Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 16
Zenobia spune:
Pupici la tutunici!
Ma bucur sa aud vesti bune. Vad ca atunci cand are vreo veterana ceva de zis, apar mai multe cu vesti. Nu-mi vine sa cred ce citesc!!!
CopilutFelicitari din toata inima si sarcina usoara!!!
Mamidevladut, vad ca rusii ne-au invadat cam in acelasi timp... ovulam in acelasi timp... poate si ramanem in acelasi timp, cred ca e cazul. Te asteptam cu vestile de azi, si sa ne povestesti o data de-a fir-a par cum e cu IA la Tutu+Matei ca nici pana in ziua de azi nu mi-e clar cum se procedeaza si mai ales cat costa. Am auzit vreo trei variante pana acum.
Alexia, pai daca ploua la munte, e cazul sa plecati la mare Sa vezi ce moaca a facut sotul meu cand l-am pus sa te intrebe la tel ce sex are copilul!!! Cred ca ii era cam jena, dar s-a adaptat! Hihi...
Feli, multumim de vesti! asteptam vesti si de la tine!
Marina, te pup, dar mai ales pe Emi
Ioana, bafta multa la biopsie, o sa fie bine, o sa vezi!
Alexela, n-am mai facut de mult timp miscare si se cunoaste. Prin urmare:
Ana_p, iti tin pumnii stransi, stransi!!!
Ysa, si eu zic sa nu dai banii aiurea pe monitorizare, pentru ca si daca nu ovulezi pe partea cu trompa buna, doar nu o sa-ti pui sotul la abstinenta luna asta Eu zic sa il bucuri cu atentii din doua in doua zile si gata. Stii cum zice Caragiale: "Mai bine pun banii in buzunarul celalalt si zic ca am fost!"
Cat despre mine, eu sunt fff multumita de tratamentul homeopat, care in sfarsit mi-a reglat si mie ovulatia si faza luteala. Vineri (z10) la Tutu aveam un folicul de 21.3 pe OS, iar luni acesta se spargea si mai aparuse unul de 23.4, tot pe OS. E prima data in viata mea cand ovulez pe OS si, mai ales, prima data cand am 2 foliculi fara stimulare. Poate astia sunt mai de calitate, sper... In rest... Tutu mi-a zis ca ma vede cam des si ca are impresia ca a inceput sa imi placa, iar eu i-am zis ca m-am saturat de el pana in gat. Ma rog, din chestia asta sper sa iasa ceva bun.
Hai sa auzim numai de vesti bune!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Franta 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
mamidevladut spune:
Buna dimineata,
Ysa, Feli , Iyoana , Marina, va multumesc mult pentru incurajari, sunteti scumpe. Alexia, normal ca eu o sa fiu soacra mare,asa ca incepi sa strangi de pe acum sa faci zestrea mare.
Copilut felicitari si sarcina usoara! Te asteptam cu amanunte sa ne spui cum s-a intamplat minunea.
Eu am fost dimineata la monitorizare si foliculul meu a ajuns la 22 mm, aseara am facut pregnylul, asa ca, dupa calculele lui T, se va sparge dupa-amiaza. Am vorbit cu Matei si la 15.00 fac IA.
Cele care ati mai facut IA la CFR (cred ca Ioana a facut), cum se procedeaza acolo?Ii dau banii lui Matei sau cum? Si cred ca maine sau poimaine trebuie sa ma mai duc sa vada T daca s-a spart, nu-i asa?
mamidevladut spune:
Uitasem sa va zic ca azi dimineata la spital m-am intalnit cu Anca, e o graviduta frumoasa foc, si ma miram ce a mai trecut timpul ca are deja 7 luni si parca abia ieri ne anunta rezultatul la beta hcg.
Zeno, dar luna asta ai produs nu te-ai jucat, mai bine decat mine care am facut stimulare si tot unul am. Iti tin pumnii, cu ovulatie dubla ai sanse maxime!!!!
Zenobia spune:
Sper sa fie asa, iar la tine sa iasa din prima!!! Cat despre foliculii tai, ti-am sis ca si eu am avut la fel in prima luna de stimulare, abia din a doua luna eram Avicola cu 3.
Grecia 2007, Franta 2007, Brasov 2007, Cheia 2007, Sarata Monteoru 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Iyoana spune:
Zenobia la tine ma gandeam de dimineata!
Vad ca a fost frumos in vacanta frantuzeasca, felicitari, multumim de poze! Nu prea a fost cald, dar ce sa astepti de la vremea normanda? Oricum, ma bucur ca ati ajuns acolo!
Felicitari pentru foliculi si iti doresc ca de data asta sa fie bine! O meriti din plin! Iti multumesc pentru gandurile bune!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
KoraPop spune:
Ce vesti frumoase pe aici!!!!!!
Copilut FELICITARI si sarcina usoara!!!!Astept si eu amanunte cand ai timp!
mamidevladut bafta la IA!
Zenobia oare ce tratament homeopat iei ca e mai bun decat multe altele pt stimulare?!Felicitari si sa fie cu noroc,gemeni pot iesi din doi foliculi atat de frumosi
Ana_p AMR 6 ZILE PANA LA TEST!
Kora
CARPE DIEM!
mmc_nd spune:
Dragele mele tutunici, azi am o stare deosebita: ieri a nascut nasha noastra de cununie, exact in ziua in care am implinit 2 ani de casnicie. Nici nu stiti ce bucuroasa am fost, stateam cu grija pentru ea - sarcina a obtinut-o foarte greu, prin FIV, avea deja 42 de saptamani.
Felicit din inima noile gravidute, ma bucur ca au inceput iar sa apara bebei!
bebekom, draga mea sufletista , eu n-am mai scris ca am fost plecata iar in vacanta putin. Nu am nici o noutate, n-am mai fost la dr.T, poate mai incerc o IA prin octombrie, dar nu e nimic stabilit. Tu cum te mai simti?
Alexela, nu ziceai tu ca ai avut simptome de ovulatie saptamana trecuta? Pai cum vrei tu sa-ti iasa vreun test pozitiv acum? Mai ai rabdare cateva zile, as zice eu... Iti tin pumnii!
Zenobia spune:
Multumesc pentru urari, fetelor, sper sa fie bine pentru toate cat mai curand! Da, Kora, nici mie nu-mi vine sa cred ce a produs tratamentul asta, mai ales ca citisem despre Puls 200 si nu ma entuziasmasem prea tare, deja ma gandeam sa renunt la homeopate. Dar uite ca nu! Sunt foarte incantata. Azi la 6 ma duc din nou sa imi mai dea tratament, abia astept sa ii spun ce rezultate am avut. Ca deja saraca nu mai stie ce sa imi faca...
Mmc_nd, ce mi-ai facut???!!! Am stat o zi intrega de curand sa imi pregatesc concediul pentru 2008: Roma_Florenta_Barcelona (totul in detaliu) si acum vii tu si ma deturnezi. Am numai fiorduri in cap!!! Bine mi-ai facut!!!
Grecia 2007, Franta 2007, Brasov 2007, Cheia 2007, Sarata Monteoru 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
KoraPop spune:
mmc_nd FELICITARI pt nasa ta,acum trebuie neaparat sa se ia si la tine Unde a facut FIV si cu cine?Stii cumva ce probleme de infertilitate aveau?Tu ce planuri mai ai?
Kora
CARPE DIEM!