Este primul meu mesaj pe acest forum si as dori sa transmit salutari tuturor!
Am o fetita care anul viitor va merge la gradinita. As dori informatii de la mamici din Targoviste referitor la gradinitile din orsul nostru.
saluty,
informatii pe site-ul:
http://www.searchromania.net/gradinite-20/dambovita/targoviste/_1/
Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)
Buna CrisEn, bine ai venit. Nu o sa-ti para rau
Noi de pe DC suntem dependenti...
In Targoviste gradi sunt asa (din ce stiu eu)
Gradinita catolica strada Baratiei (privata) program 8-12
Gradinita (grupe step-by-step) M6 buna dar cu pile program 8-16
Gradinita cea mai noua de la Bis. adventista program la alegere cu mese incluse (8-12, 8-16, 8-18...)
La gradi 2 eu nu mi-as da copiii.
Mai e gradi de langa Finante am auzit ca sunt ed. bune...
acum depinde ce cauti si unde locuiesti... Inscrierile se fac in mai dar ca sa fii sigura mai bine treci anul acesta (mai ales daca tii sa fie la o educatoare anume)
pa-pa
succes!
Raman acestea trei: credinta, speranta si dragostea.
Buna!
Mai demult am deschis shi eu un topic tot cu acelashi titlu, sunt tot din tgv!
Ash mai adauga la listutza Laurei shi gradinitza nr. 8 pe langa shcoala 8, gradinitza nr 9 pe Calea Domneasca, ar mai fi o graginitza pe str. Rodnei, nu shtiu ce nr. are!
Eu am bblusha.....la nr. 13, cea de care se spune ca e cea mai buna, nu shtiu cat e de buna, noi mergem acolo pt ca e aproape de blocul in care stam, tot acolo am fost shi eu cand eram copil!
De inscris ...am inscris-o pe la inceputul anului....shtiu ca e f cautata aceasta gradinitza!Deocamdata merge bine...suntem in faza de acomodare...!
ppv shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
Multumesc pentru raspunsuri!
Noi stam in centru. Variantele pe care le pot lua in calcul ar fi numai gradinitele situate aproape de casa pentru ca nu putem folosi masina.
Deci, ar fi gradinita nr. 9 de pe Calea Domneasca, nr. 1 de pe Rodnei, nr. 8. Cea mai apropiata este nr. 1 si nr. 9. Stie cineva mai multe detalii despre aceaste gradinite?