Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Lia, stai fetita potolita, ca nu te taie aia pe viu. Nici nu o sa stii de viata ta... Te trezesti gata nascuta, proaspata mamica, cu gagalicea oracaind de foame....
Hai, curaj si totul o sa fie mai mult decat bine!!!! Ai sa vezi! Ai incredere in tine si vei invinge!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dupa ce ai adormit, iti pun sonda urinara, te conecteaza la aparatul de respirat (o sa-ti bage o teava pe gat) si apoi iti baga anestezia propriu zisa.

Dupa ce anestezia incepe sa-si faca efectul, il scoate pe bb rapid, te coase si apoi iti da "trezirea" si te muta la terapie post operatorie unde mai stai cateva ore (eventual iti pune o masca cu oxigen pe fata) pana te trezesti de-a binelea. Dupa aia te muta in salon si incep sa te frece la cap sa te ridici cat mai repede in picioare.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Gabriela eu cred ca e ok daca secretia e doar usor galbuie; numai sa nu ai usturimi, mancarimi etc.
Sabina eu am luat carut CAM (il poti vedea in "lucruri pt Natty"); incape in lift si are jos sac pt cumparaturi
nastere usoara Lia

Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Sabina balerina, eu am luat carucior Hauck. Din Metro, la un pret haios de 4 bulioane. Inca mai au. Mi-a mai placut tot acolo unul Chicco (cu galben, turcoaz, portocaliu si gri), cu tot cu scoica, la 5 buli...

http://family.webshots.com/photo/2402263320101620375MUezMH

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Hai Gabitza, ne-ai intrebat si ai fugit? Iar faci pipi? Hihihihihi... Ia sa te mai gandesti mataluta daca poti lega acest episod de o cauza. De genul ti-ai spalat chiloteii sau zona inghinala cu sapun obisnuit, care contine soda si favorizeaza dezvoltarea microbilor si dezechilibrul florei vaginale... Ai facut un efort considerabil. Te-ai enervat. Stres mare. Lipsa acuta de sex... NU rade, ca toate acestea sunt cauze dadatoare de dezechilibre hormonale...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Gabitza, ai si senzatia de usturime la pipi? Secretia e vascoasa si da iritare local pe parcursul zilei si disconfort? Cand speli chilotelul, ramane pata sau se curata toata secretia? Are un miros intepator sau cum? Sotul are simptome de genul mancarime, cap iritat, umezeala permanenta sau uscaciune usturatoare, jena?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Nu, Annisia, nu am nici o senzatie de mancarime, usturime, si nici sotul! Secretia e alba, ca o vad pe tamponul zilnic! Doar ca de ieri vad ca dupa ce fac pipi si folosesc hartia igienica ramane pe hartie usor galbui!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Helou fetelor!

Si eu ma odihnesc...azi as fi vrut sa merg la un festival...dupa munca,insa nu m-au tinut picioarele,trebuia sa merg pe jos ca 15 minute.Am zis ca m-am prostit,daca pentru 15 minute de mers pe jos am renuntat.Dar chiar ma dor,fir'ar.Voi cum sunteti?Mergeti pe jos mult?Mai puteti?
Ma gandeam ca oare om reveni din nou cum am fost?Adica ma refer la vitalitate,energie?Sa sar in sus,sa urc scariile in fuga...sa alerg,sa ma misc repede si usor...pare asa un vis acum...am impresia ca asa voi ramane mereu.
Ieri am dat apa la soricei...m-a apucat din senin...cred ca stresul acumulat si munca si tot...acum imi e mai bine.
Azi dimineata a venit salteaua si plapumioara pentru patut.M-am topit toata cand am vazut-oMai avem de comandat patutul si am terminat cu pregatirile.
Danielle esti cam tacuta in ultima perioada,esti bine?
Annisia fie-ti mila si zi-mi si mie reteta de shaorma...ca poftesc de cateva luni,dar nu mi-a trecut prin cap sa mi-o prepar singura

Sabina Y. 36+
japonia prin ochii unui amator

sunt bine,multumesc de intrebare
pregateala mare ptr. marea intalnire vad ca nu mai ai nici tu mult,eu inca ma lupt cu listuta ptr. bagajul de spital.asa m-am pregatit de zici ca merg in vacanta

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lipsa de sex, daaaaaaaaaaaa....Altceva nu, doar gandurile mele prostesti!
Aseara imi povestea mama aia de bebe urias ca ei i s-au fisurat membranele si a tot pierdut lichid fara ca macar sa stie! A cam bagat spaima in mine!
Si de luni e dr in concediu!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Off fetelor sunt cu un ochi la chiftelele de pe aragaz cu unul pe forum, sper sa nu mi se arda...

Anisia, tocmai pe Matias l-am inlocuit cu Darius, pentru ca cineva mi-a zis ca-i unguresc, eu n-am stiut, dar Darius Filp , nu suna bine impreuna, acum ma mai gandesc ce iau din lista ta sa combin cu unul din astea... of, of... grea sarcina.

Lia... sa ne mai spui cum evolueaza travaliul tau...

Asa creste puiul meu
Rodica 35+
poze la 8 luni
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Lia

35+ & 23kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput