Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 7
aaandreea78 spune:
Fetelor ce se intampla , ce i cu linistea asta.
Eu am fost la Tutu ieri si mi a dat poza cu bebelul meu(un punct negru).
A spus ca sunt bine, dar preventiv mi a dat 1 pregnil la 4 zile si 2 utogestant seara si dimineata si magne B6 4 pe zi.
A spus ca am 4 saptamani si 5 zile.
Alexela, facem galerie...........cum te simti
andreea
KoraPop spune:
aaandreea78 FELICITARI pt punctulet!!!Sa creasca mare,frumos si sanatos!
Kora
CARPE DIEM!
aaandreea78 spune:
Multumesc Kora, tin pumnii sa ti ajute Dumnezeu sa vezi si tu(si toate tutunicile) punctuletul.
Andreea
cristy1977 spune:
buna fetelor,
sunt si eu o relativ recenta pacienta a doctorului T, trebuie sa mergem sa facem o spermograma la IDS, la d-na doctor Matei. incerc de ceva vreme sa fac o programare dar din pacate nu raspunde nimeni la aceasta clinica.
aveti idee cum ar trebui sa procedez pentru a obtine o programare?
multumesc
Hera25 spune:
Cristy eu am nr astea de tel. 0726.782.289, 021.211.58.63, 021.211.58.64
Sper sa-ti fie de folos.
Succes.
ana_p spune:
Cristy, eu te sfatuiesc sa suni "in disperare", vreau sa zic incontinuu si multa vreme pentru ca pana la urma iti va raspunde cineva (metoda e verificata). Fetele de acolo lasa deseori telefonul sa sune...in surdina si nu catadicsesc sa raspunda decat celor norocosi si persverenti. Daca nu si nu, mai bine mergi pana la ei, am vazut ca esti din Bucuresti, si iti faci o programare (Dorobanti 58), eventual poti sa le intrebi ce se intampla cu telefonul, dar o sa iti raspunda ca si mie probabil "nu avem suficient personal...".
Ana
ysa26 spune:
Aandreea felicitari pt punctisor, iar dak e vorba de galerie pt Alexela sunt prezenta
Veret deja ai inceput pregatirile pt FIV? Iti doresc mult succes de pe acum!!!
VERET spune:
ysa26,,DEOCAMDATA SUNT IN STADIUL DE A-MI PROCURA TRATAMENTUL,
FIV NR.2 CRED CA IN OCTOMBRIE-NOIENBRIE,SA VAD CE MAI ZIC SI DR.
VERET
Madutz spune:
Kora - ai perfecta dreptate!Inca ma gandesc, si ma gandesc, si ma gandesc ... - si vreau si eu punctuuuuuleeeeeeeet si nu mai am rabdare!
Felicitari pentru punctulet,Andreea - sa fiti sanatosi cu totii!!!
Fetelor - la cat mai multe punctuletze va doresc!!
http://tt.lilypie.com/krG5p3.
bebekom spune:
Buna fetelor!
Iyoana, multumesc pentru amabilitate. Esti o draguta. Eu as vrea sa fac stimulare pt inseminare, pt ca sotul meu are mari probleme si nu se pot obtine rezultate decat prin inseminare sau FIV. Oricum, o sa vad ce spune Tutu.
Poti sa ma treci cu 2 IA nereusite (dr. Tutu si dr. Matei) si pe 24 septembrie laparo. Multumesc mult si iti doresc numai bine!
ysa26, eu am mare incredere in reusita ta, asa ca te rog sa redevii optimista caci se afla in drumul spre burtica ta.
mmc_nd, ancaoradea,
alexela, si eu fac galerie pt tine,sa dea DD sa ne anunti in curand ca esti !
ana_p, asteptam vestea cea mare. De miercuri in 10 zile, nu?! Tinem pumnii!
andreea, pup si eu punctuletul! sa creasca mare si sanatos!