Solutie - HELP!!!!!!

Solutie - HELP!!!!!! | Autor: Ciresica5

Link direct la acest mesaj

Fetelor - ajutati-ma, dati-mi o solutie ... Din toamna copilul meu va merge la o gradinita care are programul destul de ciudat - adica de la 8.30 - 15.00. Nu ma intrebati de ce este asa, asa este si nu schimbam gradinita. Noi locuium intr-o zona unde transportul in comun nu ajunge, iar gradinita nu are bus - pt transportul copiilor acasa - scoala si inapoi. Intrebarea mea este ce solutii as avea daca mi-as relua jobul (adica cca 18.00..) pentru copil in perioada 15.00 - 18.00 ?? Ce face un after school? Mi-l poate lua de acolo si sa mi-l tina pana la ora 18.00? Stiu ar mai fi solutia bonei - cu carnet si masina care sa ia copilul de la scoala (nu stiu cam cat ar costa asa ceva si de unde sa iau bona asta ... ). Inca ceva mentionez ca nu avem parinti, bunici, rude care sa ne ajute ..
E cam disperata situatia.. HELP!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ciresica,ori schimbi gradinita ori iti iei bona ori platesti un sofer care sa-ti ia copilul de la gradinita si sa ti-l duca acasa.Dar intrebarea mea este: e cineva acasa la ora aia?(15-15.30 )?

Cu bona sa ai grija....alege-o pe spranceana.Vezi intai cum conduce si dupa aceia incredinteaza-i copilul.
Bone gasesti peste tot.In ziare,la agentii,internet,etc.
Dar repet,ai grija ce bona-ti iei!

Iti spun asta dintr-o experienta recenta de aici...de pe forum.

numai bine!

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ai putea intreba la gradi, poate mai sunt parinti in situatia asta si va intelegeti cu un cadru didactic sa stea peste program cu copii pana la 18 contra cost of course. Stiu pe cineva care procedeaza asa e drept cu copii de scoala si e ok. Ai si tu siguranta ca e pe maini bune, si cred ca si unor educatoare le-ar conveni asta. Ca oricum nu se inchide gradi la ora 15 doar tre sa se faca curat, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da, eu stiu cazuri in care copilul este preluat de la scoala si dus la after school de un sofer.
sau gasesti bona sau pe cineva din familie(bunica, bunic) care sa-l poata lua de la gradi si sa stea cu el pana la 18 cand ajungi tu acasa.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Draga Monica, Ciresica ne-a spus ca nu are bunici sau rude care sa o ajute. Cred ca tre sa va miscati repede pt ca imediat se deschide gradinita si intri in panica. Ai putea sa mai apelezi eventual la elevi de liceu, poate chiar din blocul tau, care sa ia copilul la 15 si sa il tina la ei acasa pana vii tu. Asta bineanteles daca gasesti astfel de copii seriosi. Cred ca un ban in plus nu le-ar strica.

Mergi la inceput