Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

O intrebare pentru cele care au facut laparo: a facut vreuna dintre voi stimulare prima luna dupa interventie (laparo )? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

korapop multumesc pt raspunsuri. Stiu ca in principiu n-ar conta numarul de reusite dar practic conteaza. Asta iti da speranta ca acolo se face munca de calitate si se fac toate eforturile. In plus si efortul financiar este destul de mare.
Daca auzi de vreo reusita (pana ma hotarasc eu) da-mi si mie de veste. Nu de alta dar asta te incurajeaza

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

bebekom nici nu cred ca e indicat sa faci stimulare imediat dupa laparo. Eu am facut in schimb monitorizare pe CM natural care s-a dovedit a fi si anovulator Da' luna urmatoare am facut stimulare.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

cami30, ai dreptate, stiu ca nu e prea bine sa faci stimulare imediat dupa laparo, dar eu dupa interventie, aca totul va fi bine, voi reveni la inseminari. Pt ca nu mai am rabdare, as fi vrut sa incep chiar din luna respectiva... o sa vad.
Iti doresc multa bafta, am vazut ca te pregatesti pt FIV! Iti tin pumnii!
ana_p, asteptam vesti bune despre embrionasii tai. Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc!
KoraPop, si tie iti tin pumnii! Sper ca acest al 2-lea FIV sa-ti implineasca visul de a deveni mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

cami30 ai dreptate oarecum,te incurajeaza reusitele ,dar stiu si multe cazuri care s-au ghidat dupa succesul si renumele altor doctori si au fost dezamagite,nu numai de rezultatul negativ ci si de multe alte aspecte....eu continui sa cred ca totul depinde de DD!Deocamdata sa ii tinem pumnii anei_p si sa speram ca va fi prima reusita cel putin de pe forum!Oricum daca aflu noutati te anunt!
bebecom multumesc si eu iti doresc bafta la laparo si rezultat BETON!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Iyoana iti spun diagnosticul de pe biletul de iesire, k cel spus de Ioana, rezidenta, difera: uter, ovare ok, trompa stanga permeabila, leziuni endo la nivelul sacului Douglas. Iti multumim pt disponibilitatea ta de a actualiza listuta, oricum se pare k ai mana buna.Tine-o tot asa
Alexela imi place efectul tau de glow
Ana felicitari, ma bucur k e bine, tin pumnii, suntem alaturi de tine
Bebekom mersi k te gandesti la mine, dar mi-a mai scazut si mie optimismul. Astept sa-mi vina uratii sa-mi fac programare pt monitorizare si atunci mai vorbesc cu T sa vad ce drum sa apuc. Eu iti tin pumnii k pana pe 24 septembrie sa se intample minunea, ai vazut k Aandreea78 a ramas chiar inainte de laparo. Nu se stie niciodata ce ne-a rezervat D-zeu.
Kora multumesc
Va pupacesc si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Bebekom, eu te-as sfatui sa faci monitorizare dupa laparo ca sa vezi cum se comporta organismul dupa interventie, poate valorile sunt mai bune, ce spui?...Am vazut ca nu esti pe listuta, daca doresti, eu te trec cu draga inima, doar sa-mi spui macar pe cat esti programata la laparo. Succes si numai bine!

Ira79 esti si tu pe prima pagina acum! Succes la laparo!

O zi buna tuturor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

CATA LINISTE PE AICI
NU MAI ARE NIMENI NOUTATI?

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Kora, Ana_p - multumesc de lamuriri! Eu tot nu stiu ce sa fac - singurul lucru care ma tine sa nu fac FIV cu T este programul haotic de la cabinet! Speram sa se fi rezolvat, dar se pare ca e la fel ...
Ana_p - tin pumnii in continuare!

http://tt.lilypie.com/krG5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Madutz eu nu am avut deloc astfel de probleme in timpul FIV-ului,cand ma chema la eco dr. T ma duceam si nu am prea asteptat niciodata,in rest dr. T a fost punctual si la punctie si la ET.Eu cred ca alegerea doctorului pt FIV nu trebuie sa tina de faptul ca el este aglomerat,la Giulesti sau in alte parti e la fel,sau chiar mult mai rau...bafta sa iei decizia cea mai buna pt tine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput