajuns o luna jumate de purtat
quote:
Originally posted by Ramona J
Eu le spal la Tap Cold, dar ciclu obisnuit. Asta pentru ca de multe ori Alexandru le pateaza cu una-alta si altfel nu se curata bine. Daca e nevoie pun chiar la Heavy cycle. Cind se strica le arunc si gata! De aia cumpar la reduceri .
Sanatate si numai bine
Ramona J spune:
Da, stiu ce zici. Se intimpla sa ma atasez de cite o haina si imi pare rau cind se distruge la spalat.
Citeodata uit sa verific etichetele (evit sa cumpar dry clean only), apoi le spal totusi (in mintea mea numai daca speli ceva se curata cu adevarat) si s-a mai intimplat sa se faca pantalonii pina la genunchi, altii s-au rupt etc.
Pentru copii nu mai cumpar de mult timp imbracaminte valoroasa. Macar in felul asta nu ma isterizez de cite ori isi pun mincarea in brate (adica la fiecare masa).
Asa ca - buget mic la haine si imi pastrez si eu (cit de cit) calmul.
Acum serios, daca sint cit de cit de calitate tricourile alea nu se intimpla nimic daca speli cu apa rece (sau tap cold).
Gabbriela spune:
le mai spalam si cu apa calda, si le mai lasam si la moi cand erau patate tare la maneci.. acuma regula e apa rece sau dezmortita ... si nu le mai las la moi...
Sanatate si numai bine
Ramona J spune:
Exact, niciodata astea in mai multe culori.