*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
quote:
Originally posted by catutza
Aissa , tie cand ti-au trimis cec, te-ai trezit cu el in cutia postala? S-au a venit ca si scrisoare recoamandata? Cam cat ai pierdut?, ca bani?
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Plic normal in posta. Din 10,56 euro am incasat dupa 3 luni la bcr 2 euro.
Giova spune:
Saddie mersi si eu
.
Aissa din aproape 11 euro ai ramas cu 2
? pai nu se merita deloc, si dupa 3 luni
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
amarantina spune:
Si eu am primit un cec pentru un produs pe care nu mi l-au trimis. L-am gasit in cutia postala, normal ca putea sa-l ia oricine de acolo. Iar cand le-am scris ca as vrea banii in cont (citisem aici ca sunt comisioanele mari la cecuri) ei mi-au raspuns ca nu mai livreaza in Ro si sa nu mai plasez comenzi.
De atunci niciun raspuns. Pana la urma cred ca si viratul banilor in cont comporta aceleasi comisioane mari, cel putin la unele banci.
Acum cativa ani am facut rezervare in Paris la un hotel si am platit in avans suma (asa era pe atunci). Cand am ajuns acolo am constatat ca nu-mi place deloc hotelul, era iarna si era frig in camera, camera avea 9mp si era cam murdar, desi hotelul era de 3*. Si am plecat la alt hotel, urmand sa pierd banii pe o noapte de cazare (chiar daca nu am stat deloc) iar pe restul de 5 nopti sa-mi dea cec. Mi-au trimis cecul si l-am incasat la Tiriac fara niciun comision. Acum nu stiu daca mai e valabila treaba asta la Tiriac, mai ales ca a fuzionat cu Unicredit, dar am sa intreb maine.
aissa spune:
La mine problema a fost ca am avut o suma f mica. Comisionul (cel putin la retragere) era ceva de genul 15% dar minim 2 euro. Asa ca desi initial mi-au spus ca imi iau in jur de 2 euro comision mi-au luat 2 pt incasare, 2-3 au mai luat bancile prin care s-au mai plimbat banii si sigur 2 mi-a luat bcr la lichidarea contului. Oricum, treaba cu 90 de zile am auzit-o numai la bcr, sotul meu a depus un alt cec tot de la LR la brd si teoretic ar trebui sa intre la sfarsitul lunii asteia... O sa va spun la momentul respectiv cat a durat si cat i-au luat din 57 euro.
catutza spune:
Saddie , am primit PM, abia astept sa vad ce se rezolva cat mai repede
Aissa , sper sa mai raman si eu cu ceva din 50E, ca vad ca astia au comisioane peste comisioane. Eu am la Alpha.
Astept saptamana viitoare, sper sa fie o saptamana plina de vesti bune 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
karfe spune:
saddie n-am apucat sa citesc am fost plecata in we ,am trimis cam tarziu si eu mail-ul. asta este
amarantina spune:
Fetelor eu vreau sa-mi iau adidasii astia
http://www.tennismall.ro/Incaltaminte_Femei/ADIDAS/Adidas_Tirand_II_Women_s_White_Baja/Adidas_Tirand_II_Women_s_White_Baja+1910
dar nu inteleg ce e cu marimea 41 1/3
Daca incerc sa-i pun in cos mi-i adauga, dar nu ma pune sa selectez marime, nimic. Si mi-e asa o sila sa dau telefon...
Bimilit spune:
amarantina,incearca www.tennismall.ro/Incaltaminte_Femei/ADIDAS/Adidas_Tirand_II_Women_s_White_Baja" target="_blank">aici
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi