Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Buna fetele mele dragi,
M-am intors din concediu si ieri a fost prima mea zi de munca, insa am fost fff ocupata si de-abia azi am reusit sa intru pe forum si sa citesc acest nou capitol care a fost f norocos pana acum. Yioana are mana buna....
In primul rand vreau sa felicit noile gravidute : Copilut si Aaandreea , sa va traiasca sambureii din burtica si sa va bucurati de sarcini usoare si fara probleme. Copilut e mai veche pe forum, chiar am figura ei in minte din niste fotografii facute de Feli la o intalnire a tutunicilor mai vechi..... Ma bucur din suflet cand vad ca una dintre noi anunta ca e gravidutza.......Imi lumineaza ziua.
Inca o data FELICITARI viitoarelor mamici
Sim_stoian, felicitari mamico pentru intalnirea cu Stefanutz ! Cred ca este cea mai mare bucurie pentru o femeie sa isi priveasca pentru prima data puiutzul in ochi.....
Ana_p, iubita, de cand am citit pe forum ca deja ai facut ET si esti in asteptare ma gandesc numai la tine. Ma rog la Dumnezeu sa iti ajute sa iti implinesti visul care este atat de aproape...
Alexia, sa iti traiasca fetita, sa se faca mare la mami in burtica si sa ai o sarcina usoara, usoara. Imi aduc aminte intalnirea noastra de pe 20 iulie de la cabinet cand mi-ai aratat poza cu bebelusha..... Te pup si ai grija de tine.
Tin pumnii lui Zeno si lui Mamidevladutz care au mari sanse luna asta, sa va ajute Dumnezeu sa reusiti ! Ma gandesc la Mamidevladut care peste o ora face IA. sa fie bine .
Ysa, pup fata draga
Despre mine ce sa va spun, sunt dupa concediu in care m-am simtit f bine, m-am relaxat, am facut plaja si m-am bucurat de nepotelul meu de 1 an si 4 luni. Astept sa imi vina rushi zilele urmatoare si ma descumpanii putin ca dr.T e plecat exact ihn perioada in care ar fi trebuit sa incep monitorizarile... Dar asta e.... Cu Dumnezeu inainte !
Pup toate tutunicile si va urez zile fertile
Iyoana spune:
Mmc_nd felicitari pentru nasul cel mic! Sa fie sanatos si fericit alaturi de parintii lui!
Si eu sunt tare curioasa (scuze ca ma bag in seama) unde a facut FIV-ul si ce probleme de infertilitate au avut...Ca sa ma mai incurajez si eu.
Magdita bine ai revenit din concediu! Sa ne aduci numai vesti bune!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
magdita spune:
Iyoana
Si daca tot m-ai bagat in seama, te rog sa ma treci si pe mine la aspirante cu urmatoarele date : incercari naturale din aprilie 2004, pana in prezent investigatiile facute au fost hsg si spermograma ( normospermie )in Craiova. Am mai facut si stimulare cu clostilbegyt 2 luni fara monitorizare ( tot in Craiova ) si urmeaza sa incep monitorizarile si in viitorul apropiat laparoscopia ( probabil ). Am sentimentul ca nu am facut mai nimic pana acum si ca de-abia de acum incolo incepe batalia......
Insa incerc sa imi pastrez optimismul si psihicul sus .
Am speranta ca mai devreme sau mai tarziu se va intampla minunea si pentru mine, la fel cum ca doresc si voua.
Pup toate fetele luptatoare !
alexia28 spune:
Magdita multumesc frumos, bine ai revenit din concediu si bafta multa in continuare
Zeno pai ce facusi madam cu ovulatie dubla? pai se vede ca toata vara te-ai plimbarit prin concedii, te-ai relaxat, fara stres fara probleme si ia uite ce mai productii frumoase ai avut luna asta, ma bucur ca si tratamentul homeopat in sfarsit a dat rezultate si asteptam rezultatul cel mai mare peste doua saptamani
Cred ca Mamidevladut deja a terminat cu inseminarea la ora asta, Doamne Ajuta sa fie cu noroc
Alexia si minunea mea Teodora
Zenobia spune:
Alexia, m-am inmuiat toata cand ti-am vazut semnatura . Pai da, m-am cam [plimbat] si m-as mai... Homeopata mi-a zis ca nu ar trebui sa ne mai vedem de luna asta... dar cu mine nu se stie niciodata... mai vedem...
Magdita, foarte bine gandesti, sa dea DD sa realizezi tot ce iti propui!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia 2007, Franta 2007, Brasov 2007, Cheia 2007, Sarata Monteoru 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
bebekom spune:
Buna fetelor!
Nu ne sta prea bine pe a doua pagina, drept pt care am intervenit.
mmc_nd, ma bucur ca mai dai cate un semn de viata pt ca imi era dor de tine. Poate in octombrie o sa fim din nou "colege" de IA. Eu intentionez ca imediat dupa laparoscopie, daca vrea si Tutu, sa fac IA dubla. Pana atunci, insa, sper ca bebe sa se prinda "natural" in burtica ta si apoi sa se ia la noi. Multi pupici din suflet!
mamidevladut,multa bafta la IA. Eu prima inseminare am facut-o doar cu dr. Matei, la CFR. M-am dus la ea, am asteptat pana a preparat sperma, iar apoi m-a inseminat chiar ea. La cea de-a doua inseminare, mi-a dat un cateter in care se afla sperma preparata si am alergat intr-un suflet la Tutu. Din pacate, niciuna nu a reusit. Sper sa reusesti tu, sa ne arati ca se poate. Tinem pumnii!
Iyoana, bafta la biopsie!
ysa26, maria08,
ana_p, alexela, facem galerie pt voi!Sa dea DD sa se prinda bine, bine bebeii!
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Alexia, m-am inmuiat toata cand ti-am vazut semnatura . Pai da, m-am cam [plimbat] si m-as mai... Homeopata mi-a zis ca nu ar trebui sa ne mai vedem de luna asta... dar cu mine nu se stie niciodata... mai vedem...
te pup si are dreptate homeopata, ar fi cazul sa nu va mai vedeti, ce atatea vizite? ....de abia astept sa-ti vad semnatura si tie. Haide ia-te de manuta cu Loredana si luna asta ramaneti amandoua gravidute sa tragem o betieee cu apa plata dar nu conteaza
Alexia si minunea mea Teodora
ysa26 spune:
Oooo, ce bucurie s-au intors fetele din concedii. Bine ati revenit fetelor k mi-era dor de voi! Vedeti ce primire v-au fetele, s-a lasat numai cu burtici.Zeno felicitari pt foliculi! Te duci la homeopata pe care o recomanda Tutu? Inainte de laparo a vazut k am ovulat numai pe dr si se pare k am trompa infundata pe aceasta parte si pe stanga se pare k nu ovulez. I-as cere si eu minunea ta de tratament.Magdita poate in concediul acesta s-a produs o minune si nu-ti mai vin uratii vreo 9 luni. Ma bucur fetelor k v-a placut vacanta si k ati venit cu forte proaspete.
Iyoana pup manuta ta norocoasa.
Bebekom
Alexela, Ana, Mamidevladut tin pumnii pt II
Copilut felicitari!!!
Iar nu se mai gaseste mastodynon in farmacii. Stiti cumva dak e vreun inlocuitor? Am citit de Vitex - pastile, dar o fi la fel de bun. Poate ma ajutati cu un sfat, va rog!
ysa26 spune:
Maine dimineata ma duc la biserica si vreau sa pun un acatist asa cum v-am scris unora dintre voi. Am intrat la toate fetele de pe lista noastra la profilurile personale, dar nu toate aveti trecute si prenumele voastre k sa va pot trece pe listuta mea(de ex.: break_fast, mamidevladut, smoly, veret, bebekom s.a. imi cer scuze, dar nu va cunosc dupa nume si nu aveti trecut in profil).
Alexela, Mmc_nd, Hera, Magduta si voi sunteti pe lista mea k am luat lista de la subiectul cu rugaciune colectiva.
Imi cer mii de scuze dak am deranjat pe cineva cu mesajele mele.
Hera25 spune:
Ysa iti multumim. De cand spun ca voi face si eu acelasi lucru...Eu am ajuns de dimineata la biserica dar am stat putin caci ma grabeam la servici, dar promit ca voi pune si eu un acatist cu numele voatre. Ai sa vezi ca vei fi rasplatita de Dumnezeu pt ca esti atat de buna. Si in curand vom auzi ca esti.
Te pup.