Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 30
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by Lia_B
vreau sa fie mai regulate sa stiu si eu o treaba!
Lia cum mai esti? Sunt regulate? In continuare tinem pumnii si punem la treaba!
35+ & 23kg in +
Foto Burtika & Lucruri Garagrita
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
toma_lly spune:
ohohoooo, Ramonella a trecut vremea cand eram aspirante.... Hai ca nici tu nu mai ai mult
Sim tocmai ma intrebam ce-o fi cu tine, ca parca ai dormit mult
Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
cecilia L spune:
LIA
Ce curaj poti sa ai, cred ca si eu eram macar in drum spre spital daca nu la spital.
Totul o sa fie bine, ai sa vezi, o sa razi cand o sa ne povestesti.
Si eu am folosit bicarbonatul, la recomandarea dr, doar ma limpezeam cu el, cred ca a avut efect.
Sim, bebe mai asteapta???????? banuiesc ca esti la nani?
La mine azi bebe Cristian este cam puturos, a trebuit sa-i dau o inghetata cu putina ciocolata ca sa loveasca si el, zilele trecute facea tumbe la greu, azi o fi si el mai lenes....nu stiu, ce ziceti?
M-ati innebunit cu mancarea, am gatit si noi azi, dar noi avem arsuri si pana nu scapam de ele nu prea intra nimic....asta este, scapam noi si de arsuri.
Referitor la transpirat, treceti-ma si pe mine pe listuta, noaptea ma trezesc uda pe tricou, iar ziua ma i-a in reprive, parca as intra la menopausa.....hihihi, ca sa nu va mai spun ca mereu ma plang ca nu am aer sau ca nu pot sa respir.
cecilia,37+ Cristian
Annisia spune:
Fetele mele, eu trebuie sa plec urgentisimo la Pitesti sa impac un cuplu de zurbagii... Imi pare rau Lia ca trebe sa te parasesc tocmai amu, dar te las pe maini bune!!!! Pupici si aveti grija de voi!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
Danielle mie imi place Aimee
fetele, am facut poze cu patutul; i-am pus si aparatorile pe laterala, dar cearsaful inca nu ca trebe spalat
Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
superb patutul.
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici